Професионални Google Ads и Facebook Ads онлайн маркетингови консултации

 

Webselo.com предлага професионални маркетингови консултации за Google Ads/SEM, както и за Facebook Ads, одити на сайтове и цялостно уеб присъствие!

Всеки клиент получава индивидуален подход и гаранция за най-висок професионализъм, и качество на услугата. Много често клиенти, възползвали се от еднократна консултация, се връщат за втора и трета, защото с развитието на бизнеса им се появяват нови проблеми, които изискват нови решения.

Експертите от Webselo.com са сертифицирани професионалисти и отдадени на своята работа. Ние сме практици, изпипваме малките детайли, и даваме предложения за решаването на вашите маркетингови проблеми – за да растете и бъдете все по-ефикасни.

Можете да разчитате на нас за консултация по:

 • Google Ads (PPC Ads).
 • Facebook Ads (PPC Ads).
 • Search Engine Optimisation (SEO).
 • Copywriting.
 • Цялостна онлайн маркетингова стратегия.
 • Одит на Google Ads / Facebook Ads акаунт.
 • Технически одит на сайт.
 • Оптимизация на конверсии (CRO).
 • Одити на Google Analytics & Tag Manager.
 • И др.

 

Защо маркетинговите консултации с нас са толкова ефикасни?

Тъй като ежедневно решаваме маркетингови проблеми от различно естество, ние натрупахме огромен практически опит с кампании в България, Литва, Латвия, Словения, Румъния, Сърбия, Естония, Русия, Британия, Щатите, Франция, Германия и Гърция.

Вместо да прахосате бюджета си напразно, обърнете се към нас за консултация или одит, за да идентифицираме пропуските в работата ви, водещи до неефикасност или изтичане на бюджет – и да предложим решения!

 

Стандартни цени за еднократни онлайн маркетинг консултинг услуги:

 • Консултации по телефон/VOIP – от 150 лв без ДДС / започнат час.
 • Консултации на място в офиса ни – от 180 лв без ДДС / започнат час.
 • Обучения на екипи и персонал на място – от 180 лв без ДДС /започнат час (над 4 часа).

 

Какво ви дава маркетинговата консултация?

Маркетинговата консултация не е разход. Тя е инвестиция в бъдещата рентабилност на бизнеса ви. Искате ли да инвестирате времето и силите си правилно, и да си спестите години изгубено време?

Да направим консултация!

 

 

Webselo.com - Full Service Digital Agency
4.8
На базата на 67 ревюта
Nikolay Gorov
Nikolay G.
17:34 03 Apr 21
Благодаря за професионалната консултация и отношение на Кирил!
гергана неделчева
гергана Н.
10:17 21 Mar 21
Благодаря за страхотното лого и за уникалното отношение на Руди.
Daniel GTA
Daniel G.
08:41 21 Mar 21
Radostin Valeov
Radostin V.
12:11 11 Mar 21
Красимир Кирилов
Красимир К.
11:03 05 Mar 21
Благодаря за прекрасното отношение на г-н Йовев! Консултациите, които проведох с него потвърдиха първоначалното ми мнение, че това е един стойностен човек и голям професионалист ! Горещо препоръчвам !прочети повече
Rositsa Panayotova
Rositsa P.
18:01 09 Feb 21
Много благодаря за страхотното лого! По-хубаво и интересно от това, което си представях! Горещо препоръчвам!
Silviya Abadjieva
Silviya A.
12:49 09 Feb 21
Благодаря ви за професионализма и прекрасното отношение в лицето на Кирил Йовев и Венцислав Илиев,за цялото търпение и старание.
Ван Оборудване
Ван О.
12:01 02 Feb 21
Попаднахме на webselo.com, докато търсихме изпълнител за новия ни фирмен сайт. След като разгледахме реализираните им проекти, бяхме сигурни, че това е точната фирма за нас. С тях се комуникира лесно, бързо, ефективно. Работи си се леко, професионално, ползотворно. Особено сме благодарни, че ни доставиха удоволствието да вземем активно участие в качването на съдържание в новия сайт. Крайният резултат ни удовлетворява много! А логото, което създадоха за нас за 2 дни, е безапелационно най-доброто възможно. Препоръчваме webselo.com без колебание!(Translated by Google)We came across webselo.com while looking for a contractor for our new company website. After reviewing their projects, we were sure that this is the right company for us. It is easy, fast and effective to communicate with them. You work lightly, professionally, fruitfully. We are especially grateful that we were pleased to take an active part in uploading content to the new site. The end result satisfies us a lot! And the logo they created for us in 2 days is unquestionably the best possible. We recommend webselo.com without hesitation!прочети повече
Katya Gancheva
Katya G.
08:40 01 Feb 21
Изключително впечатлена съм от Радослав Радославов- Руди! Невероятен професионалист, събеседник и ЧОВЕК!
Stoyan Tsolov
Stoyan T.
19:23 29 Jan 21
Съвременна дигитална агенция с млад, амбициозен, отговорен и професионален екип. Изпълняват възложените им задачи качествено и в срок!
Kalin Dimitrov
Kalin D.
08:22 28 Jan 21
Използвах услугите на компанията за дизайн на ново лого и промяна в корпоративните цветове на съществуващ фирмен сайт. Човекът, с който работих, е Руди - добър професионалист и много отзивчив. Доволен съм от резултата от извършената работа. Бих препоръчал фирмата и на свои познати за изработка на лого дизайн. При необходимост бих се обърнал към фирмата и за другите предлагани от нея услуги. На екипа на Webselo.com желая здраве и успехи!прочети повече
Валери Тафров
Валери Т.
22:14 26 Jan 21
Страхотни професионалисти.Оценката за работата им не е 10/10 ,а 15/10.Спрямо изискванията за логото нямаше нито едно различно мнение.Уникални в това ,което вършат.Доверете им се ...:)