Мебели в Люлин от Вилаз

Мебелните познавачи в страната предпочитат и препоръчват продуктите на верига магазини „Вилаз„, защото те са с доказан произход и отлично качество, а цените им са на теоритичния минимум!

Фирма „Вилаз Груп ООД“ предлага огромно разнообразие от мебелни вещи, следващи последните тенденции в обзавеждането на дома и офиса.

Посетете най-големия магазин на компанията в столицата (ж.к. Люлин), за да изберете своите мебели за баня, спални, шкафове, матраци, гардероби, скринове, секции, антрета, бюра… и какво ли още не.

В случай че живеете в Пазарджик или Самоков, навестете фирмените хипермаркети. Ще се изненадате приятно от огромната палитра от стоки, с които бихте могли да се сдобиете.

Вилаз-ките консултанти изпъкват с огромната си практика в индустрията.

Понеже те работят повече от 20 години в бранша, придобили са безценни познания, а вие бихте могли да „злоупотребите“ с този опит, възползвайки се на място от професионален съвет – напълно безплатно, във всеки от магазините на Вилаз.

Нямате свободно време да посетите фирмените магазини?

Специално за заетите сред вас „Вилаз“ разработи три уебсайта:

 1. Vilazbg.com – индустриален каталог, включващ най-различни машини, ламиниран паркет, мебели за баня, отоплителни продукти, килими, битова химия и още много… Обърнете внимание и на ежемесечните промоции на фирмата, индивидуални за всеки от градовете, в който фирмата оперира ( София, Пазарджик и Самоков).
  Компанията предоставя на клиентите си някои специализирани услуги, като разрязване на ПДЧ, ОСБ, фазер, шпертплат, кухненски плотове и отвори за мивка.
  Монтажът на ламиниран паркет също е сред дейностите, с които фирма Вилаз би могла да ви съдейства.
  На професионалистите „Вилаз“ предлага отдаване на машини под наем.
  А на клиентите – монтаж на гипсокартон.
  Колко струва ли? Попитайте на място!
 2. Vilazmebeli.com – специализиран мебелен каталог с галерия. Съзрете модерните спални, дивани, канапета, секции, гардероби, легла и прочее в този уебсайт за домашно и офис обзавеждане. Когато можете, посетете някой от физическите магазини „Вилаз“ – разгледайте на място мебелите, които сте си харесали. Докоснете ги. При въпроси – потърсете съвет от вилаз-ки сътрудник.
 3. Optim.bg -модерен онлайн магазин, в който „Вилаз“ предлага на клиентите си своя огромен продуктов каталог с над 15 000 стоки!

Безплатни съвети из фирмените блогове 🙂

Направи си сам. Как-да. Кое и защо. Узнайте как се извършва залепянето на тапети, боядисването, шкуренето, почистването на мека мебел. Запознайте се с налагащите се стилове в интериорния дизайн. Разберете повече за китайската философия фън шуй. Изградете практични и удобно помещения.

Всичко това, пък и изгодни промоции – в блоговете на фирма „Вилаз„, а също и в нейния електронен магазин.

Свържете се с екипа на „Вилаз„:

 • Влизайки в уебсайтовете на компанията.
 • Относно изпълнение на поръчки, работно време и рекламации0889310386.
 • За препоръки по подобряване работата и обслужването – 0888634370.
 • Шоу рум за стоки от собствен внос: – 02 927 90 28.
 • За предложения на доставчици и производители: 0887983117.

Прочетете още за мебелите в свободната енциклопедия Уикипедия.

Запознайте се с последните интериорни тенденции, гледайки видеото по-долу. Всички мебелни продукти, които ще видите в него, без изключение, се предлагат и от „Вилаз“ – ексклузивно за България!

Получавай ПОЛЕЗНО съдържание на Твоята е-поща. АБОНИРАЙ СЕ СЕГА!