Мастър Клас 101: Овладей Мултиканалния Маркетинг с Facebook Ads

Жонглирането с цял арсенал рекламни канали ни позволява да предложим по-релевантен ad experience специално на онази група клиенти, които вече са попаднали в продажбената фуния. Следвайки този подход, ние си правим страхотна услуга – избягваме шанса да се превърнем в жертва на алгоритмичните промени на дадена платформа, като например – последната вълна от ъпдейти по News Feed-а на Facebook.

Търси се разнообразие, диверсификация, това е ясно на всички ни. Нещо друго обаче остава все така блудкаво: как да направим така, че стратегията ни за дигитален маркетинг (чрез мултиканалност) да работи ефективно. 

Отговорът (отново) е Facebook

С помощта на Facebook Pixel и опциите за „следене/засичане на събития“ (event tracking ) ние можем да подобрим ефикасността от работата с този маркетингов канал.

За целта обаче е необходимо:

  • изграждане на „плътни“ аудитории
  • създаване на „правила и изключвания на сегменти“
  • построяване на добре замислена структура на рекламния акаунт

Всички тези елементи допринасят за по-висока ефикасност при работата с всеки отделен маркетингов канал.

Следвай този подход и в останалите си рекламни канали, например AdWords. Защото се превръща в добър навик! В следващите редове ще разбереш как става във Facebook!

Стъпка 1: Използвай FB pixel + Custom Conversion Events (събития)

Естествено, без имплементация на FB pixel-а на сайта и лендинг страниците, няма как да последват следващите стъпки.

Facebook pixel-a представлява малък JavaScript код, който следва да се имплементира из уеб сайта и лендинг страниците. Примерен FB pixel можеш да видиш на показаната снимка по-долу:

Всеки път, когато потребителят разглежда, разцъква из страниците на сайта, пикселът го засича, позволявайки ти да правиш track conversions ремаркетинг и да създаваш фейсбук аудитории, които впоследствие да използваш при създаването на реклами за ремаркетинг.

Инсталация на Facebook Pixel: 3 стъпки

И така, да си дойдем на думата: инсталацията на FB pixel включва 3 основни стъпки:

  1. Локализиране на header кода на уеб сайта (намери header template-а в CMS или уеб платформата)
  2. Копирай целия код и го постави в header-а на уебсайта (кодът се поставя в дъното на header секцията точно над closing head тага. )
  3. Тествай задължително дали фейсбук пиксела работи правилно (за целта кликваш върху „send test traffic“ след като поставиш кода, за да си сигурен, че pixela работи безпогрешно. Ако статусът е “Active”, значи базовият код е бил инсталиран правилно. Имай предвид, че ъпдейтът отнема няколко минутки).

Инсталацията на този пиксел е относително лесна и бърза задача.

Custom Conversions Event

Говорейки за фейсбук пиксела, няма как да подминем и custom conversions events, следенето/засичането на събития  на сайта. Имай предвид, че можеш да променяш специфични параметри, с които да идентифицираш събития, засичани на уеб сайта.

Например, да приемем, че в сайта Х е реализирана покупка т.е натиснат е бутона за плащане. Оттук фейсбук засича покупката като “event” (събитие). Ти от своя страна можеш да създаваш custom events специално за покупки/purchases със специфична цел и правило като например правило (rule) за стойност на покупка над $50 (просто пример).

Защо това е важно?

Много просто – така ти ще можеш да ремаркетираш индивиди, които са предприели конкретни действия към дадени оферти; освен това, така ще можеш и да ги отлъчваш от кампаниите, както и да създаваш техни Lookalike аудитории (с подобни интереси на първите)

Сам виждаш какъв широк обхват на действия ти се дава от страна на гиганта Фейсбук, така че нашият съвет е да се възползваш максимално от предоставените възможности, които могат наистина да ти помогнат дори за cross-sell или upsell стратегиите ти.

UTM параметри и успешни тактики за мултиканален маркетинг

(Отвори ли вече китайския речник за превод на тези чудати термини? Шегуваме се! Продължавай да четеш и лека-полека картинката ще започне да се избистря)

Сега когато вече обсъдихме базисните моменти е време да преминем към една изключително интересна част, свързана с Facebook Pixel-а и Custom събитията и как можем да ги имплементираме успешно във всеки маркетингов канал.

Четейки тази статия, навярно вече използваш фейсбук реклами, така че пикселът ти (може би?) дава страхотни резултати из лендинг страниците.

Ясно е, че сегментирането на аудиториите, базирани на конкретни източници, е доста подхлъзващо, особено ако целиш, да кажем, поднасяне на различни реклами или последващи оферти на хора, които вече са посетили същата уеб страница през имейла или социалната медия през определена реклама.

Най-добрият начин да сториш това е като ползваш UTM параметри.

За целта можеш да използваш супер семплия (и безплатен) инструмент на фейсбук (а именно Google Analytics URL Builder), който ще ти помогне да изградиш тези custom връзки за URLs адресите.

Колкото по-организирано и методично работиш с тези URL параметри, толкова по-лесно ще можеш да структурираш Фейсбук акаунта си ефективно; да не говорим, че така поднасяш по-релевантни оферти/предложения на своите потенциални клиенти/купувачи.

Ако до момента все още не използваш тези отличими URL слъгове (булети), използвайки UTM параметри, ти препоръчваме да започнеш да го правиш още днес!

Създаване на фейсбук аудитории за конкретния маркетингов канал

Ако използваш UTM параметрите (както вече е посочено по-горе), за да разграничаш източниците на трафик, можеш също да създаваш и така наречените channel-specific фейсбук аудитории, т.е. такива, предназначени за конкретния канал.

Веднъж съчетани с „правила и изключения (rules & exclusions, за които ще поговорим след мъничко), ще можеш да структурираш фейсбук акаунта си така, че да предоставяш мега, хипер-таргетирани оферти, и то нишови аудитории с нулев overlapping (застъпване)

Как става: отиваш на Ads Manager и под аудиториите кликаш на custom audience, избираш website traffic, след което от падащото меню избираш “хора, които са посетили конкретни уеб страници“. (Виж снимката)

Това ще ти помогне да селектираш date range, създавайки аудитория, състояща от индивиди, посетили страницата, която си посочил.

Нека разгледаме ползите от подобни „гранулярни аудитории“

Ремаркетираш неконвертиралите

(Изтезаващо, нали? ) Може и да ти звучи като псевдо маркетинг стратегия, ала всъщност ремаркетирането на хората, които НЕ са конвертирали, на практика означава да им поднесеш оригиналната оферта отново и да ги накараш този път да конвертират (все едно им даваш втори шанс да конвертират).

Да предположим, че някой от тях кликне върху платената campaign и се озове на лендинг страницата.

Разцъкват напред-назад, обаче няма конверсия, ами сега?

Идея: пробвай отново да предложиш оригиналната си оферта като я реструктурираш и оптимизираш така, че да бъде по-интересна и грабваща за същата аудитория.

Тук отново се налага да се върнем на URLs връзките и UTM параметрите в играта, няма как да е инак, особено при положение, че играят страхотна роля в нашата мултиканална маркетингова стратегия.

Освен това, те се показват като супер семпъл начин да синхронизираме отделните маркетингови канали, така че да работят хармонично в една и съща платформа. Да не говорим, че ни позволява да бъдем по-креативни в копи текста (знаейки, че същите хора са ни подминали поне веднъж)

Оползвотвори максимално Return on Ad Spend от платените канали

Да плащаш пари за преглеждания на лендинг страници или за кликове в платената социална медия, или в търсачката за търсене, понякога наистина изглежда като страхотен разход, особено когато няма конверсии.

С нашата стратегия обаче, ти ще можеш да превърнеш тези кликове в аудитории, от които можеш да се възползваш максимално и стратегически в бъдеще в твоя фейсбук маркетинг.

А говорейки за кликове…няма как да не обърнем внимание на нишовите аудитории, създадени от потребители, посетили сходни уеб страници в същия период на време.

В тази връзка, Facebook relevance score – релевантната оценка, която измерва ангажираността към рекламата и е определящ фактор за средния CPC – е директно обвързан с така наречените audience definition (дневния прогнозиран reach), ad relevance (релевантността на дадената реклама) и expected feedback (очаквания отзвук).

Почнеш ли да работиш с този вид аудитории, горепосочените елементи стават по-лесно контролируеми, пък и така намаляваш CPC във време, в което Facebook CPCs се повишават заради промените по Newsfeed-а, и това наистина предизвиква пот по челото.

Заложи на Upsell + Cross-Sell стратегия (на съществуващи клиенти)

Време е да разшириш маркетинговата си клиентска база като включиш в стратегията си upsell програми. А това става като създадеш специфични audience-tailored кампании (насочени към по-нишови аудитории).

Ако вече имаш многообразие от продуктови линии или вариации на дадена услуга, която предлагаш и към която клиентите ти вече са придърпани, тогава този метод ти позволява да замислиш подходящо послание и оферта (по същия начин, който би следвал и в имейл кампанията си).

Upsell + Cross Sell-а е много добра идея и стратегия за още по-сериозно придърпване на същите клиенти, вместо да се молиш, едва ли не, за тяхното внимание в претъпканите им имейли с всякакви „подкани“, предлагащи нищо повече от subject line.

Създаване на „правила и изключвания“ за фейсбук аудиториите

За да създадеш още по-успешни и ефективни facebook ads е необходимо да ексклуднеш (да изключиш/отлъчиш) потребители, за които вече знаеш, че няма да конвертират (просто защото вече са го направили и шансът отново да го сторят в най-близко бъдеще е, често казано, доста малък). Именно за тази аудитория бихме препоръчили изцяло различна маркетингова стратегия.

Връщайки се отново към темата за ексклудвания, нека да разгледаме следния казус:

Да кажем, че пускаме кампания за трафик към лендинг страница, която направо избухва, и съответно получава конверсии от Х индивиди, ала по-голямата част от тях пък не щат да конвертират.

Що ли така?

Е, започваме да търсим отговорите (надявайки се, че чрез ремаркетинг нещата ще потръгнат). За да се улесним максимално и да си спестиш една торба пари е необходимо да отлъчим хората/потребителите, които вече са конвертирали.

Така ще си спестим бюджет (и то немалък), с който да ремаркетираме нежелаещите да конвертират. За целта отново се връщаме на правилото за създаване на аудитория, таргетираща потребителите, които са посетили конкретни страници.

Но този пък трябва да посочим дестинацията или thank-you страницата, на която се озовават потребителите след конвертиране. Впоследствие вече ще имаме създадена „ексклудната аудитория“, която значително ще ни улесни спестявайки ни ценно време в бъдеще.

Този вариант може и да звучи супер, но нека обмислим следната алтернатива: ами какво, ако не искаме да имаме такава destination page, а просто целим изпращане на имейл на същите потребители, с който да ги подсетим, че нещо са ни подминали (отново).

Отговорът отново ще бъде facebook pixel (да, пак този пиксел, позна)

Можеш да селектираш event (събитие) по същия начин, по който селектираш URL от dropdown менюто. И разбира се, ако се налагат по-сложни операции, винаги може да се зададат „правила“ и да ъпгрейднеш маркетинговите си умения като използваш offline events. Готино, нали?

За финал: не забравяй, че Facebook ни позволява да използваме всичко от CRM data do in-store покупки, траквания на конверсии и прочее, всичко от което ще засили рекламния ефект, за да продаваме (и ти включително) по-ефективно.

Про съвет (наистина сме вече на финала):

Създай lookalike аудитория от custom такава + задай събития/правила, за да се плъзнеш по продажбената фуния. После ще си благодарим.

Хареса ли ти статията? Надяваме се днес да си научил и ъпгрейднал маркетинговите си умения, поне теоретически.

С уважение,

Webselo.com – facebook / adwords маркетинг.

Получавай ПОЛЕЗНО съдържание на Твоята е-поща. АБОНИРАЙ СЕ СЕГА!

Теодор Трифонов
Теодор Трифонов
2018-10-21T17:23:17+0000
Професионалисти!
Pressy Lazarova
Pressy Lazarova
2018-07-11T10:45:43+0000
Изключителен професионализъм и чудесно отношение от екипа на Уебсело! Резултатът от съвместната ни работа е страхотен продукт, за чието развитие ще продължаваме да работим заедно.
Радинела Дамакова
Радинела Дамакова
2018-06-23T07:50:32+0000
Възхитен съм от професионализма на екипа на Webselo при изработката на сайта и Фейсбук страницата ни. Благодаря за качествената работа, както и за отзивчивостта и коректността при изпълнение на поетите ангажименти, беше удоволствие да работим заедно.
Ивета Симеонова
Ивета Симеонова
2018-06-12T14:46:26+0000
Страхотни ! :) Благодаря за всичко!
Slavi Petrov
Slavi Petrov
2018-06-06T18:28:47+0000
Супер
Teodora Savova Tessa
Teodora Savova Tessa
2018-05-28T11:26:35+0000
Коректни и сериозни. Много съм доволна от съвместната и работа!
Росен Недев
Росен Недев
2018-05-05T06:30:38+0000
Ivan Rogachev
Ivan Rogachev
2018-04-28T19:24:14+0000
Много полезна среща, ценни съвети, професионално отношение и търпение. Това са само малка част от позитивите които могат да се кажат за екипа на Уебсело. Благодаря!
Mihaela Dimitrova
Mihaela Dimitrova
2018-04-26T06:45:12+0000
Екипът на Webselo е сериозен, адекватен и изграден от професионалисти. Webselo се погрижиха за сайта на моята кантора като се съобразиха изцяло с претенциите ми за визия, структурираност и възможности. Съобразиха се и с изискванията по новия Регламент за защита на личните данни. Екипът на г-н Йовев изработи и лого на кантората, включително и визитки. Отново се справиха блестящо. Благодаря Ви много!
Mariq-Magdalena Alexandrova Petrova
Mariq-Magdalena Alexandrova Petrova
2018-04-25T09:41:38+0000
Благодаря за съвместната работа и бързите резултати!
Dimitar Hristovski
Dimitar Hristovski
2018-04-17T12:40:25+0000
Elitsa Stefanova Mironova
Elitsa Stefanova Mironova
2018-04-16T13:33:44+0000
Благодаря Ви , за проявеното търпение , професионализъм, коректност и точност !
Mira DH
Mira DH
2018-03-23T07:54:43+0000
Беше удоволствие да видим идеите си реализирани с прецизност и креативност. Благодарим за изработеното лого, което Кирил сътвори за наистина отрицателно време. Успех!
Фетея Накова
Фетея Накова
2018-03-17T17:07:42+0000
Много съм доволна от резултата ,който постигнахме при изработката на моето лого.Бях изненадана колко добре са разбрали моето търсене и ми беше трудно да си избера само един от предложените ми варианти. Желая успех на този ентусиазиран екип и със сигурност бих ползвала услугите им отново!
Krum Krumov
Krum Krumov
2018-02-28T20:15:49+0000
Много приятно се работи с екипа на WebSelo! Взимат нещата присърце и успяват да дадат ценни идеи, за които не сме и подозирали. В бъдеще със сигурност ще продължим да им се доверяваме!
Нина Кутиева
Нина Кутиева
2018-02-26T20:39:20+0000
Срещнах чудесно отношение от страна на персонала! Готови са да помагат и да дават идеи. Заедно намерихме най- доброто решение за мен! Благодаря ви искрено! Продължавайте все така!
Elena Nedyalkova Nedyalkova
Elena Nedyalkova Nedyalkova
2018-02-24T14:24:03+0000
Много благодаря за изработеното лого! Много съм доволна, препоръчвам на всички услугите на тази фирма! �
Harry Anichkin
Harry Anichkin
2018-02-02T16:29:20+0000
Misha Yan
Misha Yan
2018-02-02T08:57:22+0000
Radostin Valeov
Radostin Valeov
2018-02-01T10:08:16+0000
Dimitar Stanchev
Dimitar Stanchev
2018-01-31T17:47:00+0000
Отлична работа по изработка на нашето фирмено лого! Продължавайте все така! Поздрави!
SlimCity Bg
SlimCity Bg
2018-01-24T08:15:48+0000
Plamen Dimitrov
Plamen Dimitrov
2018-01-13T12:41:06+0000
След голямо лутане сред различни хора и фирми, най-накрая открих амбициозни хора, на които може да се разчита за всичко. След първия месец работа с тях постигнахме почти двоен ръст на продажбите спрямо предните. Винаги се отзовават на всички въпроси и проблеми, които имаме. Готови са да дадат адекватно мнение и съвет как бихте подобрили бизнеса и работата си. Няма да съжалявате, ако им се доверите. Успех.
Marian Dimitrov
Marian Dimitrov
2018-01-10T15:42:57+0000
Най-после намерих намерих фирма, която знае как да си върши работата. Написаха ми страхотни копирайтинг статии. Благодаря Ви, уникални сте! Спечелихте моето доверие и за в бъдеще ще бъдем успешни бизнес партньори!
Petko Petkov IV
Petko Petkov IV
2017-12-18T18:22:49+0000
Благодаря за страхотното лого, истински професионализъм !!!
Stanislav Nikolov
Stanislav Nikolov
2017-12-18T07:56:07+0000
Отлично свършена работа - бързо и качествено. Препоръчвам.
Ruska Kirisheva
Ruska Kirisheva
2017-12-07T11:56:32+0000
Професионалисти!!! С тях се работи с лекота, помогнаха ни за една много сериозна каша с домейни и сайтове. Препоръчваме услугите им.
Tsvetelina Zlatanova
Tsvetelina Zlatanova
2017-12-03T17:31:06+0000
Magdalena Georgieva
Magdalena Georgieva
2017-11-25T19:37:33+0000
Благодаря от името на нашия екип, на вашия екип за отлично свършената работа по изработката на лого и уеб сайт, които бяха чудесен трамплин за началото на нашия проект, и само първите стъпки в съвместната ни дейност. Продължаваме да работим заедно с Webselo по рекламата и развитието на нашия магазин. Млади сте, иновативни и креативни, радваме се че работим заедно с вас!
Александър Христов
Александър Христов
2017-11-23T16:41:42+0000
Нистина фирма която държи на комуникацията с клиентите си, добра свършена работа, винаги когато съм имал нужда и имам нужда от копирайт бих се обърнал към тях !
Тодор Тодоров
Тодор Тодоров
2017-11-23T09:04:03+0000
Благодаря на екипа на Webselo за добрата комуникация и работата по изработка на лого за нашия сайт.
Svetoslav Petkov
Svetoslav Petkov
2017-11-21T15:44:14+0000
Препоръчвам тези момчета, защото са супер професионалисти!
Katya Krancheva
Katya Krancheva
2017-11-16T18:00:51+0000
Viktor Dzhartov
Viktor Dzhartov
2017-11-05T20:05:30+0000
Много сме доволни от услугите на Webselo. Благодаря за страхотно свършената работа!
Plamen Todorov
Plamen Todorov
2017-10-17T13:09:08+0000
Доволни сме от услугине на Webselo, бързо и коректно отношение.
Victoria Ivanova
Victoria Ivanova
2017-10-16T21:17:26+0000
Vasil Angelov
Vasil Angelov
2017-09-27T11:39:13+0000
Предоставиха точно това, което исках за кратко време. 5/5
Елена Костадинова
Елена Костадинова
2017-09-18T10:22:25+0000
Много сме доволни от логото, което Webselo направиха за нашия бизнес. Ние имахме начална концепция и те ни помогнаха да я развием и я осъществиха на високо професионално ниво. Проявиха голямо търпение и разбиране докато стигнем до желания резултат. Отлично отношение към клиента и лесна комуникация.
Vasil Malchev
Vasil Malchev
2017-09-04T22:16:05+0000
Lyubomira Popova
Lyubomira Popova
2017-09-02T17:32:20+0000
Не съм клиент, а само последовател във фейса, но вие пишете със страст, която вдъхновява. Споделяте мисли, емоции и резултати, които носят стойност. Рисувате вселени с думи.
Борса Подправки
Борса Подправки
2017-09-01T13:28:56+0000
Danail Stefanov
Danail Stefanov
2017-08-30T15:35:23+0000
Невероятни професионалисти.Работят бързо и качествено.Изготвиха ми невероятно лого.Препоръчвам ги горещо и в бъдеще ще работя пак с тях!
Radoslav Zankov
Radoslav Zankov
2017-08-24T13:16:42+0000
Изработиха ми лого за много кратко време, от което съм много доволен, а и цената е добра.
Павлин Пепов Шопов
Павлин Пепов Шопов
2017-08-22T16:56:19+0000
Илиян Седефов Герганчев
Илиян Седефов Герганчев
2017-08-20T09:11:41+0000
Благодаря на Кирил за професионалната консултация за маркетинг, както и за индивидуалното обучение. Благодарение на него и екипа му си оптимизирахме кампанията и за същите пари още първия месец се наблюдава ръст в продажбите от 17.4%. Трябваше по-рано да го направим! А, да, мерси и за поправката на сайта ни - беше счупена мобилната версия. Пак ще работим!
Nikov Evgeniy
Nikov Evgeniy
2017-08-10T05:51:22+0000
Ивелина Илиянова
Ивелина Илиянова
2017-08-03T06:52:52+0000
Рангел Бараков
Рангел Бараков
2017-08-02T10:26:13+0000
Работят професионално и качествено, сайтът ни стана перфектен
Mitko Kambitov
Mitko Kambitov
2017-08-02T06:14:50+0000
Диди Златева
Диди Златева
2017-08-01T16:31:11+0000
Lachezar Nedev
Lachezar Nedev
2017-07-27T16:54:57+0000
Чудесни професионалисти, много съм доволен, не само от свършената работа но и от чудесната комуникация!
Джелал Моллов
Джелал Моллов
2017-07-26T15:12:56+0000
Работя с Webselo от скоро, но съм много доволен от качеството на услугите. Екипа е отзивчив, спазват сроковете и всичко става много лесно. Истински професионалисти !!!
Красимир Цветанов
Красимир Цветанов
2017-07-26T13:12:43+0000
Andon Delisabev
Andon Delisabev
2017-07-26T05:47:05+0000
Miroslav Kamenov
Miroslav Kamenov
2017-07-25T18:31:53+0000
Екип от професионалисти! Комуникацията с тях е лесна, качеството на услугите е на много високо ниво и си спазват сроковете.
Ivan R. Indzhov
Ivan R. Indzhov
2017-07-25T08:01:05+0000
Методи Белчин
Методи Белчин
2017-07-24T16:03:26+0000
Общността ни Каузи и Начинания искаме публично да благодарим на Webselo за изработката на две лога по проекта ни Характер бг. Webselo бяха обявили конкурс за изработка на лога, в който участвахме с идея. В последствие, получихме две лога от компанията: съвсем в бонусната им култура някак си. Макар с начало от конкурс за безплатна изработка на лого, услугата бе професионално предоставена: работа по задания от нас; текущи съгласувания от екипите, работещи по изработката на логата; кратък срок за изпълнение: отне по около седмица-седмица и половина на лого. Webselo ни помогнаха да решим свой актуален проблем: да създадем символи, с които да популяризираме каузите си за позитивно образование и образование за характер сред родители, учители, обществото като цяло в България. Изхождайки от опита си с тях, като НПО препоръчваме на други колеги НПО-а в страната да пробват услугите на Webselo!
Vladislav Dimchev
Vladislav Dimchev
2017-07-22T15:21:10+0000
Христиан Лазаров
Христиан Лазаров
2017-07-13T12:10:49+0000
Перфектна изработка на перфектна цена. Топ!
Georgi Georgiev
Georgi Georgiev
2017-07-12T12:17:51+0000
Работят супер. Справиха се с изработка на лого на високо ниво. Лесна комуникация :)
Dimitar Nikolaev Tatarski
Dimitar Nikolaev Tatarski
2017-06-18T17:41:38+0000
Нашата общност искаме публично да изкажем благодарността си към Webselo, които безвъзмездно изготвиха две лога за нашите каузи в страната: позитивното образование и образованието за характер. Участвахме в техен онлайн конкурс, който ни донесе не едно, а в последствие две лога :-). Логата бяха изработени съгласно заданията ни, дори подобрени като детайли и визия от тях. Получихме в допълнение и съвети от екипа на компанията за социалното предприемачество, което случваме, както и лични приятелства с част от служителите там. Webselo са една уникална комбинация от висок професионализъм, отлично клиентско обслужване и щедра социална отговорност!
Vessy Timeva
Vessy Timeva
2017-06-17T17:31:44+0000
Десислава Георгиева
Десислава Георгиева
2017-06-13T13:46:32+0000
Млади хора, работещи с хъс и ентусиазъм, вършещи перфекна работа и оставящи удоволетворени клиенти. Аз съм много доволна от бързата и перфектна услуга.
Росен Стефанов
Росен Стефанов
2017-05-15T21:24:05+0000
Iliycho Iliev
Iliycho Iliev
2017-05-01T18:15:51+0000
Kiril Petrov
Kiril Petrov
2017-04-29T13:57:11+0000
Доволен съм от услугите, които получавам - винаги в срок. Разчитам и за напред за точни и бързи преводи.
Stefan Stoimenov
Stefan Stoimenov
2017-02-01T18:22:44+0000
Коректно, бързо и професионално отношение. Препоръчвам на всеки, който цени качеството.
Valeri Getsov
Valeri Getsov
2017-01-26T17:08:58+0000
Качествена работа, добре оптимизирана дори по ключови думи. Ще се възползвам отново
Мирослав Цеков
Мирослав Цеков
2017-01-25T15:57:38+0000
Доволен съм от работата на колегите! Препоръчвам да се работи с тях!
Lilqna Antonova
Lilqna Antonova
2017-01-23T08:41:12+0000
Страхотен е. Изключителен професионалист.
Stefan Mitev
Stefan Mitev
2017-01-21T17:51:55+0000
Лесна комуникация и бързо изпълнение.
Bogdan Stoychev
Bogdan Stoychev
2017-01-20T22:14:05+0000
Бърза и лесна комуникация и професионално изпълнение ! Препоръчвам.
Владимир Атанасов
Владимир Атанасов
2017-01-19T19:19:51+0000
Получих превъзходна статия! Професионалисти в писането на статии! Поръчайте си - няма да съжалявате!
Emil Wasilev
Emil Wasilev
2017-01-19T18:20:52+0000
Перфектна статия, бързо и качествено си свършиха работата!
Симеон Юрукович
Симеон Юрукович
2017-01-17T21:48:36+0000
Направиха ми хубав сайт. Препоръчвам!
Aleks Ligov
Aleks Ligov
2017-01-17T21:45:02+0000
Asen Popivanov
Asen Popivanov
2017-01-17T19:25:15+0000
Ако имате нужда от статии за сайта, то тези хора ще са добър избор.
Интериорни Врати
Интериорни Врати
2017-01-17T19:00:48+0000
Професионалисти във всяко отношение! Препоръчвам за писане на текстове и на дизайн на рекламни материали!
Margarita Lazova
Margarita Lazova
2017-01-17T10:12:40+0000
Креативност, качество в комбинация с невероятно отношение и бързи отговори и реакции. Бъдете все така!
Мариян Великов
Мариян Великов
2017-01-17T06:36:29+0000
Качествено свършена поръчка, резултатите не закъсняха, ще използвам услугите отново в най-скоро време.
Kamen Kamenov
Kamen Kamenov
2017-01-16T23:46:49+0000
Qko Qkov
Qko Qkov
2017-01-16T12:49:52+0000
Професионално изпълнение, бърза реакция, видими резултати! Благодарности на екипът на Уеб Село
Georgi Mladenov
Georgi Mladenov
2017-01-16T11:46:19+0000
Krassi Spasov
Krassi Spasov
2017-01-16T07:34:51+0000
Marina Yoweva
Marina Yoweva
2017-01-16T07:32:15+0000
Коректни, креативни и експедитивни в работата си!
Весела Василева
Весела Василева
2017-01-15T21:44:34+0000
Отлични професионалисти. Много коректни във всяко отношение.
Next Reviews