Бизнес Изборът: Google AdWords vs Facebook Ads

Съвсем доскоро твърде много рекламодатели гледаха на Google AdWords & Facebook Ads като на преки конкуренти. И макар те да си съперчинат в много отношения, те са твърде различни, и там, където едната може да ви постигне резултат, другата може да ви занули бюджета без особено големи ползи. Много е важно да вземете правилно решение как да ползвате тези две платформи и в тази кратка статия ще се опитам да ви подскажа как да постъпите.

Какво показва практиката?

Много бизнеси ползват и двете платформи, за да получат максимална видимост, увеличавайки броя запитвания и продажби, намирайки нови клиенти и прилагайки разнообразни стратегии за постигане на забележителна възвръщаемост. Ние правим така за най-успешните ни клиенти – „развъртаме“ посетителите от фейсбук в мрежата на гугъл и обратно. Защото така е по-евтино, ако се прави както трябва, но пък се получават „неудобства“ при измерванията, тъй като и двете платформи твърдят, че „аз ти доведох продажбата“. Няма да засягаме тук тази тема, а ще ѝ отделим подобаващо внимание по-нататък в друга статия.

Какви са основните различия между AdWords & Facebook?

Google AdWords е най-голямата PPC платформа в света и е толкова популярна, че AdWords и „платено търсене“ сякаш станаха синоними, макар да има и други сериозни платформи, например Bing Ads, които също предлагат сериозни възможности на рекламодателите.

Платеното търсене е съсредоточено върху текстови реклами и ключови думи. Рекламодателите наддават за присъствието си при въвеждането на определена заявка в полето за търсене.

Ето ви пример – да речем, че продавате „здравословни ореховки“ и искате вашият бизнес да се вижда, когато някой напише тъкмо тази думичка в търсачката. Вашите конкуренти обаче искат същото. Какво правим тогава? Включваме се в търг с наддаване и този, който покаже най-качествен резултат от реклама, лендинг страница, послание, целева аудитория, склонност да плати цена и много други – бива изведен най-отгоре в резултатите на търсачката.

За да не преразказвам друг материал, който написах наскоро – прочетете как работят търговете на Google AdWords. Предупреждавам, че макар и дълга, посочената статия едва-едва резюмира тази огромна тема.

***

Facebook ADS от друга страна е най-могъщата социална медия и може да бъде невероятно ефикасен инструмент, ако бъде ползван както трябва. Макар да има някои сходства с AdWords рекламата, като вземем, да речем, частта с търговете, Facebook ADS е твърде различна платформа – тя разчита не на преки заявки, а на интереси и поведения.

Например, ако продавате здравословни ореховки и искате да достигнете до правилните хора, следва да изберете съответни интереси, поведения, възраст, местоположение, рекламен формат, рекламна цел и всякакви други настройки, които смятате, че биха ви помогнали.

Но все пак – във фейсбук човекът не е активно търсещият – той си разглежда нещо в социалката, скролва и му се появява вашата реклама. Той по принцип има интерес към продукти от вашата категория, но не означава, че е готов веднага да ги купи. А ако рекламата не го грабне ВЕДНАГА – ще си отмине и забрави скоро за вас.

Освен това фейсбук е много по-визуална платформа и по наши наблюдения – доста ефикасна платформа за продажба на емоционални продукти. Също, през фейсбук по-лесно се постига вирусен ефект на дадена публикация поради факта, че по-лесно се достигат хора със сходни интереси. Например, ако вие сте в група на градинарите и споделите нещо много интересно за общността, уверявам ви, че бихте достигнали бързо и лесно до правилните хора през вирусен ефект, който по-трудно се постига с гугъл.

Все пак, Гугъл има огромно предимство при нишовите продукти – ако търсите котва за кораб, шарнир за лада 5, магазин за жълти старовремски копчета и други – ще постигнете по-добър резултат именно с него. Все пак, ако сте достатъчно гъвкави и ремаркетирате тези хора през фейсбук, ефектът би бил по-силен! И ви препоръчвам да постъпите така!

Ако пък, по някаква причина ефект благоприятен не се прояви, следва да помислим за друго „лечение на болестта“.

Силните страни на Google AdWords

Макар да е лидер и най-силен играч в платеното търсене, това не означава, че AdWords няма и слаби страни. Все пак, обработвайки повече от 3.5 милиарда търсения всеки ден, Google предлага на рекламодателите огромни възможности от потребители и потенциални клиенти, активно търсещи даден продукт или услуга.

Google разполага с две основни мрежи – търсачката и дисплейната мрежа. Чрез търсачката милиони рекламодатели могат да наддават за присъствието си при въвеждане на определени ключови думи. От друга страна, Гугъл Дисплейната мрежа е по-визуална и предлага на рекламодателите възможност да постигнат цели, които не е задължително да са конверсии. Важна такава цел е разпознаваемостта – особено при лансирането на нов продукт / услуга. Гугъл Дисплейната мрежа достига до близо 98% от потребителите на уеб – не е ли забележително?

Неразбирането

Мнозина не разбират, че при Гугъл не е необходимо да разполагаш с най-големия бюджет, за да ПОБЕДИШ! Разбира се, бюджетът все пак е важен, а още по-важно е как го ползваш. Но все пак – класирането на рекламите в AdWords се формира по основни показатели като ключова дума, URL адрес, лендинг страница, изживяване, класиране на рекламата, тръжна цена и много други – като всичко това формира т.нар. „качествен резултат“. Рекламите с ВИСОК качествен резултат ПЕЧЕЛЯТ!

Колкото по-релевантна е рекламата към потребителя, толкова по-вероятно е тя да му въздейства и той да предприеме действие.  А гугъл се стремят да извеждат на предни позиции именно релевантно съдържание, защото то подобрява потребителското изживяване и доволство на ползващите търсачката.

Също, някои ключови думи могат да струват МНОГО, но това, което рекламодателите ще платят, зависи най-вече от качествения резултат на рекламата.  Например, някои показатели са по-важни за установяване на текущия качествен резултат. Такъв е CTR или колко процента от хората, видели рекламата, посещават лендинг страницата, и след това – какво поведение проявяват на лендинг страницата.

Google AdWords разпола с голямо разнообразие от рекламни формати

През 2000 година, когато AdWords стартира, той имаше едва 350 рекламодатели. Оттогава до ден днешен много неща се промениха.  Въпреки че рекламите останаха предимно текстови, рекламодателите разполагат с огромен брой възможности, като например разширения, връзки към сайта, ревюта, насочване по местоположение, възраст, ден, час, реклами за офериране и пазаруване – с практически неограничени възможности за персонализиране на рекламните карета.

Гугъл дори представи специализирани рекламни формати за някои типове бизнеси, например за производителите на автомобили, за хотели, които отиват далеч отвъд типичното представяне с текстова реклама, внасяйки богатство от визуални елементи, като например интерактивни карти и снимки с висока резолюция.

Без значение какво продавате или предлагате, вероятността да има специфичен рекламен формат, съобразен с нуждите на вашия бранш, е много голяма.  Също така Гугъл непрестанно подобрява рекламните формати, така че рекламодателите да могат да осъществяват своите бизнес цели.

 

Силните страни на Facebook ADS

Сравнен с Гугъл, Фейсбук е новакът в играта, но въпреки това Фейсбук успяха да разработят забележителна рекламна платформа и за някои бизнеси се превърна в централния източник по набиране на нови клиенти.

Подобно на Google AdWords, Facebook също достъпва огромна и глобална аудитория – с повече от милиард и половина активни месечни потребители, което е около 1/5 от населението на Земята, без да броим неактивни или слабоактивни профили, Фейсбук далеч превъзхожда своите преки конкуренти.

Фейсбук разполага с ненадминати възможности по отношение съставяне на аудитория, която да облъчвате. Например, инструментът LookAlike Audience ви позволява да съставите аудитория от хора, подобни на онези, които например са купили от магазина ви, или пък са добавили в количката, или са ви се обадили, или са проявили друго поведението, което вие желаете. По този начин рекламата може да бъде невероятно ефикасна.

Потребителите на платформата споделят почти всички значими събития от живота си в нея, като например снимки с брачния си партньор, раждане на деца, разни събития, пътувания, служебни срещи и др. Също така, потребителите на мрежата редовно споделят свои постижения в живота, или пък се събират в групи по интереси, например група на планинарите, група на зъболекарите, група на програмистите и прочее.

Хората във Фейбук търсят и консумират съдържание, което отговаря в най-голяма степен на техните лични интереси, вярвания, идеология, ценности и прочее. Така рекламодателите могат да достигнат тъкмо до хората, които ги интересуват – което е в интерес и на двете страни, все пак.

Все пак, вместо да гледате на Фейсбук като на най-големия билборд в света, по-добре мислете за мрежата като за инструмент, чрез който можете да докоснете аудиторията си и да бъдете по-близо до нея.

Фейсбук е предимно визуална платформа

За разлика от Гугъл, Фейсбук е най-вече визуална платформа, в която царуват снимки и видеа в букет от рекламни формати. Това позволява на рекламодателите да създават силно въздействащи послания към своите аудитории.

Платформата Фейсбук се развива непрекъснато, тъй както и AdWords, и твърде често се представят нови и интересни рекламни формати, с които можете да експериментирате. Например, съвсем наскоро беше представен рекламен формат за Instagram, която платформа е част от екосистемата на Фейсбук, редом с Messenger.

Също, Фейсбук може да доведе до огромна възвръщаемост – виждали сме няколко пъти това при различни клиенти. Забележителни резултати, понякога хей така, от нищото, а друг път с целенасочени усилия по продажбената фуния.

Facebook е чудесна опция и за малки компании, които не разполагат с големи рекламни бюджети, но все пак искат да рекламират онлайн.

 

И така, коя платформа да ползваме – Facebook или Google?

Вместо да разглеждаме двете платформи, противопоставяйки ги, бих препоръчал друг подход – да тествате и прецените коя платформа за какво ви върши най-добре работа, и да ги съчетаете.

Впрочем, мнозина сравняват Facebook с Google Display Network, ала това считам за неправилно, тъй като тези две платформи са твърде различни по своя замисъл и начин на работа. Естествено, приликата е, че тези две мрежи са по-скоро визуални, за разлика от Google Search, който остава предимно текстова платформа.

***

Ако Ви е необходима подкрепа с Google AdWords, свържете се с нас.

Също, на разположение сме и за Фейсбук Маркетинг.

 

Още полезни материали за Теб:

Получавай ПОЛЕЗНО съдържание на Твоята е-поща. АБОНИРАЙ СЕ СЕГА!

Теодор Трифонов
Теодор Трифонов
2018-10-21T17:23:17+0000
Професионалисти!
Pressy Lazarova
Pressy Lazarova
2018-07-11T10:45:43+0000
Изключителен професионализъм и чудесно отношение от екипа на Уебсело! Резултатът от съвместната ни работа е страхотен продукт, за чието развитие ще продължаваме да работим заедно.
Радинела Дамакова
Радинела Дамакова
2018-06-23T07:50:32+0000
Възхитен съм от професионализма на екипа на Webselo при изработката на сайта и Фейсбук страницата ни. Благодаря за качествената работа, както и за отзивчивостта и коректността при изпълнение на поетите ангажименти, беше удоволствие да работим заедно.
Ивета Симеонова
Ивета Симеонова
2018-06-12T14:46:26+0000
Страхотни ! :) Благодаря за всичко!
Slavi Petrov
Slavi Petrov
2018-06-06T18:28:47+0000
Супер
Teodora Savova Tessa
Teodora Savova Tessa
2018-05-28T11:26:35+0000
Коректни и сериозни. Много съм доволна от съвместната и работа!
Росен Недев
Росен Недев
2018-05-05T06:30:38+0000
Ivan Rogachev
Ivan Rogachev
2018-04-28T19:24:14+0000
Много полезна среща, ценни съвети, професионално отношение и търпение. Това са само малка част от позитивите които могат да се кажат за екипа на Уебсело. Благодаря!
Mihaela Dimitrova
Mihaela Dimitrova
2018-04-26T06:45:12+0000
Екипът на Webselo е сериозен, адекватен и изграден от професионалисти. Webselo се погрижиха за сайта на моята кантора като се съобразиха изцяло с претенциите ми за визия, структурираност и възможности. Съобразиха се и с изискванията по новия Регламент за защита на личните данни. Екипът на г-н Йовев изработи и лого на кантората, включително и визитки. Отново се справиха блестящо. Благодаря Ви много!
Mariq-Magdalena Alexandrova Petrova
Mariq-Magdalena Alexandrova Petrova
2018-04-25T09:41:38+0000
Благодаря за съвместната работа и бързите резултати!
Dimitar Hristovski
Dimitar Hristovski
2018-04-17T12:40:25+0000
Elitsa Stefanova Mironova
Elitsa Stefanova Mironova
2018-04-16T13:33:44+0000
Благодаря Ви , за проявеното търпение , професионализъм, коректност и точност !
Mira DH
Mira DH
2018-03-23T07:54:43+0000
Беше удоволствие да видим идеите си реализирани с прецизност и креативност. Благодарим за изработеното лого, което Кирил сътвори за наистина отрицателно време. Успех!
Фетея Накова
Фетея Накова
2018-03-17T17:07:42+0000
Много съм доволна от резултата ,който постигнахме при изработката на моето лого.Бях изненадана колко добре са разбрали моето търсене и ми беше трудно да си избера само един от предложените ми варианти. Желая успех на този ентусиазиран екип и със сигурност бих ползвала услугите им отново!
Krum Krumov
Krum Krumov
2018-02-28T20:15:49+0000
Много приятно се работи с екипа на WebSelo! Взимат нещата присърце и успяват да дадат ценни идеи, за които не сме и подозирали. В бъдеще със сигурност ще продължим да им се доверяваме!
Нина Кутиева
Нина Кутиева
2018-02-26T20:39:20+0000
Срещнах чудесно отношение от страна на персонала! Готови са да помагат и да дават идеи. Заедно намерихме най- доброто решение за мен! Благодаря ви искрено! Продължавайте все така!
Elena Nedyalkova Nedyalkova
Elena Nedyalkova Nedyalkova
2018-02-24T14:24:03+0000
Много благодаря за изработеното лого! Много съм доволна, препоръчвам на всички услугите на тази фирма! �
Harry Anichkin
Harry Anichkin
2018-02-02T16:29:20+0000
Misha Yan
Misha Yan
2018-02-02T08:57:22+0000
Radostin Valeov
Radostin Valeov
2018-02-01T10:08:16+0000
Dimitar Stanchev
Dimitar Stanchev
2018-01-31T17:47:00+0000
Отлична работа по изработка на нашето фирмено лого! Продължавайте все така! Поздрави!
SlimCity Bg
SlimCity Bg
2018-01-24T08:15:48+0000
Plamen Dimitrov
Plamen Dimitrov
2018-01-13T12:41:06+0000
След голямо лутане сред различни хора и фирми, най-накрая открих амбициозни хора, на които може да се разчита за всичко. След първия месец работа с тях постигнахме почти двоен ръст на продажбите спрямо предните. Винаги се отзовават на всички въпроси и проблеми, които имаме. Готови са да дадат адекватно мнение и съвет как бихте подобрили бизнеса и работата си. Няма да съжалявате, ако им се доверите. Успех.
Marian Dimitrov
Marian Dimitrov
2018-01-10T15:42:57+0000
Най-после намерих намерих фирма, която знае как да си върши работата. Написаха ми страхотни копирайтинг статии. Благодаря Ви, уникални сте! Спечелихте моето доверие и за в бъдеще ще бъдем успешни бизнес партньори!
Petko Petkov IV
Petko Petkov IV
2017-12-18T18:22:49+0000
Благодаря за страхотното лого, истински професионализъм !!!
Stanislav Nikolov
Stanislav Nikolov
2017-12-18T07:56:07+0000
Отлично свършена работа - бързо и качествено. Препоръчвам.
Ruska Kirisheva
Ruska Kirisheva
2017-12-07T11:56:32+0000
Професионалисти!!! С тях се работи с лекота, помогнаха ни за една много сериозна каша с домейни и сайтове. Препоръчваме услугите им.
Tsvetelina Zlatanova
Tsvetelina Zlatanova
2017-12-03T17:31:06+0000
Magdalena Georgieva
Magdalena Georgieva
2017-11-25T19:37:33+0000
Благодаря от името на нашия екип, на вашия екип за отлично свършената работа по изработката на лого и уеб сайт, които бяха чудесен трамплин за началото на нашия проект, и само първите стъпки в съвместната ни дейност. Продължаваме да работим заедно с Webselo по рекламата и развитието на нашия магазин. Млади сте, иновативни и креативни, радваме се че работим заедно с вас!
Александър Христов
Александър Христов
2017-11-23T16:41:42+0000
Нистина фирма която държи на комуникацията с клиентите си, добра свършена работа, винаги когато съм имал нужда и имам нужда от копирайт бих се обърнал към тях !
Тодор Тодоров
Тодор Тодоров
2017-11-23T09:04:03+0000
Благодаря на екипа на Webselo за добрата комуникация и работата по изработка на лого за нашия сайт.
Svetoslav Petkov
Svetoslav Petkov
2017-11-21T15:44:14+0000
Препоръчвам тези момчета, защото са супер професионалисти!
Katya Krancheva
Katya Krancheva
2017-11-16T18:00:51+0000
Viktor Dzhartov
Viktor Dzhartov
2017-11-05T20:05:30+0000
Много сме доволни от услугите на Webselo. Благодаря за страхотно свършената работа!
Plamen Todorov
Plamen Todorov
2017-10-17T13:09:08+0000
Доволни сме от услугине на Webselo, бързо и коректно отношение.
Victoria Ivanova
Victoria Ivanova
2017-10-16T21:17:26+0000
Vasil Angelov
Vasil Angelov
2017-09-27T11:39:13+0000
Предоставиха точно това, което исках за кратко време. 5/5
Елена Костадинова
Елена Костадинова
2017-09-18T10:22:25+0000
Много сме доволни от логото, което Webselo направиха за нашия бизнес. Ние имахме начална концепция и те ни помогнаха да я развием и я осъществиха на високо професионално ниво. Проявиха голямо търпение и разбиране докато стигнем до желания резултат. Отлично отношение към клиента и лесна комуникация.
Vasil Malchev
Vasil Malchev
2017-09-04T22:16:05+0000
Lyubomira Popova
Lyubomira Popova
2017-09-02T17:32:20+0000
Не съм клиент, а само последовател във фейса, но вие пишете със страст, която вдъхновява. Споделяте мисли, емоции и резултати, които носят стойност. Рисувате вселени с думи.
Борса Подправки
Борса Подправки
2017-09-01T13:28:56+0000
Danail Stefanov
Danail Stefanov
2017-08-30T15:35:23+0000
Невероятни професионалисти.Работят бързо и качествено.Изготвиха ми невероятно лого.Препоръчвам ги горещо и в бъдеще ще работя пак с тях!
Radoslav Zankov
Radoslav Zankov
2017-08-24T13:16:42+0000
Изработиха ми лого за много кратко време, от което съм много доволен, а и цената е добра.
Павлин Пепов Шопов
Павлин Пепов Шопов
2017-08-22T16:56:19+0000
Илиян Седефов Герганчев
Илиян Седефов Герганчев
2017-08-20T09:11:41+0000
Благодаря на Кирил за професионалната консултация за маркетинг, както и за индивидуалното обучение. Благодарение на него и екипа му си оптимизирахме кампанията и за същите пари още първия месец се наблюдава ръст в продажбите от 17.4%. Трябваше по-рано да го направим! А, да, мерси и за поправката на сайта ни - беше счупена мобилната версия. Пак ще работим!
Nikov Evgeniy
Nikov Evgeniy
2017-08-10T05:51:22+0000
Ивелина Илиянова
Ивелина Илиянова
2017-08-03T06:52:52+0000
Рангел Бараков
Рангел Бараков
2017-08-02T10:26:13+0000
Работят професионално и качествено, сайтът ни стана перфектен
Mitko Kambitov
Mitko Kambitov
2017-08-02T06:14:50+0000
Диди Златева
Диди Златева
2017-08-01T16:31:11+0000
Lachezar Nedev
Lachezar Nedev
2017-07-27T16:54:57+0000
Чудесни професионалисти, много съм доволен, не само от свършената работа но и от чудесната комуникация!
Джелал Моллов
Джелал Моллов
2017-07-26T15:12:56+0000
Работя с Webselo от скоро, но съм много доволен от качеството на услугите. Екипа е отзивчив, спазват сроковете и всичко става много лесно. Истински професионалисти !!!
Красимир Цветанов
Красимир Цветанов
2017-07-26T13:12:43+0000
Andon Delisabev
Andon Delisabev
2017-07-26T05:47:05+0000
Miroslav Kamenov
Miroslav Kamenov
2017-07-25T18:31:53+0000
Екип от професионалисти! Комуникацията с тях е лесна, качеството на услугите е на много високо ниво и си спазват сроковете.
Ivan R. Indzhov
Ivan R. Indzhov
2017-07-25T08:01:05+0000
Методи Белчин
Методи Белчин
2017-07-24T16:03:26+0000
Общността ни Каузи и Начинания искаме публично да благодарим на Webselo за изработката на две лога по проекта ни Характер бг. Webselo бяха обявили конкурс за изработка на лога, в който участвахме с идея. В последствие, получихме две лога от компанията: съвсем в бонусната им култура някак си. Макар с начало от конкурс за безплатна изработка на лого, услугата бе професионално предоставена: работа по задания от нас; текущи съгласувания от екипите, работещи по изработката на логата; кратък срок за изпълнение: отне по около седмица-седмица и половина на лого. Webselo ни помогнаха да решим свой актуален проблем: да създадем символи, с които да популяризираме каузите си за позитивно образование и образование за характер сред родители, учители, обществото като цяло в България. Изхождайки от опита си с тях, като НПО препоръчваме на други колеги НПО-а в страната да пробват услугите на Webselo!
Vladislav Dimchev
Vladislav Dimchev
2017-07-22T15:21:10+0000
Христиан Лазаров
Христиан Лазаров
2017-07-13T12:10:49+0000
Перфектна изработка на перфектна цена. Топ!
Georgi Georgiev
Georgi Georgiev
2017-07-12T12:17:51+0000
Работят супер. Справиха се с изработка на лого на високо ниво. Лесна комуникация :)
Dimitar Nikolaev Tatarski
Dimitar Nikolaev Tatarski
2017-06-18T17:41:38+0000
Нашата общност искаме публично да изкажем благодарността си към Webselo, които безвъзмездно изготвиха две лога за нашите каузи в страната: позитивното образование и образованието за характер. Участвахме в техен онлайн конкурс, който ни донесе не едно, а в последствие две лога :-). Логата бяха изработени съгласно заданията ни, дори подобрени като детайли и визия от тях. Получихме в допълнение и съвети от екипа на компанията за социалното предприемачество, което случваме, както и лични приятелства с част от служителите там. Webselo са една уникална комбинация от висок професионализъм, отлично клиентско обслужване и щедра социална отговорност!
Vessy Timeva
Vessy Timeva
2017-06-17T17:31:44+0000
Десислава Георгиева
Десислава Георгиева
2017-06-13T13:46:32+0000
Млади хора, работещи с хъс и ентусиазъм, вършещи перфекна работа и оставящи удоволетворени клиенти. Аз съм много доволна от бързата и перфектна услуга.
Hristo Atanasov
Hristo Atanasov
2017-06-10T22:10:46+0000
Росен Стефанов
Росен Стефанов
2017-05-15T21:24:05+0000
Iliycho Iliev
Iliycho Iliev
2017-05-01T18:15:51+0000
Kiril Petrov
Kiril Petrov
2017-04-29T13:57:11+0000
Доволен съм от услугите, които получавам - винаги в срок. Разчитам и за напред за точни и бързи преводи.
Stefan Stoimenov
Stefan Stoimenov
2017-02-01T18:22:44+0000
Коректно, бързо и професионално отношение. Препоръчвам на всеки, който цени качеството.
Valeri Getsov
Valeri Getsov
2017-01-26T17:08:58+0000
Качествена работа, добре оптимизирана дори по ключови думи. Ще се възползвам отново
Мирослав Цеков
Мирослав Цеков
2017-01-25T15:57:38+0000
Доволен съм от работата на колегите! Препоръчвам да се работи с тях!
Lilqna Antonova
Lilqna Antonova
2017-01-23T08:41:12+0000
Страхотен е. Изключителен професионалист.
Stefan Mitev
Stefan Mitev
2017-01-21T17:51:55+0000
Лесна комуникация и бързо изпълнение.
Bogdan Stoychev
Bogdan Stoychev
2017-01-20T22:14:05+0000
Бърза и лесна комуникация и професионално изпълнение ! Препоръчвам.
Владимир Атанасов
Владимир Атанасов
2017-01-19T19:19:51+0000
Получих превъзходна статия! Професионалисти в писането на статии! Поръчайте си - няма да съжалявате!
Emil Wasilev
Emil Wasilev
2017-01-19T18:20:52+0000
Перфектна статия, бързо и качествено си свършиха работата!
Симеон Юрукович
Симеон Юрукович
2017-01-17T21:48:36+0000
Направиха ми хубав сайт. Препоръчвам!
Aleks Ligov
Aleks Ligov
2017-01-17T21:45:02+0000
Asen Popivanov
Asen Popivanov
2017-01-17T19:25:15+0000
Ако имате нужда от статии за сайта, то тези хора ще са добър избор.
Интериорни Врати
Интериорни Врати
2017-01-17T19:00:48+0000
Професионалисти във всяко отношение! Препоръчвам за писане на текстове и на дизайн на рекламни материали!
Margarita Lazova
Margarita Lazova
2017-01-17T10:12:40+0000
Креативност, качество в комбинация с невероятно отношение и бързи отговори и реакции. Бъдете все така!
Мариян Великов
Мариян Великов
2017-01-17T06:36:29+0000
Качествено свършена поръчка, резултатите не закъсняха, ще използвам услугите отново в най-скоро време.
Kamen Kamenov
Kamen Kamenov
2017-01-16T23:46:49+0000
Qko Qkov
Qko Qkov
2017-01-16T12:49:52+0000
Професионално изпълнение, бърза реакция, видими резултати! Благодарности на екипът на Уеб Село
Georgi Mladenov
Georgi Mladenov
2017-01-16T11:46:19+0000
Krassi Spasov
Krassi Spasov
2017-01-16T07:34:51+0000
Marina Yoweva
Marina Yoweva
2017-01-16T07:32:15+0000
Коректни, креативни и експедитивни в работата си!
Весела Василева
Весела Василева
2017-01-15T21:44:34+0000
Отлични професионалисти. Много коректни във всяко отношение.
Next Reviews