Как да повишим ефикасността си в имейл маркетинг кампаниите си

Искате ли да задълбочите връзката с клиентите си? Това може да стане с имейли!

Защо това е така ли? За да имате мейлите им, те или са се абонирали за бюлетин, или са станали купувачи. Те са готови за посланията ви и ги очакват!

По данни на Practical eCommerce едва между 5% от купувачите се връщат повторно в онлайн магазина, където са пазарували. А едва около 3% от върналите се купуват повторно. Но с помощта на имейл маркетинга вие бихте могли да им напомняте за себе си, и да повишите тези числа двойно, пак по данни на Practical eCommerce.

И така, желаете ли да научите как да създавате все по-добри имейл кампании с висок CTR, с които да повишите своите продажби и трафика към уебсайта си?

Ако да, прочетете тази статия докрай!

 

Облъчвате ли правилната целева група?

За да бъде обаче успешен вашият имейл маркетинг, важно е предложението ви да бъде съобразено с целевата група. Другото е просто СПАМ.

Например, ако вашите потенциални купувачи се интересуват от маркетингови услуги, не би следвало да им изпращате предложения за автомобили и почивки, защото те ще ви пренебрегнат, някои дори ще се отпишат от имейл списъка ви.

И друго, много важно – попитахте ли клиентите си дали желаят все пак да получават търговски предложения от вас? Може да си мислите, че нямат нищо против, а да е тъкмо обратното!

 

Изпращате ли персонализирани имейли?

Колкото по-лично е предложението, толкова по-вероятно е човекът да се възползва от него.

В случай че разполагате с детайлни данни за поведението и интересите на абонатите си, непременно ги използвайте в своите имейл кампании.

Вмъкнете, например, името и фамилията на получателя. Предложете на абонатите си сходни продукти, подобни на онези, които са купували в миналото от вас.

Или пък им предложете допълващи продукти, например калъф за смартфон, вратовръзка за официалния им костюм, и други.

Ако нормата на печалбата ви в абсолютна стойност е висока, бихте могли да обмислите и малък подарък, само за купувачите.

 

Технически обезпечено ли е изпращането?

Понякога, поради технически проблеми, някои имейли, или пък всички, могат да не бъдат получени, или да попаднат в СПАМ папките на получателите.

Уверете се, че инфраструктурата, сървърът или услугата, които сте избрали, са технически обезпечени.

 

Пет пъти мери, веднъж режи!

Огледайте неколкократно посланието си, преди да го изпратите. Отдъхнете си няколко минути от него – пийнете кафе с някоя хубава колежка за 15-на минути, и връщайки се освежени, погледнете какво сте сътворили и го прочетете на глас. След това го редактирайте.

Като стана дума за редакции, написах задълбочена статия, с която ще се научите как да редактирате имейли, текстове и кореспонденция, преди да я изпратите. Такива умения са твърде ценни за всеки сериозен предприемач, за да бъдат подминати небрежно!

Не бъдете небрежни, научете [КАК ДА ПИШЕТЕ ИМЕЙЛ КОРЕСПОНДЕНЦИЯ И ТЕКСТОВЕ].

Друго ценно умение е писането на [SEO ОПТИМИЗИРАНИ ТЕКСТОВЕ] за високо класиране в Google.

Погледнете ги, а след това се върнете обратно, за да научите още ценни практики.

 

Обърнете сериозно внимание на следните моменти във вашия имейл маркетинг:

 • Цените наред ли са?
 • Водят ли хипервръзките към правилните места?
 • Подходящи ли са изображенията? А текстовете?
 • Съобразен ли е тонът на писмото с вашата аудитория?
 • Изглежда ли съобщението ви еднакво добре при преглед от лаптоп, таблет и смартфон? Адаптира ли се то съобразно големината на екрана на устройството? Ако това не е така, обмислете създаването на респонсив имейли.
 • Въвели ли сте ALT описания на своите снимки? То спомага за по-точно насочване на търсачки към снимки при заявки за определени ключови думи, посочени тъкмо в тези ALT описания.
 • Ако имейлът ви се отнася за събитие, всички дати, часове, срокове в него – правилни ли са?
 • Изпратихте ли тестов имейл до своята електронна поща, преди да го пуснете и до абонатите?
 • Какво е заглавието на вашия имейл? Става ли ясно какво се съдържа в него? Уверете се, че то не е заблуждаващо, неясно или мъгляво. Заглавието на имейла трябва да е привлекателно, точно и ясно!
 • Професионално ли изглежда имейлът ви? Какъв е дизайнът му? Как го оценят получателите? Измервате ли оценките им? Ако не, защо?
 • Оставихте ли данни за контакт в имейла – телефонен номер, уебсайт, физически адрес, имейл и други?
 • Присъства ли логото ви в изходящата кампания?
 • Поместихте ли хипервръзка за отписване от абонамента?
 • Поместихте ли CTA бутони?

 

Заслужава ли имейлът ви внимание?

Никой не обича да му губят времето. Ако не можете да предложите стойност за своите потенциални купувачи, по-добре не се занимавайте с тях.

Не изпращайте само заради самото изпращане, дори ако “всички други правят така”.
Моето златно правило е – изпращай предложение с висока стойност, обясни го добре, опиши предимствата му, съобрази се с тона на аудиторията, както и с интересите ѝ, говори на нейния език, внуши ѝ, че е специална, и се наслаждавай на високи продажби!

 

Въведохте ли ключови думи и мета описание в имейла си?

Въвеждането на подходящи ключови думи спомага за по-високото класиране на вашия имейл в търсещите машини.

Това е така, понеже вие заговаряте на езика на хората, които все пак търсят продуктите или услугите ви.

 

Колко тежи имейлът?

 • Достатъчно лек ли е?
 • Какви са размерите на прикачените изображения? А на видеата?
 • Колко тежат прикачените файлове, ако има такива?

Моля обърнете внимание, че не всичките ви клиенти разполагат с достъп до светкавично бърза интернет връзка.

Колкото по-лек и технически оптимизиран е имейлът ви, толкова по-добре!

 

Оптимизирахте ли съдържанието за различните имейл доставчици?

Услуги като Gmail, Yahoo, abv.bg, mail.bg и други показват по различен начин получените съобщения.

Уверете се, че поне при водещите доставчици всичко е наред с получаването на вашите имейл кампании, и проверете дали се отварят достатъчно бързо, и изглеждат така, както сте желали.

 

Съобразете се с местното законодателство

Съществува обществен регистър с отписани имейли, говоря за електронния регистър на КЗП, чиито получатели не желаят да получават търговски съобщения.

Проверете дали във вашите имейл списъци се съдържат контакти на такива хора, и ако има – премахнете ги, за да не отнесете глоба от КЗП.

 

Кои инструменти можем да използваме за създаване на имейл кампании?

Моите любими са Acyba Enterprise, както и Mailchimp. Винаги тези препоръчвам, когато ме попитат за програма за имейл маркетинг.

Първият е разработка за Joomla CMS, като Acyba е изключително мощна, а пък аз съм нейният официален софтуерен преводач за България. Този имейл маркетинг софтуер можете да ползвате на собствен сървър.

Mailchimp пък е независима и също доста мощна платформа за имейл маркетинг, в която можете да събирате наедно списъци с имейли, да ги разпределяте по интереси, проекти, групи и прочее.

И двете платформи позволяват създаването на имейл без необходимост от познания по HTML, CSS & JavaScript. Можете да изберете готов шаблон и просто да го попълните.

Също така, разполагате с всевъзможни филтри, опции за автоматизация на имейлите, и прочее други благинки.

 

Предимства на имейл кампаниите

 • Затвърждават вашата марка и задържат новите клиенти.
 • По-точен инструмент са, отколкото радио или телевизионната реклама, защото целевата група е ясна, както и нейните интереси.
 • Могат да увеличат трафика към уебсайта ви, както и продажбите.
 • Спомагат за увеличаването на бизнес лийдовете (връзки).
 • Укрепват отношенията с клиентите.
 • Дават бързи резултати – обикновено до два дни след изпращането на предложението.
 • Можете да обособите различни целеви групи, съобразно естеството на вашето търговско предложение.
 • Удобни са за изпращане на оферти за намаления, събития, пожелания, известия и други.

 

Изпитани съвети за качествен имейл маркетинг

 • Премахнете е-пощите, които не получават вашите послания. Може би тези хора просто не влизат в тях. Но това ще ви спести финансов ресурс, защото услугите за изпращане на имейл кампании таксуват за броя изпратени имейли. А не е във ваш интерес да изпращате и плащате за послание към някого, който няма да го получи.
 • Не задушавайте получателите с еднотипни послания, разнообразявайте текстовете си.
 • Не претрупвайте получателите с излишна информация.
 • Започнете с рядка честота на изпращане и ако всичко е наред, увеличете я, но плавно, до достигане на равновесна точка, в която не губите получатели.
 • Проявявайте постоянство. Изпращайте послания през точно определени интервали от време, за да не ви забравят клиентите ви.
 • Оптимизирайте имейлите си за мобилни устройства.
 • Поместете името на подателя на предно място, например Иван Иванов, вместо пощата му. Целта на това е да разчупите бариерата, защото получателят вижда нещо, което му звучи познато, и което харесва – собственото си име.
 • Придържайте се към опростени и сбити теми, не затормозявайте излишно получателите си. Избягвайте мигащи иконки, автоматично озвучаване (музика за фон) и тежка флаш анимация.
 • Бъдете кратки, точни и ясни. Стреляйте с един куршум в мишената, вместо с 10 извън нея, тоест бъдете специфични и насочвайте посланията си към правилната целева група.
 • Колкото по-семпло е заглавието, толкова по-голяма е вероятността имейлът да бъде отворен. Дългите заглавия затормозяват очите, особено на по-малки екрани.
 • Говорете за ползите, които потребителите ще получат. Използвайте силни думи – промоция само в следващите 48 часа, 50% намаление, и други.
 • Обърнете внимание в кои дни и часове се постига по-високо отваряне на имейлите. Също така, забележете кои имейли постигат по-висок CTR (Рейтинг на отваряне). Винаги експериментирайте, за да подобрите своите резултати.
 • Съблюдавайте статистиките за броя отворени имейли, кликванията, подминатите съобщения, отписалите се потребители (ако е възможно, попитайте ги защо са се отписали), потенциалните клиенти, които са се превърнали в реални, и всичко останало, което е от значение за вашия бизнес.
 • Не купувайте списъци с имейл адреси – това е лоша практика!

 

Готини идеи за приложение на имейл кампаниите

 • Изоставени колички – често клиентите добавят нещо в количката и забравят за него. Ако сте събрали имейлите на тези хора, можете да им напомните за себе си, а защо не и да им предложите отстъпка, ако купят. Но само за тези продукти, които са добавили в количката – не ги учете да очакват постоянно намаления, защото така ще подбиете печалбите си.
 • Списък с желания – създайте възможност в уебсайта ви за “списък с желания”, в който клиентите ви да добавят жадуваните от тях продукти. Напомняйте им от време на време за тях с автоматични имейли.
 • Последен шанс да го вземеш на добра цена – облъчвайте клиентите си с подобни послания за единични продукти, по имейл.
 • Повтарящо се поведение – ако разполагате с достатъчно данни, можете да изследвате повтарящи се действия на ваши потребители, например покупки през период от три месеца, или сезонни покупки. Възползвайте се от тези данни, за да отправите специално предложение, индивидуално, към тези хора, въз основа на предходните им покупки, и на интересите им.
 • Подобни и свързани продукти – често някой продукт върви с аксесоари. Например дамска чанта с хубави обувки. Предложете подходящи съчетания на хубави цени, и нека бъдат индивидуални.
 • Отново в наличност – може клиентите ви да са харесали някой продукт, но той да не е бил наличен. Осигурете възможност клиентите да бъдат уведомявани по имейл автоматично, когато продуктът отново е наличен.
 • Обмислете автоматизирани кампании с подаръци (отстъпки, промо кодове и специални предложения) за празници, именни и рождени дни (както на бизнеса ви, така и на клиентите).
 • Свържете своя електронен магазин с някоя платформа за имейли, така че при покупка от него автоматично да бъде добавян имейлът на купувача във въпросната имейл платформа.

 

Какво научихте дотук?

 • Запознахте се накратко с имейл маркетинга и огромните му възможности.
 • Разбрахте как да структурирате своите имейл кампании, как да ги таргетирате.
 • Подсказах ви два чудесни инструмента, които бихте могли да ползвате за целта – Acyba & Malichimp.
 • Споделих с вас добри практики преди изпращането на имейла – за да е всичко изрядно.
 • И още много неща, доказани в практиката, с които се обогатихте!

 

И така, благодаря ви, че избрахте да научите нещо ново за имейл маркетинга, от мен – Кирил Йовев, webselo. Споделете този материал с ваши колеги и приятели, които се интересуват от такива неща.

Абонирайте се по имейл за най-доброто от блога ни и специални оферти, само за абонати.


Ако сте фирма, която иска да си вдигне резултатите, свържете се с нас [ВЕДНАГА] за КАЧЕСТВЕН ИМЕЙЛ МАРКЕТИНГ.

 

 

Получавай ПОЛЕЗНО съдържание на Твоята е-поща. АБОНИРАЙ СЕ СЕГА!

Теодор Трифонов
Теодор Трифонов
2018-10-21T17:23:17+0000
Професионалисти!
Pressy Lazarova
Pressy Lazarova
2018-07-11T10:45:43+0000
Изключителен професионализъм и чудесно отношение от екипа на Уебсело! Резултатът от съвместната ни работа е страхотен продукт, за чието развитие ще продължаваме да работим заедно.
Радинела Дамакова
Радинела Дамакова
2018-06-23T07:50:32+0000
Възхитен съм от професионализма на екипа на Webselo при изработката на сайта и Фейсбук страницата ни. Благодаря за качествената работа, както и за отзивчивостта и коректността при изпълнение на поетите ангажименти, беше удоволствие да работим заедно.
Ивета Симеонова
Ивета Симеонова
2018-06-12T14:46:26+0000
Страхотни ! :) Благодаря за всичко!
Slavi Petrov
Slavi Petrov
2018-06-06T18:28:47+0000
Супер
Teodora Savova Tessa
Teodora Savova Tessa
2018-05-28T11:26:35+0000
Коректни и сериозни. Много съм доволна от съвместната и работа!
Росен Недев
Росен Недев
2018-05-05T06:30:38+0000
Ivan Rogachev
Ivan Rogachev
2018-04-28T19:24:14+0000
Много полезна среща, ценни съвети, професионално отношение и търпение. Това са само малка част от позитивите които могат да се кажат за екипа на Уебсело. Благодаря!
Mihaela Dimitrova
Mihaela Dimitrova
2018-04-26T06:45:12+0000
Екипът на Webselo е сериозен, адекватен и изграден от професионалисти. Webselo се погрижиха за сайта на моята кантора като се съобразиха изцяло с претенциите ми за визия, структурираност и възможности. Съобразиха се и с изискванията по новия Регламент за защита на личните данни. Екипът на г-н Йовев изработи и лого на кантората, включително и визитки. Отново се справиха блестящо. Благодаря Ви много!
Mariq-Magdalena Alexandrova Petrova
Mariq-Magdalena Alexandrova Petrova
2018-04-25T09:41:38+0000
Благодаря за съвместната работа и бързите резултати!
Dimitar Hristovski
Dimitar Hristovski
2018-04-17T12:40:25+0000
Elitsa Stefanova Mironova
Elitsa Stefanova Mironova
2018-04-16T13:33:44+0000
Благодаря Ви , за проявеното търпение , професионализъм, коректност и точност !
Mira DH
Mira DH
2018-03-23T07:54:43+0000
Беше удоволствие да видим идеите си реализирани с прецизност и креативност. Благодарим за изработеното лого, което Кирил сътвори за наистина отрицателно време. Успех!
Фетея Накова
Фетея Накова
2018-03-17T17:07:42+0000
Много съм доволна от резултата ,който постигнахме при изработката на моето лого.Бях изненадана колко добре са разбрали моето търсене и ми беше трудно да си избера само един от предложените ми варианти. Желая успех на този ентусиазиран екип и със сигурност бих ползвала услугите им отново!
Krum Krumov
Krum Krumov
2018-02-28T20:15:49+0000
Много приятно се работи с екипа на WebSelo! Взимат нещата присърце и успяват да дадат ценни идеи, за които не сме и подозирали. В бъдеще със сигурност ще продължим да им се доверяваме!
Нина Кутиева
Нина Кутиева
2018-02-26T20:39:20+0000
Срещнах чудесно отношение от страна на персонала! Готови са да помагат и да дават идеи. Заедно намерихме най- доброто решение за мен! Благодаря ви искрено! Продължавайте все така!
Elena Nedyalkova Nedyalkova
Elena Nedyalkova Nedyalkova
2018-02-24T14:24:03+0000
Много благодаря за изработеното лого! Много съм доволна, препоръчвам на всички услугите на тази фирма! �
Misha Yan
Misha Yan
2018-02-02T08:57:22+0000
Dimitar Stanchev
Dimitar Stanchev
2018-01-31T17:47:00+0000
Отлична работа по изработка на нашето фирмено лого! Продължавайте все така! Поздрави!
SlimCity Bg
SlimCity Bg
2018-01-24T08:15:48+0000
Plamen Dimitrov
Plamen Dimitrov
2018-01-13T12:41:06+0000
След голямо лутане сред различни хора и фирми, най-накрая открих амбициозни хора, на които може да се разчита за всичко. След първия месец работа с тях постигнахме почти двоен ръст на продажбите спрямо предните. Винаги се отзовават на всички въпроси и проблеми, които имаме. Готови са да дадат адекватно мнение и съвет как бихте подобрили бизнеса и работата си. Няма да съжалявате, ако им се доверите. Успех.
Marian Dimitrov
Marian Dimitrov
2018-01-10T15:42:57+0000
Най-после намерих намерих фирма, която знае как да си върши работата. Написаха ми страхотни копирайтинг статии. Благодаря Ви, уникални сте! Спечелихте моето доверие и за в бъдеще ще бъдем успешни бизнес партньори!
Petko Petkov IV
Petko Petkov IV
2017-12-18T18:22:49+0000
Благодаря за страхотното лого, истински професионализъм !!!
Stanislav Nikolov
Stanislav Nikolov
2017-12-18T07:56:07+0000
Отлично свършена работа - бързо и качествено. Препоръчвам.
Ruska Kirisheva
Ruska Kirisheva
2017-12-07T11:56:32+0000
Професионалисти!!! С тях се работи с лекота, помогнаха ни за една много сериозна каша с домейни и сайтове. Препоръчваме услугите им.
Tsvetelina Zlatanova
Tsvetelina Zlatanova
2017-12-03T17:31:06+0000
Magdalena Georgieva
Magdalena Georgieva
2017-11-25T19:37:33+0000
Благодаря от името на нашия екип, на вашия екип за отлично свършената работа по изработката на лого и уеб сайт, които бяха чудесен трамплин за началото на нашия проект, и само първите стъпки в съвместната ни дейност. Продължаваме да работим заедно с Webselo по рекламата и развитието на нашия магазин. Млади сте, иновативни и креативни, радваме се че работим заедно с вас!
Александър Христов
Александър Христов
2017-11-23T16:41:42+0000
Нистина фирма която държи на комуникацията с клиентите си, добра свършена работа, винаги когато съм имал нужда и имам нужда от копирайт бих се обърнал към тях !
Тодор Тодоров
Тодор Тодоров
2017-11-23T09:04:03+0000
Благодаря на екипа на Webselo за добрата комуникация и работата по изработка на лого за нашия сайт.
Svetoslav Petkov
Svetoslav Petkov
2017-11-21T15:44:14+0000
Препоръчвам тези момчета, защото са супер професионалисти!
Katya Krancheva
Katya Krancheva
2017-11-16T18:00:51+0000
Viktor Dzhartov
Viktor Dzhartov
2017-11-05T20:05:30+0000
Много сме доволни от услугите на Webselo. Благодаря за страхотно свършената работа!
Plamen Todorov
Plamen Todorov
2017-10-17T13:09:08+0000
Доволни сме от услугине на Webselo, бързо и коректно отношение.
Victoria Ivanova
Victoria Ivanova
2017-10-16T21:17:26+0000
Vasil Angelov
Vasil Angelov
2017-09-27T11:39:13+0000
Предоставиха точно това, което исках за кратко време. 5/5
Елена Костадинова
Елена Костадинова
2017-09-18T10:22:25+0000
Много сме доволни от логото, което Webselo направиха за нашия бизнес. Ние имахме начална концепция и те ни помогнаха да я развием и я осъществиха на високо професионално ниво. Проявиха голямо търпение и разбиране докато стигнем до желания резултат. Отлично отношение към клиента и лесна комуникация.
Vasil Malchev
Vasil Malchev
2017-09-04T22:16:05+0000
Lyubomira Popova
Lyubomira Popova
2017-09-02T17:32:20+0000
Не съм клиент, а само последовател във фейса, но вие пишете със страст, която вдъхновява. Споделяте мисли, емоции и резултати, които носят стойност. Рисувате вселени с думи.
Борса Подправки
Борса Подправки
2017-09-01T13:28:56+0000
Danail Stefanov
Danail Stefanov
2017-08-30T15:35:23+0000
Невероятни професионалисти.Работят бързо и качествено.Изготвиха ми невероятно лого.Препоръчвам ги горещо и в бъдеще ще работя пак с тях!
Radoslav Zankov
Radoslav Zankov
2017-08-24T13:16:42+0000
Изработиха ми лого за много кратко време, от което съм много доволен, а и цената е добра.
Павлин Пепов Шопов
Павлин Пепов Шопов
2017-08-22T16:56:19+0000
Илиян Седефов Герганчев
Илиян Седефов Герганчев
2017-08-20T09:11:41+0000
Благодаря на Кирил за професионалната консултация за маркетинг, както и за индивидуалното обучение. Благодарение на него и екипа му си оптимизирахме кампанията и за същите пари още първия месец се наблюдава ръст в продажбите от 17.4%. Трябваше по-рано да го направим! А, да, мерси и за поправката на сайта ни - беше счупена мобилната версия. Пак ще работим!
Nikov Evgeniy
Nikov Evgeniy
2017-08-10T05:51:22+0000
Ивелина Илиянова
Ивелина Илиянова
2017-08-03T06:52:52+0000
Rangel Barakov
Rangel Barakov
2017-08-02T10:26:13+0000
Работят професионално и качествено, сайтът ни стана перфектен
Диди Златева
Диди Златева
2017-08-01T16:31:11+0000
Lachezar Nedev
Lachezar Nedev
2017-07-27T16:54:57+0000
Чудесни професионалисти, много съм доволен, не само от свършената работа но и от чудесната комуникация!
Джелал Моллов
Джелал Моллов
2017-07-26T15:12:56+0000
Работя с Webselo от скоро, но съм много доволен от качеството на услугите. Екипа е отзивчив, спазват сроковете и всичко става много лесно. Истински професионалисти !!!
Красимир Цветанов
Красимир Цветанов
2017-07-26T13:12:43+0000
Andon Delisabev
Andon Delisabev
2017-07-26T05:47:05+0000
Miroslav Kamenov
Miroslav Kamenov
2017-07-25T18:31:53+0000
Екип от професионалисти! Комуникацията с тях е лесна, качеството на услугите е на много високо ниво и си спазват сроковете.
Ivan R. Indzhov
Ivan R. Indzhov
2017-07-25T08:01:05+0000
Методи Белчин
Методи Белчин
2017-07-24T16:03:26+0000
Общността ни Каузи и Начинания искаме публично да благодарим на Webselo за изработката на две лога по проекта ни Характер бг. Webselo бяха обявили конкурс за изработка на лога, в който участвахме с идея. В последствие, получихме две лога от компанията: съвсем в бонусната им култура някак си. Макар с начало от конкурс за безплатна изработка на лого, услугата бе професионално предоставена: работа по задания от нас; текущи съгласувания от екипите, работещи по изработката на логата; кратък срок за изпълнение: отне по около седмица-седмица и половина на лого. Webselo ни помогнаха да решим свой актуален проблем: да създадем символи, с които да популяризираме каузите си за позитивно образование и образование за характер сред родители, учители, обществото като цяло в България. Изхождайки от опита си с тях, като НПО препоръчваме на други колеги НПО-а в страната да пробват услугите на Webselo!
Vladislav Dimchev
Vladislav Dimchev
2017-07-22T15:21:10+0000
Христиан Лазаров
Христиан Лазаров
2017-07-13T12:10:49+0000
Перфектна изработка на перфектна цена. Топ!
Georgi Georgiev
Georgi Georgiev
2017-07-12T12:17:51+0000
Работят супер. Справиха се с изработка на лого на високо ниво. Лесна комуникация :)
Dimitar Nikolaev Tatarski
Dimitar Nikolaev Tatarski
2017-06-18T17:41:38+0000
Нашата общност искаме публично да изкажем благодарността си към Webselo, които безвъзмездно изготвиха две лога за нашите каузи в страната: позитивното образование и образованието за характер. Участвахме в техен онлайн конкурс, който ни донесе не едно, а в последствие две лога :-). Логата бяха изработени съгласно заданията ни, дори подобрени като детайли и визия от тях. Получихме в допълнение и съвети от екипа на компанията за социалното предприемачество, което случваме, както и лични приятелства с част от служителите там. Webselo са една уникална комбинация от висок професионализъм, отлично клиентско обслужване и щедра социална отговорност!
Vessy Timeva
Vessy Timeva
2017-06-17T17:31:44+0000
Десислава Георгиева
Десислава Георгиева
2017-06-13T13:46:32+0000
Млади хора, работещи с хъс и ентусиазъм, вършещи перфекна работа и оставящи удоволетворени клиенти. Аз съм много доволна от бързата и перфектна услуга.
Росен Стефанов
Росен Стефанов
2017-05-15T21:24:05+0000
Iliycho Iliev
Iliycho Iliev
2017-05-01T18:15:51+0000
Kiril Petrov
Kiril Petrov
2017-04-29T13:57:11+0000
Доволен съм от услугите, които получавам - винаги в срок. Разчитам и за напред за точни и бързи преводи.
Stefan Stoimenov
Stefan Stoimenov
2017-02-01T18:22:44+0000
Коректно, бързо и професионално отношение. Препоръчвам на всеки, който цени качеството.
Valeri Getsov
Valeri Getsov
2017-01-26T17:08:58+0000
Качествена работа, добре оптимизирана дори по ключови думи. Ще се възползвам отново
Мирослав Цеков
Мирослав Цеков
2017-01-25T15:57:38+0000
Доволен съм от работата на колегите! Препоръчвам да се работи с тях!
Lilqna Antonova
Lilqna Antonova
2017-01-23T08:41:12+0000
Страхотен е. Изключителен професионалист.
Stefan Mitev
Stefan Mitev
2017-01-21T17:51:55+0000
Лесна комуникация и бързо изпълнение.
Bogdan Stoychev
Bogdan Stoychev
2017-01-20T22:14:05+0000
Бърза и лесна комуникация и професионално изпълнение ! Препоръчвам.
Владимир Атанасов
Владимир Атанасов
2017-01-19T19:19:51+0000
Получих превъзходна статия! Професионалисти в писането на статии! Поръчайте си - няма да съжалявате!
Emil Wasilev
Emil Wasilev
2017-01-19T18:20:52+0000
Перфектна статия, бързо и качествено си свършиха работата!
Симеон Юрукович
Симеон Юрукович
2017-01-17T21:48:36+0000
Направиха ми хубав сайт. Препоръчвам!
Aleks Ligov
Aleks Ligov
2017-01-17T21:45:02+0000
Asen Popivanov
Asen Popivanov
2017-01-17T19:25:15+0000
Ако имате нужда от статии за сайта, то тези хора ще са добър избор.
Интериорни Врати
Интериорни Врати
2017-01-17T19:00:48+0000
Професионалисти във всяко отношение! Препоръчвам за писане на текстове и на дизайн на рекламни материали!
Margarita Lazova
Margarita Lazova
2017-01-17T10:12:40+0000
Креативност, качество в комбинация с невероятно отношение и бързи отговори и реакции. Бъдете все така!
Мариян Великов
Мариян Великов
2017-01-17T06:36:29+0000
Качествено свършена поръчка, резултатите не закъсняха, ще използвам услугите отново в най-скоро време.
Kamen Kamenov
Kamen Kamenov
2017-01-16T23:46:49+0000
Qko Qkov
Qko Qkov
2017-01-16T12:49:52+0000
Професионално изпълнение, бърза реакция, видими резултати! Благодарности на екипът на Уеб Село
Georgi Mladenov
Georgi Mladenov
2017-01-16T11:46:19+0000
Krassi Spasov
Krassi Spasov
2017-01-16T07:34:51+0000
Marina H. Yoweva
Marina H. Yoweva
2017-01-16T07:32:15+0000
Коректни, креативни и експедитивни в работата си!
Весела Василева
Весела Василева
2017-01-15T21:44:34+0000
Отлични професионалисти. Много коректни във всяко отношение.
Next Reviews