9 съвета за създаване на успешна страница за продажби

В модерния „виртуален“ свят присъствието в интернет е задължително за всеки бизнес. Факт е, че ако ви няма онлайн, значи все едно не съществувате! Безкрайно остаряло е схващането, че успешните продажби могат да се сключват само „лице в лице“.

Да предлагате свои продукти и услуги в онлайн пространството е изгодно за всички. Вие продавате повече като достигате до по-голям брой клиенти, а потребителите бързо и лесно се сдобиват с желаната оферта без дори да напускат дома или офиса си.

Разбира се, задължително условие е не просто да имате някаква страница в интернет. Вие трябва да имате добре направени страници за продажби (sales pages) в интернет. Те трябва да разполагат с различни достойнства, за да могат да изпълнят основното си предназначение – да продават.

Изискванията на клиентите са високи, времето им е ценно, а вкусовете претенциозни. Да си го кажем направо – ако страницата ви не е добре направена, дори клиентът да влезе в нея веднъж, той едва ли ще се върне, в случай че остане недоволен. От лошо направените ви страници за продажби печели само конкуренцията, не и вие.

Настоящата статия ще ви запознае с 9 практически съвета, които ще ви помогнат да се сдобиете с успешни и ефикасни sales pages.

До каква степен е важна страницата за продажби?

Отговорът на този въпрос е повече от ясен. Няма как да очаквате да имате пълноценна и успешна маркетингова кампания в интернет, ако страницата ви за продажба не успява максимално да улесни потребителя при избора му на продукт или услуга.

Изключително важна е целевата страница на вашия бизнес – тя създава първото впечатление у потребителя, който в рамките на няколко секунди може да прецени дали е попаднал на правилното за него място. Няколко бегли погледа и ако клиентът не остане доволен, вече сте го изгубили. А представете си, че това се случи с 10 клиента или 100 клиента. Или с всички клиенти!

Успехът на вашия бизнес зависи от добре подготвените страници за продажба, в частност и от целевата страница с удобна навигация и приятна визия.

Привлекателната страница за продажби трябва да съдържа убедителен CTA, съкратено от английското „call to action“ или в превод „призив на действие“. Именно от този изключително важен елемент зависи ниската степен за отпадане (bounce rate) на страницата ви, както и високият рейтинг за качество в най-популярната търсачка в света – Google. За популярността на страницата от решаващо значение е нейното индексиране в Google и останалите търсачки по отделни ключови думи.

Как да създадем успешна продаваща страница?

За да създадете успешна страница за продажби, най-напред трябва буквално да започнете от чистия бял лист. Тоест, преди да предприемете каквото и да е техническо действие по създаването на сайт за продажби с една или повече страници в зависимост от големината на вашия бизнес, вие трябва да си изясните каква цел ще преследва въпросният сайт. Какво точно искате да провокирате у потребителя с вашата страница? Ясно е, че искате той да купува, но обяснили ли сте достатъчно добре какво точно продавате.

В истинския магазин нещата са подредени според област на употреба, на показ и с изложени цени. Списъкът с продукти във вашата страница трябва да се конкурира с това и дори да преследва още по-голямо удобство за клиента.

А каква точно е целевата аудитория за вашия бизнес? Ще набирате ли информация за клиентите си като ги карате да попълват формуляр за регистрация в сайта ви? Какво можете да предложите вие, което конкуренцията няма? Въпросите съвсем не са малко и преди да драснете първата линия на бялото платно, вие трябва да имате точни и ясни отговори на всеки един от тях. Само тогава можете да очаквате вашият онлайн бизнес да има бъдеще.

Преди да започнем да изброяваме съветите един след един е важно наистина да се запитате следното:

Как изглеждат Вашите Sales Pages (страници за продажби)? Имат ли надеждна мобилна оптимизация? Колко бързо зареждат? Намерете отговорите на тези въпроси СЕГА, защото утре може да се събудите със страхотен срив в продажбите си, буквално.

1. Бързо, бързо…много бързо зареждане на страниците

Знаете ли, че според официални статистики, Амазон се нарежда сред най-могъщите компании в света по ефикасност на продажбите си? И съвсем „случайно“, страниците ѝ се зареждат изключително бързо – фактор, който определено води до скокове в резултатите!

Обратното също крие доза истина в себе си. В графиката по-долу виждате реалистичен пример за това как микросекунда закъснение в зареждането на 1 страница може да доведе до сериозен спад, или направо, срив в продажбите на титаните от Амазон.

Amazon, WallMart, Yahoo

Статистики от продажби на големите играчи. Снимка от https://moz.com/

Традиционно, средната страница за продажби зарежда за около 3-5 секунди – критично време, след прескачането на което посетителите започват да излизат от страницата още преди да са разгледали съдържанието ѝ – тъжно, но факт. Нашият съвет е сериозно да се заемете с разрешаването на този проблем, който може да Ви излезе доста солено накрая. Най-лесното нещо, което можете да направите е да се уверите, че ползвате надежден хостинг план и провайдър. Ако нямате такъв, ние от webselo с радост можем да Ви насочим към такъв.

Да си го кажем без увъртулки – никой няма да чака до безкрайност вашата страница да се зареди – 3-5 секунди е времето, което потребителят средно отделя на отварянето на страница. Ако до 5 секунди сайтът не е отворен, неговото съдържание завинаги ще остане неизвестно на клиента. Той няма да разбере какво предлагате, няма да научи за вашия висок професионализъм, няма да разгледа предлаганите от вас качествени продукти и услуги на изключително изгодни цени.

Може бизнесът ви да е на най-високо ниво, но какво от това, след като страницата ви за продажби не е добре направена и не зарежда достатъчно бързо. Колкото и да сте добри, в този случай вие не съществувате за клиента.

Бързото зареждане на страницата за продажби зависи преди всичко от правилния подбор на материалите, които ще влизат в нея. Да вземем например снимките на даден продукт. Голямото изображение със сигурност ще забави зареждането на страницата, а ще гарантира ли успешната продажба на продукта ви? По-важна е качествената, а не голямата снимка.

Избягвайте да използвате и автоматично зареждащи видеа, iframes, голям брой скриптове. Страницата се товари излишно, а от прекалено шарената визия също няма голяма полза. Качествени снимки с точно и ясно описание и бързо зареждаща се страница – това е формулата, която наистина продава.

На последно място, но съвсем не по важност е да разполагате с добър хостинг план от надежден провайдър. В противен случай и най-професионално създадената в техническо отношение страница за продажби няма да има особено голям успех сред потребителите.

2. Кратко и ясно съдържание

Това че описанието на даден продукт във вашата страница за продажби е дълго, не ви гарантира неговата успешна продажба. Дори напротив – в повечето случаи дългите описания имат негативен характер. Потребителят е затрупан от прекомерно много и в по-голямата си част излишна информация. Използването на професионални термини в описанията също не е за предпочитане.

Както вече споменахме, посетителите се задържат на дадена страница в продължение на секунди, средно 10-20 секунди на целева страница. На описанието на даден продукт, от който се интересува потребителят ще отдели максимум 5 секунди. За този изключително кратък промеждутък от време неговият интерес трябва да бъде провокиран. Това ще се постигне именно с точно и ясно съдържание на продукта, което в рамките на няколко изречения да изброи всички негови предимства.

3. Включете бутони за споделяне и препоръки

Нека новите клиенти в страницата ви да прочетат коментари относно вашата дейност от вече доволни потребители. Похвалите и препоръките никога не са излишни и само ще работят във ваша полза. Погрижете се страницата ви да разполага с удобни бутони за споделяне в най-популярните социални мрежи – нека продуктите ви бъдат представени във Facebook, Twitter, Google Plus, където имат шанс да бъдат видени от повече хора.

4. Един път, който води до конверсия

Важно е когато един клиент посети страницата ви, той да остане в нея. Защо тогава се опитвате да го прогоните като му давате твърде много възможности да я напусне – най-вече с добавянето на връзки, които го препращат извън вашата страница.

Потребителят трябва да влезе във вашата страница и да остане в нея, докато не получи цялата му необходима информация и не направи своя избор. Заведете клиента си до желаната от него цел – направете го без да се налага да излизате от вашия сайт.

5. Чист и добре организиран дизайн

Радващата окото визия при всички положения е сред водещите фактори, които могат да изведат онлайн бизнеса ви напред. Въздействащ дизайн на страницата ви за продажби обаче съвсем не означава да я препълните излишно – не слагайте в нея твърде много снимки, натрапчиви цветове, едри шрифтове, десетки мигащи банери и т.н. Това изглежда дразнещо и несериозно в очите на потребителите, които в крайна сметка просто ще напуснат страницата ви.

Нека страницата ви за продажби изглежда солидно, но и елегантно – с чист и добре оформен дизайн, който да привлече и задържи вниманието на клиента още от първото му влизане в сайта ви.

6. Адаптивен дизайн, улесняващ работата с мобилни устройства

В последните години мобилното устройство успя да се наложи като водещ бизнес инструмент. Чрез него продаваме или купуваме, разглеждаме, получаваме информация, ползваме го, докато пътуваме. В областта на мобилните устройства съществува огромно разнообразие като възможности, функционалност, екранни резолюции и др.

Статистиката показва, че повече от 50 % от онлайн потребителите са напуснали рамките на своя персонален компютър. Те използват своите мобилни телефони или таблети, поради което е важно нашата страница за продажби да е адаптирана за използване от мобилно устройство.

7. Точен и ясен CTA (призив за действие)

Подтикнете потребителя на сайта ви да извърши определено действие – да се регистрира, да закупи продукт или да се възползва от безплатно демо на услуга. Направете го като използвате ясен и лесен за разбиране CTA.

Призивът за действие трябва да е кратък и лесен за разбиране. Той трябва да подтиква за моментално действие, а не да бъде анализиран.

“Вземете сега”, “FREE проба”, “Регистрирайте се тук” или “Купете сега” са някои добри примери.

8. Не „изнудвайте“ потребителите си за море от информация за себе си

Определено не е добра практиката при която, за да закупят ваши продукти или да се регистрират в страницата ви, клиентите трябва да преминат през сложна и мудна система за попълване на данни в 50 страници с информация. Използвайте кратки форми за попълване, само с най-необходимото.

9. Заложете на добра Thank You Page

В никакъв случай не подценявайте ползата от (thank you page) или тази за потвърждаване (confirmation page или още позната като success page). Страницата за благодарност е перфектното място, в което да заложите и на други допълнителни форми за попълване, включително и съответни връзки към конкретни страници и сайтове или допълнително съдържание за определени продукти и услуги.

И в заключение – моята страница за продажби е успешна, защото…

– страницата ми предлага кратко, точно и изчерпателно съдържание на потребителите;

– предлага подходящи видеоклипове или висококачествени изображения;

– зарежда бързо;

– има приятно оформен дизайн;

– привлича с ефектна целева страница.

Добре направената страница за продажби е този така важен фактор, който ще помогне за развитието на онлайн бизнеса ви. Сигурни сме, че ако последвате нашите съвети вие ще разполагате със сайт, който ще генерира високи продажби и ще се класира на водещи позиции в Google. Ние можем да Ви съдействаме с дизайн на лендинг страници, а също и техния маркетинг по имейл, в гугъл (adwords) или чрез социалните медии (фейсбук поддръжка и маркетинг).

Свържете се с нас СЕГА, оттук. Или се обадете на 0898 623 062.

Запознайте се с възможностите за реклама в страниците на следните услуги:

  1. Реклама в Google AdWords.
  2. Реклама във Фейсбук.

Получавай ПОЛЕЗНО съдържание на Твоята е-поща. АБОНИРАЙ СЕ СЕГА!

Теодор Трифонов
Теодор Трифонов
2018-10-21T17:23:17+0000
Професионалисти!
Pressy Lazarova
Pressy Lazarova
2018-07-11T10:45:43+0000
Изключителен професионализъм и чудесно отношение от екипа на Уебсело! Резултатът от съвместната ни работа е страхотен продукт, за чието развитие ще продължаваме да работим заедно.
Радинела Дамакова
Радинела Дамакова
2018-06-23T07:50:32+0000
Възхитен съм от професионализма на екипа на Webselo при изработката на сайта и Фейсбук страницата ни. Благодаря за качествената работа, както и за отзивчивостта и коректността при изпълнение на поетите ангажименти, беше удоволствие да работим заедно.
Ивета Симеонова
Ивета Симеонова
2018-06-12T14:46:26+0000
Страхотни ! :) Благодаря за всичко!
Slavi Petrov
Slavi Petrov
2018-06-06T18:28:47+0000
Супер
Teodora Savova Tessa
Teodora Savova Tessa
2018-05-28T11:26:35+0000
Коректни и сериозни. Много съм доволна от съвместната и работа!
Росен Недев
Росен Недев
2018-05-05T06:30:38+0000
Ivan Rogachev
Ivan Rogachev
2018-04-28T19:24:14+0000
Много полезна среща, ценни съвети, професионално отношение и търпение. Това са само малка част от позитивите които могат да се кажат за екипа на Уебсело. Благодаря!
Mihaela Dimitrova
Mihaela Dimitrova
2018-04-26T06:45:12+0000
Екипът на Webselo е сериозен, адекватен и изграден от професионалисти. Webselo се погрижиха за сайта на моята кантора като се съобразиха изцяло с претенциите ми за визия, структурираност и възможности. Съобразиха се и с изискванията по новия Регламент за защита на личните данни. Екипът на г-н Йовев изработи и лого на кантората, включително и визитки. Отново се справиха блестящо. Благодаря Ви много!
Mariq-Magdalena Alexandrova Petrova
Mariq-Magdalena Alexandrova Petrova
2018-04-25T09:41:38+0000
Благодаря за съвместната работа и бързите резултати!
Dimitar Hristovski
Dimitar Hristovski
2018-04-17T12:40:25+0000
Elitsa Stefanova Mironova
Elitsa Stefanova Mironova
2018-04-16T13:33:44+0000
Благодаря Ви , за проявеното търпение , професионализъм, коректност и точност !
Mira DH
Mira DH
2018-03-23T07:54:43+0000
Беше удоволствие да видим идеите си реализирани с прецизност и креативност. Благодарим за изработеното лого, което Кирил сътвори за наистина отрицателно време. Успех!
Фетея Накова
Фетея Накова
2018-03-17T17:07:42+0000
Много съм доволна от резултата ,който постигнахме при изработката на моето лого.Бях изненадана колко добре са разбрали моето търсене и ми беше трудно да си избера само един от предложените ми варианти. Желая успех на този ентусиазиран екип и със сигурност бих ползвала услугите им отново!
Krum Krumov
Krum Krumov
2018-02-28T20:15:49+0000
Много приятно се работи с екипа на WebSelo! Взимат нещата присърце и успяват да дадат ценни идеи, за които не сме и подозирали. В бъдеще със сигурност ще продължим да им се доверяваме!
Нина Кутиева
Нина Кутиева
2018-02-26T20:39:20+0000
Срещнах чудесно отношение от страна на персонала! Готови са да помагат и да дават идеи. Заедно намерихме най- доброто решение за мен! Благодаря ви искрено! Продължавайте все така!
Elena Nedyalkova Nedyalkova
Elena Nedyalkova Nedyalkova
2018-02-24T14:24:03+0000
Много благодаря за изработеното лого! Много съм доволна, препоръчвам на всички услугите на тази фирма! �
Harry Anichkin
Harry Anichkin
2018-02-02T16:29:20+0000
Misha Yan
Misha Yan
2018-02-02T08:57:22+0000
Radostin Valeov
Radostin Valeov
2018-02-01T10:08:16+0000
Dimitar Stanchev
Dimitar Stanchev
2018-01-31T17:47:00+0000
Отлична работа по изработка на нашето фирмено лого! Продължавайте все така! Поздрави!
SlimCity Bg
SlimCity Bg
2018-01-24T08:15:48+0000
Plamen Dimitrov
Plamen Dimitrov
2018-01-13T12:41:06+0000
След голямо лутане сред различни хора и фирми, най-накрая открих амбициозни хора, на които може да се разчита за всичко. След първия месец работа с тях постигнахме почти двоен ръст на продажбите спрямо предните. Винаги се отзовават на всички въпроси и проблеми, които имаме. Готови са да дадат адекватно мнение и съвет как бихте подобрили бизнеса и работата си. Няма да съжалявате, ако им се доверите. Успех.
Marian Dimitrov
Marian Dimitrov
2018-01-10T15:42:57+0000
Най-после намерих намерих фирма, която знае как да си върши работата. Написаха ми страхотни копирайтинг статии. Благодаря Ви, уникални сте! Спечелихте моето доверие и за в бъдеще ще бъдем успешни бизнес партньори!
Petko Petkov IV
Petko Petkov IV
2017-12-18T18:22:49+0000
Благодаря за страхотното лого, истински професионализъм !!!
Stanislav Nikolov
Stanislav Nikolov
2017-12-18T07:56:07+0000
Отлично свършена работа - бързо и качествено. Препоръчвам.
Ruska Kirisheva
Ruska Kirisheva
2017-12-07T11:56:32+0000
Професионалисти!!! С тях се работи с лекота, помогнаха ни за една много сериозна каша с домейни и сайтове. Препоръчваме услугите им.
Tsvetelina Zlatanova
Tsvetelina Zlatanova
2017-12-03T17:31:06+0000
Magdalena Georgieva
Magdalena Georgieva
2017-11-25T19:37:33+0000
Благодаря от името на нашия екип, на вашия екип за отлично свършената работа по изработката на лого и уеб сайт, които бяха чудесен трамплин за началото на нашия проект, и само първите стъпки в съвместната ни дейност. Продължаваме да работим заедно с Webselo по рекламата и развитието на нашия магазин. Млади сте, иновативни и креативни, радваме се че работим заедно с вас!
Александър Христов
Александър Христов
2017-11-23T16:41:42+0000
Нистина фирма която държи на комуникацията с клиентите си, добра свършена работа, винаги когато съм имал нужда и имам нужда от копирайт бих се обърнал към тях !
Тодор Тодоров
Тодор Тодоров
2017-11-23T09:04:03+0000
Благодаря на екипа на Webselo за добрата комуникация и работата по изработка на лого за нашия сайт.
Svetoslav Petkov
Svetoslav Petkov
2017-11-21T15:44:14+0000
Препоръчвам тези момчета, защото са супер професионалисти!
Katya Krancheva
Katya Krancheva
2017-11-16T18:00:51+0000
Viktor Dzhartov
Viktor Dzhartov
2017-11-05T20:05:30+0000
Много сме доволни от услугите на Webselo. Благодаря за страхотно свършената работа!
Plamen Todorov
Plamen Todorov
2017-10-17T13:09:08+0000
Доволни сме от услугине на Webselo, бързо и коректно отношение.
Victoria Ivanova
Victoria Ivanova
2017-10-16T21:17:26+0000
Vasil Angelov
Vasil Angelov
2017-09-27T11:39:13+0000
Предоставиха точно това, което исках за кратко време. 5/5
Елена Костадинова
Елена Костадинова
2017-09-18T10:22:25+0000
Много сме доволни от логото, което Webselo направиха за нашия бизнес. Ние имахме начална концепция и те ни помогнаха да я развием и я осъществиха на високо професионално ниво. Проявиха голямо търпение и разбиране докато стигнем до желания резултат. Отлично отношение към клиента и лесна комуникация.
Vasil Malchev
Vasil Malchev
2017-09-04T22:16:05+0000
Lyubomira Popova
Lyubomira Popova
2017-09-02T17:32:20+0000
Не съм клиент, а само последовател във фейса, но вие пишете със страст, която вдъхновява. Споделяте мисли, емоции и резултати, които носят стойност. Рисувате вселени с думи.
Борса Подправки
Борса Подправки
2017-09-01T13:28:56+0000
Danail Stefanov
Danail Stefanov
2017-08-30T15:35:23+0000
Невероятни професионалисти.Работят бързо и качествено.Изготвиха ми невероятно лого.Препоръчвам ги горещо и в бъдеще ще работя пак с тях!
Radoslav Zankov
Radoslav Zankov
2017-08-24T13:16:42+0000
Изработиха ми лого за много кратко време, от което съм много доволен, а и цената е добра.
Павлин Пепов Шопов
Павлин Пепов Шопов
2017-08-22T16:56:19+0000
Илиян Седефов Герганчев
Илиян Седефов Герганчев
2017-08-20T09:11:41+0000
Благодаря на Кирил за професионалната консултация за маркетинг, както и за индивидуалното обучение. Благодарение на него и екипа му си оптимизирахме кампанията и за същите пари още първия месец се наблюдава ръст в продажбите от 17.4%. Трябваше по-рано да го направим! А, да, мерси и за поправката на сайта ни - беше счупена мобилната версия. Пак ще работим!
Nikov Evgeniy
Nikov Evgeniy
2017-08-10T05:51:22+0000
Ивелина Илиянова
Ивелина Илиянова
2017-08-03T06:52:52+0000
Рангел Бараков
Рангел Бараков
2017-08-02T10:26:13+0000
Работят професионално и качествено, сайтът ни стана перфектен
Mitko Kambitov
Mitko Kambitov
2017-08-02T06:14:50+0000
Диди Златева
Диди Златева
2017-08-01T16:31:11+0000
Lachezar Nedev
Lachezar Nedev
2017-07-27T16:54:57+0000
Чудесни професионалисти, много съм доволен, не само от свършената работа но и от чудесната комуникация!
Джелал Моллов
Джелал Моллов
2017-07-26T15:12:56+0000
Работя с Webselo от скоро, но съм много доволен от качеството на услугите. Екипа е отзивчив, спазват сроковете и всичко става много лесно. Истински професионалисти !!!
Красимир Цветанов
Красимир Цветанов
2017-07-26T13:12:43+0000
Andon Delisabev
Andon Delisabev
2017-07-26T05:47:05+0000
Miroslav Kamenov
Miroslav Kamenov
2017-07-25T18:31:53+0000
Екип от професионалисти! Комуникацията с тях е лесна, качеството на услугите е на много високо ниво и си спазват сроковете.
Ivan R. Indzhov
Ivan R. Indzhov
2017-07-25T08:01:05+0000
Методи Белчин
Методи Белчин
2017-07-24T16:03:26+0000
Общността ни Каузи и Начинания искаме публично да благодарим на Webselo за изработката на две лога по проекта ни Характер бг. Webselo бяха обявили конкурс за изработка на лога, в който участвахме с идея. В последствие, получихме две лога от компанията: съвсем в бонусната им култура някак си. Макар с начало от конкурс за безплатна изработка на лого, услугата бе професионално предоставена: работа по задания от нас; текущи съгласувания от екипите, работещи по изработката на логата; кратък срок за изпълнение: отне по около седмица-седмица и половина на лого. Webselo ни помогнаха да решим свой актуален проблем: да създадем символи, с които да популяризираме каузите си за позитивно образование и образование за характер сред родители, учители, обществото като цяло в България. Изхождайки от опита си с тях, като НПО препоръчваме на други колеги НПО-а в страната да пробват услугите на Webselo!
Vladislav Dimchev
Vladislav Dimchev
2017-07-22T15:21:10+0000
Христиан Лазаров
Христиан Лазаров
2017-07-13T12:10:49+0000
Перфектна изработка на перфектна цена. Топ!
Georgi Georgiev
Georgi Georgiev
2017-07-12T12:17:51+0000
Работят супер. Справиха се с изработка на лого на високо ниво. Лесна комуникация :)
Dimitar Nikolaev Tatarski
Dimitar Nikolaev Tatarski
2017-06-18T17:41:38+0000
Нашата общност искаме публично да изкажем благодарността си към Webselo, които безвъзмездно изготвиха две лога за нашите каузи в страната: позитивното образование и образованието за характер. Участвахме в техен онлайн конкурс, който ни донесе не едно, а в последствие две лога :-). Логата бяха изработени съгласно заданията ни, дори подобрени като детайли и визия от тях. Получихме в допълнение и съвети от екипа на компанията за социалното предприемачество, което случваме, както и лични приятелства с част от служителите там. Webselo са една уникална комбинация от висок професионализъм, отлично клиентско обслужване и щедра социална отговорност!
Vessy Timeva
Vessy Timeva
2017-06-17T17:31:44+0000
Десислава Георгиева
Десислава Георгиева
2017-06-13T13:46:32+0000
Млади хора, работещи с хъс и ентусиазъм, вършещи перфекна работа и оставящи удоволетворени клиенти. Аз съм много доволна от бързата и перфектна услуга.
Hristo Atanasov
Hristo Atanasov
2017-06-10T22:10:46+0000
Росен Стефанов
Росен Стефанов
2017-05-15T21:24:05+0000
Iliycho Iliev
Iliycho Iliev
2017-05-01T18:15:51+0000
Kiril Petrov
Kiril Petrov
2017-04-29T13:57:11+0000
Доволен съм от услугите, които получавам - винаги в срок. Разчитам и за напред за точни и бързи преводи.
Stefan Stoimenov
Stefan Stoimenov
2017-02-01T18:22:44+0000
Коректно, бързо и професионално отношение. Препоръчвам на всеки, който цени качеството.
Valeri Getsov
Valeri Getsov
2017-01-26T17:08:58+0000
Качествена работа, добре оптимизирана дори по ключови думи. Ще се възползвам отново
Мирослав Цеков
Мирослав Цеков
2017-01-25T15:57:38+0000
Доволен съм от работата на колегите! Препоръчвам да се работи с тях!
Lilqna Antonova
Lilqna Antonova
2017-01-23T08:41:12+0000
Страхотен е. Изключителен професионалист.
Stefan Mitev
Stefan Mitev
2017-01-21T17:51:55+0000
Лесна комуникация и бързо изпълнение.
Bogdan Stoychev
Bogdan Stoychev
2017-01-20T22:14:05+0000
Бърза и лесна комуникация и професионално изпълнение ! Препоръчвам.
Владимир Атанасов
Владимир Атанасов
2017-01-19T19:19:51+0000
Получих превъзходна статия! Професионалисти в писането на статии! Поръчайте си - няма да съжалявате!
Emil Wasilev
Emil Wasilev
2017-01-19T18:20:52+0000
Перфектна статия, бързо и качествено си свършиха работата!
Симеон Юрукович
Симеон Юрукович
2017-01-17T21:48:36+0000
Направиха ми хубав сайт. Препоръчвам!
Aleks Ligov
Aleks Ligov
2017-01-17T21:45:02+0000
Asen Popivanov
Asen Popivanov
2017-01-17T19:25:15+0000
Ако имате нужда от статии за сайта, то тези хора ще са добър избор.
Интериорни Врати
Интериорни Врати
2017-01-17T19:00:48+0000
Професионалисти във всяко отношение! Препоръчвам за писане на текстове и на дизайн на рекламни материали!
Margarita Lazova
Margarita Lazova
2017-01-17T10:12:40+0000
Креативност, качество в комбинация с невероятно отношение и бързи отговори и реакции. Бъдете все така!
Мариян Великов
Мариян Великов
2017-01-17T06:36:29+0000
Качествено свършена поръчка, резултатите не закъсняха, ще използвам услугите отново в най-скоро време.
Kamen Kamenov
Kamen Kamenov
2017-01-16T23:46:49+0000
Qko Qkov
Qko Qkov
2017-01-16T12:49:52+0000
Професионално изпълнение, бърза реакция, видими резултати! Благодарности на екипът на Уеб Село
Georgi Mladenov
Georgi Mladenov
2017-01-16T11:46:19+0000
Krassi Spasov
Krassi Spasov
2017-01-16T07:34:51+0000
Marina Yoweva
Marina Yoweva
2017-01-16T07:32:15+0000
Коректни, креативни и експедитивни в работата си!
Весела Василева
Весела Василева
2017-01-15T21:44:34+0000
Отлични професионалисти. Много коректни във всяко отношение.
Next Reviews