AdWords търгове: как работи наддаването?

Основният механизъм, който стои зад класирането на рекламите в Google Adwords е тяхната система за наддавания. За разлика от традиционните търгове, където печели този, който даде най-много пари, AdWords рекламите, които се класират най-високо, са онези с най-добър Ad Rank. А той се определя от някои показатели, които ще споменем по-долу.

Моля, имайте предвид, че тази статия има цел да резюмира работата на бидинг системата на AdWords – тя е доста сложна и тук ще споменем само най-основното, за да добиете обща представа.

Защо е важно да имате висок Ad Rank в Google AdWords?

Рекламите ви ще бъдат по-рентабилни, защото ще отговарят на следните условия:

 • Релевантни са – отговарят на търсенето на потребителя и предоставят решение на проблема му.
 • Добре обмислени са и с висока кликаемост.
 • Завеждат потребителя в страница, която е добре проектирана и дава решение на търсенето му.

Разбира се, много е важно, преди да правите каквато и да е AdWords реклама, да изчислите вашата цена за придобиване на клиент. Ако плащате твърде скъпо – колкото и клиенти да придобивате, сметката ви няма да излезе.

От друга страна, ако рекламата ви е добре оптимизирана и по акаунта ви се работи непрекъснато от професионалист, който знае какво прави, въпрос на време е да постигнете желаните резултати. Разбира се, за това се изискват няколко неща, като например:

 • Да имате качествен, търсен и конкурентен продукт на добра цена.
 • Професионалистът, който ще води рекламата ви, да е запознат с предимствата на продукта и да наблегне на тях.
 • Да бъдат оптимизирани правилните дни, часове, аудитории, послания, разширения, пол, възрастови групи, криейтиви, бидове, автоматични правила, групи, стратегии за офериране, цена на клик, цена за придобиване на клиента, дисплейна реклама за разширяване на аудиторията с цел достигане нови хора или пък ремаркетинг, и много, много други показатели…

И така, да се върнем сега към алгоритъма…

Потребителите, които търсят нещо в търсачката, искат да виждат релевантни резултати. Нека го обясним с пример от истинския живот.

Представете си, че минавате покрай нов ресторант – влизате вътре и се оказва, че е адвокатска кантора – това ще ви обърка и вие ще напуснете, защото сте влезли с други очаквания.

Ако това стане в AdWords, вие ще платите за този влязъл човек (защото там се плаща на клик), без това да даде добавена стойност на бизнеса, просто защото потребителят е бил подведен. С други думи – довели сте неквалифициран клиент в бизнеса си.

Има три страни, които са заинтересовани да има релевантни реклами:

 • Вие, защото искате да привлечете правилните хора.
 • Търсещите потребители, защото искат да открият решение на проблема си.
 • Гугъл, защото иска да осигури все по-качествена среда, за да задържи потребителите при себе си и те да не предпочетат друга търсачка.

 

Как AdWords се отличава от традиционните търгове?

Направих няколко картинки, за да илюстрирам основни принципи на системата за наддавания. В традиционните търгове, ако се ползваше традиционното наддаване, най-високата цена щеше да спечели търга.

Например, имате много пари и сте готови да платите 5 лв само и само да сте на първо място, дори да работите на пълна загуба, с цел да издухате конкуренцията.

Ако сте установен играч и разполагате с ресурси – можете да си позволите такава битка и можете да станете монополист, следвайки сходна стратегия при всеки нов навлизащ съперник.

Звучи ли стряскащо? Е, слава богу, AdWords не работи по този начин.

Вижте следващата картинка. (П.С. В първата сумите 5 лв, 4 лв, 3 лв, 2 лв – това са цени на клик – максимални, които рекламодателят е готов да плати на Гугъл. Имайте предвид, че рекламодателят не плаща винаги най-високата зададена от самия него цена. Много често той плаща доста под нея . Всъщност той трябва да плати само толкова, колкото е необходимо, за да победи съперника си. Например, първият не плаща 5 лв, а може да плати, да речем, 4 лв,  или пък 4.01 лв, или 4.23 лв, или 5 лв. Всичко зависи от търговете за клиентите и участниците в тях, и най-вече – от Ad Rank).

***

Google AdWords Bidding

Търговете в Гугъл Адуърдс

Та, горе-долу така структурираме наддаванията – плащаме плащаме максимума на този под нас плюс съвсем мъничко, за да го бием, например + 1 стотинка. Но това е малка част от начина на определяне извеждането на рекламите.

Там е работата, че рекламодателите в AdWords плащат само тогава, когато има реализиран клик върху тяхната реклама

Но възпроизвеждането на рекламите е свързано и с тяхната полезност, както и с качеството им. Защо ли? Е, загатнахме по-горе – понеже Гугъл се стреми да предостави качествени отговори на въпросите, които потребителите задават. Защото потребителите искат тъкмо това – удобство и резултати, удовлетворяващи заявките им.

Гугъл искат хем потребителите да намерят отговорите на въпросите си, хем едновременно с това правилните рекламодатели да достигнат до тях, и те, рекламодателите, да реализират съответни ползи, защото това ще им позволи да продължат партньорството си с Гугъл. Тук, в оценката на рекламата, се намесва и така наречения „Expected Click Through Rate“ (CTR) или – очаквано съотношение на кликаемост. Казано простичко – колко процента от хората, видели рекламата, ще кликат върху нея.

 

Защо CTR е важен за Google?

Колкото по-висок е CTR, в толкова по-голяма степен рекламата резонира с търсенето на потребителя. Затова Гугъл са разработили алгоритъм, чрез който се опитват да предвидят какъв би бил вашият очакван CTR. Впрочем, не се признава официално, но сред агенциите се знае, че всеки акаунт в AdWords има история на своите показатели, която история играе значима роля при съставянето на Ad Rank.

Ако вие устойчиво сте извеждали ефикасни реклами, постигайки резултати за вашите клиенти, това е ключов показател, че може да ви се има доверие, че и в съответния търг, в който участвате с наддаването си, пак бихте осигурили релевантен отговор на питането на потребителя.  Но стига за това, да продължим нататък…

 

Впрочем, в цялата екосистема на Гугъл разчитат най-вече на обратна връзка от потребителите за подобряване на коя да е от услугите им. В контекста на това – ниският или високия CTR е тъкмо поведенческа обратна връзка от страна на търсещите. Вашата реклама има CTR 3.2%, а тази на конкурента е с цели 18%? Познайте коя ще отпадне!

 

И защо отпадна вашата? Понеже не сте предоставили на потребителя онова, което е искал, което е търсел! Завели сте го в месарница, а той е искал тортичка – не бива така! :)))

via GIPHY

 

Следващият ключов фактор за класиране е Лендинг страницата, нейното съдържание, структуриране, поведение, техническа реализация и най-важното – поведението на потребителя в нея.

 

Накратко за AdWords и лендинг страниците

Когато показвате реклама, вие създавате очакване у потребителя. Ако лендинг страницата, където го водите след клика му, не отговаря на рекламното послание, тоест казвате на потребителя, че ще влезе в сладкарница, а го водите в месарница – той ще ви даде ниска оценка. Ниската оценка е гаранция за скъпа и неефикасна реклама.

 

Всяка лендинг страница следва да бъде релевантна, добре структурирана, много бърза, мобилна и технически коректно реализирана.  Ето някои ключови точки:

 • Лесна за ползване и за извършване на желаното действие от страна на потребителя.
 • Релевантно и оригинално съдържание.
 • Даваща пълни отговори на потребителската заявка.
 • Създаваща доверие у потребителя.

 

Съдържанието на рекламата следва да е релевантно

Отново наблягам на това, защото всички гореспоменати неща са свързани – те са като паяжина, в която докоснеш ли едно, цялата паяжина трепва.

Гугъл разполагат с алгоритъм, който е способен да предположи, а в живите наддавания и да измери доколко вашата реклама е полезна на търсещите. Ако тя не е релевантна, лошо ви се пише – оценката ви ще падне и ще бъдете „изхвърлени“ от челните позиции. Нали не искате това? Ето някои съвети, които да следвате:

 • Вмъкнете някои от ключовите си думи в рекламните карета.
 • Опишете конкретни ползи около самия продукт.
 • Потребителят следва да е наясно на каква страница ще попадне след клика си.

Но освен CTR, изживяването в лендинг страницата и релевантността на рекламата, имат значение и така наречените „разширения“ в Adwords.

 

Какво са разширенията?

google adwords extensions

Разширения в гугъл адуърдс

Разширение е например подчертаният елемент, както и надписите над него. Разширенията са полезни, защото дават допълнителна информация на потребителя, касаеща търсения продукт или услуга.

 

Освен това, понеже заемат повече физическо пространство, разширенията повлияват благоприятно CTR, което пък вдига цялата ефикасност на рекламата и е поевтинява.

Също, рекламите с разширения могат да дадат достъп на потребителя до сходни продукти, телефонни номера, връзки към други вътрешни страници, описващи допълващи продукти, промоции и прочее – все полезни неща в маркетинга.

Препоръчително е да използвате разширения. Ако знаете как да ги настроите, можете да постигнете чудеса с тях. Разбира се, необходимо е много да експериментирате, докато се получи нещото, което ще ви даде висока добавена стойност.

Всички тези неща, пък и много други – се съчетават при формирането на вашата рекламна оценка (ad rank). Ето как илюстрирам това в картинката под текста…

адуърдс - търгове, наддавания, качество и разширения

adwords biddings, quality and extensions

И сега, когато калкулираме тези показатели, би се получил, например, следният AdWords AD RANK, който определя какво е качеството на рекламата, как ще се показва и на каква цена.

Определяне на примерен Ad Rank в Google AdWords

Google AdWords и примерен Ad Rank!

Сега, както се вижда, рекламата с най-високо наддаване за цена на клик е получила най-ниска оценка, 6, следователно тя няма да се покаже в трите най-горни реклами в търсенето.

От друга страна, рекламата с наддаване до 4 лв за клик е получила оценка 17 – тя ще заеме втората позиция. Другата реклама с максимална цена за клик от 3 лв е получила Аd Rank 22 и ще бъде изведена най-горе – УРА! :))

А пък рекламата с максимална цена за клик от 2 лв е получила оценка 9, тя ще бъде изведена на трето място.

Намерих страхотна илюстрация от уважаемите колеги от ecommercemasterplan.com.

(Максимална сума за наддаване)*(качество на рекламата – която се формира от всичко, разказано дотук, и от още стотици микро показатели) = Ad Rank -> Позиция.

AdWords max bidding

max bid, quality score, ad rank and google positions

Колко плащаме на клик?

Цената, която плащаме, е минималната и достатъчна, за да поддържаме нашата позиция.

Ако обаче ние успеем да подобрим качеството на нашата реклама, тогава ще плащаме по-малко, защото ще спадне нашата цена на клик. Тъй че – преди да увеличавате наддаванията, макар понякога да е неизбежно – винаги се опитвайте да качеството на рекламата си, QS (Quality Score).

Впрочем и във Фейсбук е така – ако вие повишите качеството на рекламата си – тя поевтинява. И това, струва ми се, няма нужда от разясняние – просто е… здрав разум :)))

И така, това беше от мен.

Благодаря ви за вниманието. Можете да се абонирате по имейл по-долу в поленцето, където ще получавате полезни статии като тази, както и готини клипчета от мен.

Също, абонирайте се и в YouTube: youtube.com/blagoevgradcity

За мен беше привилегия.
Успех с AdWords!
Свържете се с нас за Google реклама или поддръжка на фейсбук страница.

С уважение и благодарност за вашето посещение и внимание,
Кирил Йовев

 

П.С. Ето още някои полезни материали, с които да усилите присъствието си в уеб:

 

Получавай ПОЛЕЗНО съдържание на Твоята е-поща. АБОНИРАЙ СЕ СЕГА!

Теодор Трифонов
Теодор Трифонов
2018-10-21T17:23:17+0000
Професионалисти!
Pressy Lazarova
Pressy Lazarova
2018-07-11T10:45:43+0000
Изключителен професионализъм и чудесно отношение от екипа на Уебсело! Резултатът от съвместната ни работа е страхотен продукт, за чието развитие ще продължаваме да работим заедно.
Радинела Дамакова
Радинела Дамакова
2018-06-23T07:50:32+0000
Възхитен съм от професионализма на екипа на Webselo при изработката на сайта и Фейсбук страницата ни. Благодаря за качествената работа, както и за отзивчивостта и коректността при изпълнение на поетите ангажименти, беше удоволствие да работим заедно.
Ивета Симеонова
Ивета Симеонова
2018-06-12T14:46:26+0000
Страхотни ! :) Благодаря за всичко!
Slavi Petrov
Slavi Petrov
2018-06-06T18:28:47+0000
Супер
Teodora Savova Tessa
Teodora Savova Tessa
2018-05-28T11:26:35+0000
Коректни и сериозни. Много съм доволна от съвместната и работа!
Росен Недев
Росен Недев
2018-05-05T06:30:38+0000
Ivan Rogachev
Ivan Rogachev
2018-04-28T19:24:14+0000
Много полезна среща, ценни съвети, професионално отношение и търпение. Това са само малка част от позитивите които могат да се кажат за екипа на Уебсело. Благодаря!
Mihaela Dimitrova
Mihaela Dimitrova
2018-04-26T06:45:12+0000
Екипът на Webselo е сериозен, адекватен и изграден от професионалисти. Webselo се погрижиха за сайта на моята кантора като се съобразиха изцяло с претенциите ми за визия, структурираност и възможности. Съобразиха се и с изискванията по новия Регламент за защита на личните данни. Екипът на г-н Йовев изработи и лого на кантората, включително и визитки. Отново се справиха блестящо. Благодаря Ви много!
Mariq-Magdalena Alexandrova Petrova
Mariq-Magdalena Alexandrova Petrova
2018-04-25T09:41:38+0000
Благодаря за съвместната работа и бързите резултати!
Dimitar Hristovski
Dimitar Hristovski
2018-04-17T12:40:25+0000
Elitsa Stefanova Mironova
Elitsa Stefanova Mironova
2018-04-16T13:33:44+0000
Благодаря Ви , за проявеното търпение , професионализъм, коректност и точност !
Mira DH
Mira DH
2018-03-23T07:54:43+0000
Беше удоволствие да видим идеите си реализирани с прецизност и креативност. Благодарим за изработеното лого, което Кирил сътвори за наистина отрицателно време. Успех!
Фетея Накова
Фетея Накова
2018-03-17T17:07:42+0000
Много съм доволна от резултата ,който постигнахме при изработката на моето лого.Бях изненадана колко добре са разбрали моето търсене и ми беше трудно да си избера само един от предложените ми варианти. Желая успех на този ентусиазиран екип и със сигурност бих ползвала услугите им отново!
Krum Krumov
Krum Krumov
2018-02-28T20:15:49+0000
Много приятно се работи с екипа на WebSelo! Взимат нещата присърце и успяват да дадат ценни идеи, за които не сме и подозирали. В бъдеще със сигурност ще продължим да им се доверяваме!
Нина Кутиева
Нина Кутиева
2018-02-26T20:39:20+0000
Срещнах чудесно отношение от страна на персонала! Готови са да помагат и да дават идеи. Заедно намерихме най- доброто решение за мен! Благодаря ви искрено! Продължавайте все така!
Elena Nedyalkova Nedyalkova
Elena Nedyalkova Nedyalkova
2018-02-24T14:24:03+0000
Много благодаря за изработеното лого! Много съм доволна, препоръчвам на всички услугите на тази фирма! �
Harry Anichkin
Harry Anichkin
2018-02-02T16:29:20+0000
Misha Yan
Misha Yan
2018-02-02T08:57:22+0000
Radostin Valeov
Radostin Valeov
2018-02-01T10:08:16+0000
Dimitar Stanchev
Dimitar Stanchev
2018-01-31T17:47:00+0000
Отлична работа по изработка на нашето фирмено лого! Продължавайте все така! Поздрави!
SlimCity Bg
SlimCity Bg
2018-01-24T08:15:48+0000
Plamen Dimitrov
Plamen Dimitrov
2018-01-13T12:41:06+0000
След голямо лутане сред различни хора и фирми, най-накрая открих амбициозни хора, на които може да се разчита за всичко. След първия месец работа с тях постигнахме почти двоен ръст на продажбите спрямо предните. Винаги се отзовават на всички въпроси и проблеми, които имаме. Готови са да дадат адекватно мнение и съвет как бихте подобрили бизнеса и работата си. Няма да съжалявате, ако им се доверите. Успех.
Marian Dimitrov
Marian Dimitrov
2018-01-10T15:42:57+0000
Най-после намерих намерих фирма, която знае как да си върши работата. Написаха ми страхотни копирайтинг статии. Благодаря Ви, уникални сте! Спечелихте моето доверие и за в бъдеще ще бъдем успешни бизнес партньори!
Petko Petkov IV
Petko Petkov IV
2017-12-18T18:22:49+0000
Благодаря за страхотното лого, истински професионализъм !!!
Stanislav Nikolov
Stanislav Nikolov
2017-12-18T07:56:07+0000
Отлично свършена работа - бързо и качествено. Препоръчвам.
Ruska Kirisheva
Ruska Kirisheva
2017-12-07T11:56:32+0000
Професионалисти!!! С тях се работи с лекота, помогнаха ни за една много сериозна каша с домейни и сайтове. Препоръчваме услугите им.
Tsvetelina Zlatanova
Tsvetelina Zlatanova
2017-12-03T17:31:06+0000
Magdalena Georgieva
Magdalena Georgieva
2017-11-25T19:37:33+0000
Благодаря от името на нашия екип, на вашия екип за отлично свършената работа по изработката на лого и уеб сайт, които бяха чудесен трамплин за началото на нашия проект, и само първите стъпки в съвместната ни дейност. Продължаваме да работим заедно с Webselo по рекламата и развитието на нашия магазин. Млади сте, иновативни и креативни, радваме се че работим заедно с вас!
Александър Христов
Александър Христов
2017-11-23T16:41:42+0000
Нистина фирма която държи на комуникацията с клиентите си, добра свършена работа, винаги когато съм имал нужда и имам нужда от копирайт бих се обърнал към тях !
Тодор Тодоров
Тодор Тодоров
2017-11-23T09:04:03+0000
Благодаря на екипа на Webselo за добрата комуникация и работата по изработка на лого за нашия сайт.
Svetoslav Petkov
Svetoslav Petkov
2017-11-21T15:44:14+0000
Препоръчвам тези момчета, защото са супер професионалисти!
Katya Krancheva
Katya Krancheva
2017-11-16T18:00:51+0000
Viktor Dzhartov
Viktor Dzhartov
2017-11-05T20:05:30+0000
Много сме доволни от услугите на Webselo. Благодаря за страхотно свършената работа!
Plamen Todorov
Plamen Todorov
2017-10-17T13:09:08+0000
Доволни сме от услугине на Webselo, бързо и коректно отношение.
Victoria Ivanova
Victoria Ivanova
2017-10-16T21:17:26+0000
Vasil Angelov
Vasil Angelov
2017-09-27T11:39:13+0000
Предоставиха точно това, което исках за кратко време. 5/5
Елена Костадинова
Елена Костадинова
2017-09-18T10:22:25+0000
Много сме доволни от логото, което Webselo направиха за нашия бизнес. Ние имахме начална концепция и те ни помогнаха да я развием и я осъществиха на високо професионално ниво. Проявиха голямо търпение и разбиране докато стигнем до желания резултат. Отлично отношение към клиента и лесна комуникация.
Vasil Malchev
Vasil Malchev
2017-09-04T22:16:05+0000
Lyubomira Popova
Lyubomira Popova
2017-09-02T17:32:20+0000
Не съм клиент, а само последовател във фейса, но вие пишете със страст, която вдъхновява. Споделяте мисли, емоции и резултати, които носят стойност. Рисувате вселени с думи.
Борса Подправки
Борса Подправки
2017-09-01T13:28:56+0000
Danail Stefanov
Danail Stefanov
2017-08-30T15:35:23+0000
Невероятни професионалисти.Работят бързо и качествено.Изготвиха ми невероятно лого.Препоръчвам ги горещо и в бъдеще ще работя пак с тях!
Radoslav Zankov
Radoslav Zankov
2017-08-24T13:16:42+0000
Изработиха ми лого за много кратко време, от което съм много доволен, а и цената е добра.
Павлин Пепов Шопов
Павлин Пепов Шопов
2017-08-22T16:56:19+0000
Илиян Седефов Герганчев
Илиян Седефов Герганчев
2017-08-20T09:11:41+0000
Благодаря на Кирил за професионалната консултация за маркетинг, както и за индивидуалното обучение. Благодарение на него и екипа му си оптимизирахме кампанията и за същите пари още първия месец се наблюдава ръст в продажбите от 17.4%. Трябваше по-рано да го направим! А, да, мерси и за поправката на сайта ни - беше счупена мобилната версия. Пак ще работим!
Nikov Evgeniy
Nikov Evgeniy
2017-08-10T05:51:22+0000
Ивелина Илиянова
Ивелина Илиянова
2017-08-03T06:52:52+0000
Рангел Бараков
Рангел Бараков
2017-08-02T10:26:13+0000
Работят професионално и качествено, сайтът ни стана перфектен
Mitko Kambitov
Mitko Kambitov
2017-08-02T06:14:50+0000
Диди Златева
Диди Златева
2017-08-01T16:31:11+0000
Lachezar Nedev
Lachezar Nedev
2017-07-27T16:54:57+0000
Чудесни професионалисти, много съм доволен, не само от свършената работа но и от чудесната комуникация!
Джелал Моллов
Джелал Моллов
2017-07-26T15:12:56+0000
Работя с Webselo от скоро, но съм много доволен от качеството на услугите. Екипа е отзивчив, спазват сроковете и всичко става много лесно. Истински професионалисти !!!
Красимир Цветанов
Красимир Цветанов
2017-07-26T13:12:43+0000
Andon Delisabev
Andon Delisabev
2017-07-26T05:47:05+0000
Miroslav Kamenov
Miroslav Kamenov
2017-07-25T18:31:53+0000
Екип от професионалисти! Комуникацията с тях е лесна, качеството на услугите е на много високо ниво и си спазват сроковете.
Ivan R. Indzhov
Ivan R. Indzhov
2017-07-25T08:01:05+0000
Методи Белчин
Методи Белчин
2017-07-24T16:03:26+0000
Общността ни Каузи и Начинания искаме публично да благодарим на Webselo за изработката на две лога по проекта ни Характер бг. Webselo бяха обявили конкурс за изработка на лога, в който участвахме с идея. В последствие, получихме две лога от компанията: съвсем в бонусната им култура някак си. Макар с начало от конкурс за безплатна изработка на лого, услугата бе професионално предоставена: работа по задания от нас; текущи съгласувания от екипите, работещи по изработката на логата; кратък срок за изпълнение: отне по около седмица-седмица и половина на лого. Webselo ни помогнаха да решим свой актуален проблем: да създадем символи, с които да популяризираме каузите си за позитивно образование и образование за характер сред родители, учители, обществото като цяло в България. Изхождайки от опита си с тях, като НПО препоръчваме на други колеги НПО-а в страната да пробват услугите на Webselo!
Vladislav Dimchev
Vladislav Dimchev
2017-07-22T15:21:10+0000
Христиан Лазаров
Христиан Лазаров
2017-07-13T12:10:49+0000
Перфектна изработка на перфектна цена. Топ!
Georgi Georgiev
Georgi Georgiev
2017-07-12T12:17:51+0000
Работят супер. Справиха се с изработка на лого на високо ниво. Лесна комуникация :)
Dimitar Nikolaev Tatarski
Dimitar Nikolaev Tatarski
2017-06-18T17:41:38+0000
Нашата общност искаме публично да изкажем благодарността си към Webselo, които безвъзмездно изготвиха две лога за нашите каузи в страната: позитивното образование и образованието за характер. Участвахме в техен онлайн конкурс, който ни донесе не едно, а в последствие две лога :-). Логата бяха изработени съгласно заданията ни, дори подобрени като детайли и визия от тях. Получихме в допълнение и съвети от екипа на компанията за социалното предприемачество, което случваме, както и лични приятелства с част от служителите там. Webselo са една уникална комбинация от висок професионализъм, отлично клиентско обслужване и щедра социална отговорност!
Vessy Timeva
Vessy Timeva
2017-06-17T17:31:44+0000
Десислава Георгиева
Десислава Георгиева
2017-06-13T13:46:32+0000
Млади хора, работещи с хъс и ентусиазъм, вършещи перфекна работа и оставящи удоволетворени клиенти. Аз съм много доволна от бързата и перфектна услуга.
Росен Стефанов
Росен Стефанов
2017-05-15T21:24:05+0000
Iliycho Iliev
Iliycho Iliev
2017-05-01T18:15:51+0000
Kiril Petrov
Kiril Petrov
2017-04-29T13:57:11+0000
Доволен съм от услугите, които получавам - винаги в срок. Разчитам и за напред за точни и бързи преводи.
Stefan Stoimenov
Stefan Stoimenov
2017-02-01T18:22:44+0000
Коректно, бързо и професионално отношение. Препоръчвам на всеки, който цени качеството.
Valeri Getsov
Valeri Getsov
2017-01-26T17:08:58+0000
Качествена работа, добре оптимизирана дори по ключови думи. Ще се възползвам отново
Мирослав Цеков
Мирослав Цеков
2017-01-25T15:57:38+0000
Доволен съм от работата на колегите! Препоръчвам да се работи с тях!
Lilqna Antonova
Lilqna Antonova
2017-01-23T08:41:12+0000
Страхотен е. Изключителен професионалист.
Stefan Mitev
Stefan Mitev
2017-01-21T17:51:55+0000
Лесна комуникация и бързо изпълнение.
Bogdan Stoychev
Bogdan Stoychev
2017-01-20T22:14:05+0000
Бърза и лесна комуникация и професионално изпълнение ! Препоръчвам.
Владимир Атанасов
Владимир Атанасов
2017-01-19T19:19:51+0000
Получих превъзходна статия! Професионалисти в писането на статии! Поръчайте си - няма да съжалявате!
Emil Wasilev
Emil Wasilev
2017-01-19T18:20:52+0000
Перфектна статия, бързо и качествено си свършиха работата!
Симеон Юрукович
Симеон Юрукович
2017-01-17T21:48:36+0000
Направиха ми хубав сайт. Препоръчвам!
Aleks Ligov
Aleks Ligov
2017-01-17T21:45:02+0000
Asen Popivanov
Asen Popivanov
2017-01-17T19:25:15+0000
Ако имате нужда от статии за сайта, то тези хора ще са добър избор.
Интериорни Врати
Интериорни Врати
2017-01-17T19:00:48+0000
Професионалисти във всяко отношение! Препоръчвам за писане на текстове и на дизайн на рекламни материали!
Margarita Lazova
Margarita Lazova
2017-01-17T10:12:40+0000
Креативност, качество в комбинация с невероятно отношение и бързи отговори и реакции. Бъдете все така!
Мариян Великов
Мариян Великов
2017-01-17T06:36:29+0000
Качествено свършена поръчка, резултатите не закъсняха, ще използвам услугите отново в най-скоро време.
Kamen Kamenov
Kamen Kamenov
2017-01-16T23:46:49+0000
Qko Qkov
Qko Qkov
2017-01-16T12:49:52+0000
Професионално изпълнение, бърза реакция, видими резултати! Благодарности на екипът на Уеб Село
Georgi Mladenov
Georgi Mladenov
2017-01-16T11:46:19+0000
Krassi Spasov
Krassi Spasov
2017-01-16T07:34:51+0000
Marina Yoweva
Marina Yoweva
2017-01-16T07:32:15+0000
Коректни, креативни и експедитивни в работата си!
Весела Василева
Весела Василева
2017-01-15T21:44:34+0000
Отлични професионалисти. Много коректни във всяко отношение.
Next Reviews