Мисия

Нашата Мисия е да подпомагаме партньорите и клиентите си в стремежа им да постигат Повече онлайн с устойчив и стратегически маркетинг и технологични решения.

В Webselo правим Гугъл Реклама, SEO, Фейсбук Реклама, Маркетинг чрез съдържание, Имейл Маркетинг, Копирайтинг, Изработка на сайтове и е-магазини, лого дизайн и графичен дизайн.

Каква е крайната ни цел? Да подпомогнем развитието на Благоевград и страната си, България, създавайки устойчиви работни места в перспективна международна организация.

Искаме да извеждаме БГ фирми в чужбина, най-вече производители – за да продават те, изнасят стоки и създавайки в страната ни нови работни места.

Ние сме За Възраждане на духовността, повече осъзнатост и лична отговорност. Вярваме в онази старомодна почтеност.

Социална отговорност

Социално отговорни сме!

10% от печалбата заделяме за благотворителност, стипендии и подпомагане на социални каузи. Вярваме, че така е правилно. Желаем редом с Вас, скъпи клиенти, да съградим едно по-силно общество.

История

Домейнът и сайтът са създадени още през 2015 г. от специалисти с 12-годишен опит в уеб. Фирмата е регистрирана през 2017 г., а мисията ѝ е да решава сложни проблеми в маркетинга и уеб, и да дава висока полезност на своите клиенти.