Екипът ни е извън офиса до 25.9.2020 г. Запитванията ви ще бъдат обработени на 26.9.20 г. Благодарим и до скоро! :)

Условия за ползване

Добре дошли в условията за ползване на сайта Webselo.com

 1. Съдържанието в Webselo.com е безплатно и достъпно за всеки посетител.  Собственик на съдържанието е „УЕБСЕЛО ПРИМИЪМ ООД“, BG205944906, Благоевград, ж.к. Еленово, бл. 58, ап.10 (оперираща като webselo.com). Не са позволени никакви промени, размножаване, дистрибуция, директен пренос, показване, представяне, репродукция, публикуване, упълномощаване или предаване на информация, собственост на „УЕБСЕЛО ПРИМИЪМ ООД“.
 2. Всички текстове са собственост на Webselo.com. Тяхното разпространение, предаване, копиране и съхраняване на част или на цялото съдържание, или частично, без изрично писмено съгласие на Webselo.com, е забранено!
  При нарушаване на точка 2) УЕБСЕЛО ПРИМИЪМ ООД ще бъдем принудени да предприемем необходимите мерки съобразно закона.
 3. Разрешено е цитирането на отделни изречения, като задължително се посочва източник (с КЛИКАЕМ линк). Забранено е цитиране на части от съдържанието в публикации с цел накърняване репутацията на компанията!
 4. Ако засечете проблем със сайта или нещо не ви харесва, моля споделете своето мнение на office[at]webselo.com.
 5. Съдържанието в коментарите или другите канали, ползвани от компания „УЕБСЕЛО ПРИМИЪМ ООД“, добавени от трети страни, е собственост на неговите автори и не изразява мнението на компанията. В случай на злепостяване, нападки или друго нарушение, моля свържете се с нас на office[at]webselo.com.
 6. Екипът на Webselo.com не гарантира, че страниците в webselo.com не съдържат грешки, нито че достъпът до тях е постоянен. Webselo.com си запазва правото да променя, изтрива и прекратява достъпа до страниците си по всяко време. Webselo.com не носи отговорност за грешки и пропуски, както и за закъснения в обновяването на данните по уебсайта си.
 7. Забранени са всякакви коментари, нарушаващи закона, в това число расистки забележки, спам, скам, лични нападки и обиди, в това число с политически и сексуален характер, и други.
 8. Пробивът или опитите за пробив в сигурността на webselo.com са забранени и подлежат на наказание. Чрез извършването на подобни актове съществува риск от затвор или парична глоба.
 9. При необходимост от връщане на сума платена с карта, сумата ще бъде възстановена само по картата,  с която е платено.
 10. При поръчка на дигитален продукт от сайта, ако след плащането на продукта същият вече е изтеглен от купувача му, при заявка за връщане сумата не се възстановява.
 11. При поръчка на дигитален продукт от сайта, ако след плащането на продукта същият не е изтеглен от купувача му, при заявка за връщане сумата се възстановява до две седмици от извършване на поръчката.
 12. Продуктите и услугите в сайта се заплащат само и единствено по банков път – или чрез директен превод по IBAN на УЕБСЕЛО ПРИМИЪМ ООД: BG40FINV91501017394479, или чрез плащане с карта през онлайн магазин на webselo.com.

Със своето посещение в уебсайта webselo.com вие приемате, че сте съгласни с нашите условия за ползване на уебсайта. Ако не сте съгласни с тях, моля не използвайте този сайт.

В Webselo.com ценим дълбоко авторското право на другите, както и тяхната интелектуална собственост. Молим и вие да уважавате нашето авторско право.

Ако сте забелязали злоупотреба с наши продукти/услуги, включително и авторски права, или нарушения от друг характер, моля уведомете ни на office[at]webselo.com.

Благодарим ви за вниманието!