Google Ads: Резултатите са Името на Играта!

Всеки един от нас се бори за Резултати в това, което прави. Разбира се, майсторството в кой да е занаят изисква огромна отдаденост, постоянство, несекващи усилия и ежедневно усъвършенстване. Това е процес, който отнема дълго време и минава през болезнени моменти.

През своя път досега, в изключително интересния свят на Google AdWords (a.k.a. Google Ads), Analytics, SEO, FB Ads, съдържание и интернет реклама, имах привилегията да науча немалко ценни уроци. И продължавам да се уча всеки ден.

Някои от тези уроци споделям сега с Вас. Поемам ангажимент да продължа да правя това и в бъдеще!

Урок 1. Резултатите са името на играта

В света на интернет рекламата често се използват думички като брандинг, трафик, CTR, кликвания, импресии, гледания и какви ли не други второстепенни показатели.

Макар и важни, сигурен съм, че фокусът не бива да е върху тях, а върху постигане на желания за клиента резултат. Често този резултат се изразява в увеличен брой телефонни обаждания, запитвания, подобрения в класирането на сайта, записвания и продажби.

Каквито и сложни стратегии да разгръщате, никога не забравяйте, че имате ключов измерител, който, ако не постигнете – нищо друго няма значение.

Има и друг момент, много важен – май се оказва, че колкото по-простичка е една стратегия, толкова по-добре работи тя. Май в живота работят най-добре простичките неща – съгласни ли сте?

Урок 2. Главни и периферни ключови думи в Google Search Ads

Когато започнете да измервате представянето на акаунта си, ще установите, че някои от ключовите думи/фрази/заявки, по които се борите – ви носят по-голяма стойност, а останалите ви носят второстепенна стойност.

Ще установите и нещо друго – че фразите, по които постигате най-ефикасни конверсии, обикновено имат най-висока цена на клик.

Тази висока цена на клик се дължи на обстоятелството ,че вашите съперници са разбрали, че тези заявки носят продажбите и влагат голяма част от ресурса си именно в тях.

Има и нещо друго – някои заявки въобще не са с търговско намерение, а по-скоро с информативно.

Да речем, че се занимавате с продажба на мед. Много често хората, интересуващи се от мед, търсят „как се прави манов мед“, „състав на пчелния мед“, „витамини в пчелния мед“ и други подобни неща.

Това не означава, че довеждането на тези хора в сайта ви не носи стойност на марката – напротив, може да донесе голяма стойност, ако отведете тези хора на правилното място, където давате отговори на въпросите им, и тактично, по един привлекателен начин – им предложите своите продукти.

По-голямата част от тези хора обикновено не стават клиенти, но знаете ли – пак можете да направите рекламата си рентабилнa – просто като плащате по-малко на търговете за нея. С времето ще разберете коя тръжна цена работи най-добре за вас и ще можете с тази цена да постигате резултати.

Не забравяйте, че дори да привлечете клиент с нулева печалба, рекламата ви е излязла безплатна, а сте придобили клиент. Това е особено важно за абонаментните услуги.

При продукти, които се купуват многократно, като например храна, кремчета, вода, плодове, витамини, био продукти за хапване и прочее – първоначалното довеждане на клиента може да го върне многократно още няколко пъти – стига той да остане доволен от първоначалното обслужване.

Урок 3. Ако не разполагате с достатъчен бюджет, започнете по-стриктно.

Досега не съм имал случай да питам някоя фирма: „Какъв рекламен бюджет имате?“, и те да отговорят: “ – Колкото кажете, толкова….“

Винаги има таван и трябва да се пазите да не ударите главата си в него.

Все пак, ако рекламният ви бюджет е, да речем, 500 лв на месец – вместо да се опитате да се разгърнете в 10 услуги и в цялата страна – започнете с една услуга, на местно ниво или в най-силните си градове, и се опитвайте да привличате клиенти по рестриктивен начин с помощта на [exact match], „phrase match“, а в по-редки случаи и с +broad +modified ключови думи.

Тук е особено важно да проучите много подробно съперниците си и да видите кой какво прави. Ако успеете да изведете правилните данни, кой знае – може още на втората или третата седмица да имате кампания с прилични запитвания, увеличаващи се във времето.

Впрочем, по нашия опит – около 3 месеца са необходими за стабилизиране на кампанията.

Урок 4. Оформете ключовите си думи в теми и в тези теми поместете различен тип съвпадения

Преди около година оформях групите в Google Ads по тип съвпадение, което, от сегашния ми опит – считам не толкова за грешка, колкото за неудобство.

Оформянето на тези групи бе свързано с подхода SKAG (Single KeyWord Ad Group), който е изключително непрактичен при големи, нарастващи акаунти, макар и до някаква степен удобен при малки акаунти, където всяка стотинка е от значение.

Стремете се да помествате не повече от 20-на ключови думи във всяка от рекламните групи. Бил съм свидетел на случай, където в една група бяха поместени над 150 разнородни ключови думи – това е малоумен подход, който харчи бюджет и създава ужасни неудобства, загуба на време, и пропуснати ползи.

Урок 5. Къде във фунията се намира вашият потребител – съобразно заявката си за търсене?

Ако потребителят напише в търсачката: „обувки за тичане“ – каква е вероятността той да купи?

Ако потребителят напише в търсачката: „обувки за тичане през лятото“ – каква е вероятността той да купи?

Ако потребителят напише в търсачката: „обувки за тичане Найк през лятото“ – каква е вероятността той да купи?

Ако потребителят напише в търсачката: „Магазин за обувки за тичане Найк през лятото“ – каква е вероятността той да купи?

Ако потребителят напише в търсачката: „Магазин за обувки за тичане Найк XRZ зелени цена?“ – каква е вероятността той да купи?

Всеки от тези потребители се намира на различно място във фунията. Обикновено – колкото по-конкретна, точна и ясна е заявката на потребителя, толкова по-вероятно е той да вземе решение във ваша полза – да си купи обувки.

Урок 6. Релевантността не винаги е гарант за Продажби!

Имаше време, в което търсех само деветки и десетки като оценки на ключовите думи/фрази в акаунта. За ваше сведение – максималната оценка е именно 10. Постигането на по-висока оценка гарантира по-ниска цена на реклама, защото би трябвало рекламата в най-голяма степен да резонира с аудиторията.

Работата е в това, че понякога дори при най-високите оценки – рекламата просто не води до запитвания, продажби или друг желан за клиента резултат.

С времето, както при разцъкване на какви ли не рекламки, така и при разговори с други колеги, достигнах до извода, че е много по-добре да се фокусираме върху цената за придобиване на клиент, отколкото върху релевантността на рекламата (макар че релевантността е изключително важна, но не като математически показател, а по-скоро в ролята си нс фактор, свързан с показването на правилната реклама на правилните хора на правилното място и време).

Тъкмо в този момент имам няколко рекламки с оценка 4/10, които постигат страхотни резултати откъм заявки и ако се водех само по показателя „релевантност“, щях да ги спра, при което биха се влошили запитванията/продажбите или другите действия, които са от значение за клиента.

Урок 7. Кои показатели на продукта са ключови за реализиране на продажба?

 • Може би физическото място, откъдето да ги вземете.
 • Може би цвета на продукта.
 • Може би цената на продукта.
 • Може би поддръжката на продукта.
 • Може би скоростта на доставка.
 • Може би опита на Изпълнителя.
 • Може би нещо друго? Открийте кое е то.

Урок 8. Създайте списък с негативни ключови думи

Преди да започнете рекламната кампания в Google Search Ads – потърсете начин да създадете списък е негативни ключови думи. Например, ако има конкурентни марки – не бихте искали (обикновено) да плащате да се показвате, когато някой търси тях.

Понеже горе дадох пример с фиктивен модел на Найк (между другото не ми плащат да ги споменавам, но ако решат да го сторят – добре са дошли 🙂 ) , та едва ли хората от Найк биха искали да се показват, когато някой потърси Пума, Адидас, Рийбок или друга конкурентна марка.

А кой знае – може би пък биха имали точно такава стратегия. Например, да речем, Пума пускат страхотен нов модел за тичане. Найк биха могли да създадат нещо по-добро и да се борят да привлекат клиенти, за новия си модел, които клиенти имат същия профил откъм интереси, желания, поведение, възраст и демография.

Тогава, може би, такъв подход би имал смисъл. А може би не? Можем да знаем, само ако тестваме търпеливо и внимателно.

Урок 9. Блокирайте „общ тип“ заявки.

Да речем, че продавате колан, който решава проблема с болките в кръста.

Обичайно заявки от типа на „боли ме кръста“, „имам болки в кръста“ – са в по-голямата си част информативни.

От друга страна, ако някой потърси „колан за болки в кръста“ – този тип потребители са много по-близо до желаното от вас действие, а именно – поръчката

Тъй че, бихте могли в рекламната група, в която промотирате „колан за болки в кръста“ – да блокирате търсения от типа на „боли ме кръста“ и други подобни.

Ако пък не смеете – поне им намалете цената на клик. Ако по някаква шантава причина не измервате конверсиите – започнете да го правите и данните сами ще ви покажат кои заявки има смисъл да останат.

Урок 10. Ползвайте инструменти за проучване на ключови думи.

Такъв инструмент е самата търсачка – Google, с нейните Related Searches, както и с подсказките, когато започнете да пишете нещо.

Други алтернативи са KeyWord Research инструмента, който е вграден в Google Ads.

Други готини опции са SemRush, Ahrefs, speedppc и UberSuggest.

Има и други инструменти, чийто фокус не е толкова върху търсенето, ала пак са готини. Такъв е similarweb.

Ако пък ви трябва „разбърквачка“ на ключови думи – вижте това чудо: mergewords.

В случай че търсите инструмент, с който наведнъж да си изведете най-популярните търсения във водещите търсещи машини, разгледайте soovle – много е готино 🙂

Урок 11. Експериментирайте с търсения на големи търговци

Ако някой търси iPhone 12X Amazon, а вие можете да предложите този продукт на супер добра цена и евентуално да спечелите клиента – опитайте се да покажете рекламата си на този тип търсене.

Кой знае – току виж е вързало. Ако не опитате обаче – никога няма да разберете.

Урок 12. Различия във фазите на покупка.

 • Awareness – хората са наясно, че имат проблем и търсят решение. Можете да ги образовате както за проблема им, така и за решението.
 • Shop Intent – вече възнамеряват да купят продукт/услуга. Започват да търсят конкретно решение на своя проблем – четат ревюта, питат приятелите си, разглеждат какви ли не варианти, видеа, посещавате фирмени страници.
 • Buy – купуват продукта.

Урок 13. Името на бранда и продуктови части, или много конкретни заявки – носят най-много конверсии!

Това го забелязваме и при нас – статистически, този, дето е написал в търсачката „webselo“ – има много по-голяма вероятност да вземе от нас услуга, отколкото някой, който е написал най-добрата ключова дума по коя да е от услугите, които развиваме.

Просто така стоят нещата. Хората, написали webselo – вече ни знаят по един или друг начин имат ни доверие и са много по-склонни да ни споделят проблема си и да видим как можем да им помогнем.

Урок 14. Няма разлики между ремаркетинг и ретаргетинг.

Просто едни платформи използват първата думичка, а други – втората.

Целта в крайна сметка е да взаимодействаме повторно с хората, които вече са влезли в сайта ни.

Урок 15. Вашият продукт не е толкова добър, колкото си мислите!

Дори да сте най-добрите в сферата си, дори за марки като Apple, Google, Microsoft, които са разпознаваеми – отнема между 6-8 взаимодействия с тях, за да стане човекът клиент.

При по-малките бизнеси са необходими повече взаимодействия – поради липсата на доверие и разпознаваемост.

Урок 16. При реклама в трудно измерима среда – в какъв контекст рекламирате?

Ако вземете реклама върху някаква сграда – каква е средата около тази сграда? Има ли спортни съоръжения, заводи, бизнес организации, заведения, училища или нещо друго?

Доколко разпознаваема е локацията? Същото нещо следва да предвидите, когато купувате и ПРЕМИУМ реклама от някой уебсайт.

Ако посетителите на даден уебсайт са деца, трудно бихте им продали „Обучение за мениджъри“. Също, трудно бихте продали „детски играчки“ с банер в сайта за „Финансови анализи“.

Бонус съвет: как да изберете добър издател.

Публикувайте реклама само в сайтове, в които аудиторията ИСКА да консумира съдържанието, защото то е толкова качествено, че чак е неустоимо!

Урок 17. Всеки сегмент представлява различен тип потребител

Каква е разликата, между всички посетители, които са посетили сайта ви в последните 540 дни, и между онези, които в последните 2 дни са добавяли продукт в количката?

Огромна част от първите хора вероятно са забравили за вас, а хората в последните 2 дни, добавили количка – те са на крачка от купуване на продукта ви, а някои от тях вероятно са станали и купувачи. Вторите, добавилите продукта в количката си в последните 2 дни – са много по-гореща аудитория, в която заслужава да вложите ПОВЕЧЕ усилия.

За да постигнете правилното нещо, трябва да сте избрали правилната аудитория. След малко ще ви дам примерни аудитории, да си имате като идеи в задния си джоб, но преди това – трябва да знаете какво точно искате да постигнете с тази аудитория, която сте създали, и да сте напълно наясно къде във фунията се намират тези хора.

Примерни аудитории:

 • Всички посетители на сайта в последните 30 дни.
 • Search аудитории – хора, които са търсили нещо, по което сте имали Search реклама. Някои от тези хора са влизали и в сайта ви.
 • Хора, които са добавили продукти в количката за пазаруване в онлайн магазина ви. Ако имате техническа възможност да покажете в рекламно каре конкретните продукти, които човекът е добавил в количката – какво по-хубаво от това?
 • Scroll Depth или казано другояче – докъде потребителят е превъртал на екрана? Хора, които са разгледали 100% от страницата, по височина, са много по-ангажирани от онези, които са гледали само страницата above the fold, а именно – само видимата част, без превъртане надолу.
 • Time On Site (TOS) – хората, които са прекарали 2 минути, 5 минути, 10 минути в сайта – те са по-ангажирани от онези, които са влезли и излезли веднага.
 • Конкретни посетени страници на различни услуги или категории.
 • Брой споделяния на дадено съдържание в социални медии.
 • Аудитория по размер на екрана.
 • Аудитория по тип устройство.
 • Аудитория по тип браузър.
 • Аудитория по родителски статут.
 • Аудитория по източник, от който идват (органично/платено търсене, дисплейна мрежа, ютюб, фейсбук, имейл, медия, друг източник…)
 • Аудитория по възраст.
 • Аудитория по пол.
 • Хора, които са влизали в сайта ви в определен период. Може да не искате веднага, след като са влезли в сайта и напуснали – да започнете да ги облъчвате с реклама. Може би бихте искали да изчакате няколко дни и тогава да започнете, с конкретен план и поставена цел.
 • Хора по определен град.
 • Хора с висока bounce rate – може би не искате да достигате обратно до тези хора, защото просто не са много ангажирани с бизнеса ви.
 • Аудитория по ден от седмицата. Може да установите, че хората, които влизат в определен ден от седмицата – е по-вероятно да купят…
 • Аудитория от хора, които са се обаждали на екипа ви.
 • Аудитория от хора по определен тип устройство.

Бонус съвети – помислете кое поведение представлява потребители, които са по-склонни да купят, или т.нар. – по-надолу (навътре) в продажбената фуния.

Всеки потребител, винаги, се намира в някаква продажбена фуния. Въпросът е в коя част на фунията е и как можете да го „мръднете“ да направи това, дето е важно за вас.

Понякога потребителят може да мине през цялата фуния за няколко секунди. Пример: вървите си по улицата с 500 лв в джоба. Изведнъж пред вас се появява човек с ново ферари и казва: „Ако ми дадеш 500 лв, давам ти го.“ Минахте ли през фунията? 🙂

 

Урок 18. Правете различни сегменти от посетителите си.

Посещавайки сайтовете ни – хората оставят различни поведенчески сигнали. Въз основа на сигналите, на източника, от който са дошли, на трафик, демография и много други – ние можем да правим много напреднали аудитории. Това донякъде се повтаря с една от точките горе, ала все пак я и допълва:

 • Аудитория от „всички посетители“ на сайта.
 • Аудитория от посетители от органичен трафик.
 • Аудитория от посетители от социални мрежи.
 • Аудитория от посетители то платено търсене.
 • Аудитория от хора, гледали определени видеа.
 • Аудитория от хора, чели определени статии.
 • Аудитория от хора, били на еди кои си страници в сайта ни.
 • Аудитория от хора, разгледали поне две страници.
 • Аудитория от хора, разглеждали страница на продукт.
 • Аудитория от хора, добавили продукт в количката си.
 • Аудитория от хора, достигнали платежна страница.
 • Аудитория от хора, разгледали продукт + категория X.
 • Аудитория от хора, разгледали продукт + категория Y.
 • Аудитория от хора, разгледали поне 5 страници.
 • Аудитория от хора, прекарали в сайта поне 10 минути.
 • Аудитория от хора, които са купували и преди.
 • Аудитория от хора, направили поръчка за поне 50 лв / 100 лв / 150 лв / 250 лв
 • Аудитория от хора, направили поне 2 / 3 / 4 / 5 поръчки.
 • Аудитория от хора, които са посетили САМО началната страница.
 • Аудитория от хора, ползвали scroll на мишката от поне 75%.
 • Аудитория от хора, били в секция X и поне 2 минути в сайта.
 • Аудитория от хора, били 2 пъти в сайта и поне 2 минути престой.
 • Аудитория от хора, били 2 пъти в сайта и скролнали поне 75%.
 • Аудитория от хора, кликнали върху определен бутон / ресурс.
 • Аудитория от хора, посетили формата за контакт.
 • Аудитория от хора, посетили ключова страница.
 • Аудитория от хора, посетили страница „За нас“.

И тук е важно да определите – от изброените действия, кои са в горната част на фунията, които са в средната част на фунията, и кои са в долната част на фунията? Кои потребители е най-вероятно да извършат конверсия.

Урок 19. Кой е най-умният начин да построим ремаркетинг списъци?

Разгледайте структурата на вашия сайт, неговите менюта, страници, ключовите продукти и услугите си. На всяка страница присъединете определена стойност. Сайтът ви трябва да е проектиран по такъв начин, че да води посетителите към продажбата – по възможно най-краткия път / маршрут.

Също така, помислете – като създадете някой ремаркетингов списък – какво ще правите с него, как ще го използвате?

Например, списъкът с „всички посетители“ – какво можете да направите с тях? Може би се опитвате да ги върнете обратно в сайта? Но как ще ги върнете? Може би с реклама, която изтъква по-общо ключовите ползи на продукта ви, услугата ви или пък фирмата ви. Този списък включва всички хора, включително и слабо ангажираните, така че лично аз бих му дал ниска стойност, например cpc 0.2.

Да направим сега аудитория с хората, престояли поне 2 минути в сайта. Те са значително по-ангажирани от „всички посетители“. Какво можем да направим с тези хора? Например, бихме могли да им пуснем рекламка, чрез която да си свалят е-книга за нашите продукти, или пък да се опитаме да ги накараме да изпратят запитване.
Можем да сложим в негативен списък хората, които вече са изпращали запитване, и да построим списъка от тези хора, билите 2 минути в сайта, за 30-дневен период, с cpc 0.9.

Да направим трета аудитория с хората, които са посетили страницата „Услуги за фирми“ и са чели „Case Study“ в блога. Да приемем, че искаме да върнем тези хора обратно в сайта и да им предложим продукт или услуга. Тъй като това са фирми, те генерират значително по-голям оборот за нас. Затова им слагаме cpc bid 1.3 , и промотираме пред тях ключови ползи или бизнес решения за тези клиенти.
В негативния списък можем да сложим хора, които са посещавали страницата „Услуги за физически лица“, както и тези, които са „Изпращали запитване“ или са се обаждани, или са „Свалили ресурс“, например е-книга. Така ще направим по-изчистена и точна аудитория.

Да направим и четвърта аудитория от хора, които са посетили образователната секция в сайта поне два пъти. Каква е целта ли? Да им продадем нашето обучение. Как може да стане това? Като пуснем на тези хора поредица от реклами, видео реклами и статични, в които изтъкваме ползи от нашето обучение, даваме им безплатно съдържание и споделяме отзиви от доволни курсисти.
Този списък ни дава по-ниска стойност, затова му слагаме 0.4 cpc bid. В негативния списък можем да сложим хората, които са изпратили запитване, билите на бизнес страницата и онези, които са се обаждали по телефона.

Урок 20. Проследявате ли телефонните обаждания, идващи от Гугъл Рекламата?

Най-удобният начин да направите това е като ползвате Гугъл Пренасочващи номера (google forwarding numbers).

Идеята е следната – в сайта на мястото, където се показва вашият фирмен телефонен номер, вашите програмисти слагат малък програмен код.

Всеки път, когато дойде посетител от Гугъл Рекламата, се генерира уникален телефонен номер, от системата на Гугъл, например 127836781621378. Когато потребителят набере този номер, Гугъл го пренасочва към вашия истински телефонен номер, а за системата на Гугъл става ясно, че този потребител е дошъл през платената реклама.

Така вие можете да измерите, пряко, колко точно обаждания има от рекламата. За съжаление – в България това нещо не работи, поне към момента на писането на тази статия Гугъл нямат пълноценна поддръжка по това нещо.

Друга опция за проследявания на кликванията върху мобилни номера, на мобилни устройства, е като им сложите onClick JavaScript Event. Питайте програмистите си за това – всъщност е доста лесно.

Слагате съответния onClick на някой елемент и всеки път, като се кликне, Гугъл разбира, че този човек е дошъл през платената реклама. Което е супер удобно и готино за събиране на данни.

Има още едно удобство – можете да зададете обаждания с каква продължителност да се считат за истински клиенти. Ако според вас клиентите стават истински, когато разговаряте поне 2 минути по телефона с тях, чудесно – сложете 2 минути и само разговори с поне такава продължителност ще се отчитат.

Впрочем, намерете начин да измерите колко процента от вашите обаждания стават поръчки. За да имате по-точна статистика.

Урок 21. Ползвате ли Call Only Ads?

Това е рекламен формат, който позволява на потребителя директно да ви се обади, и всъщност чрез този рекламен формат се стимулират най-вече обажданията.

Много е удобен, особено за фирми, които нямат сайтове.

Рекламите тип Call Only Ads се извеждат само на устройва, които могат да провеждат телефонни разговори.

Урок 22. Как да изберем дължина на Conversion Window ?

Конверсионен прозорец е периодът, през който потребителят взима решение за съответния продукт или услуга. За всяка дейност това е различно. Например, ако реша да си купя кутийка вафли и не съм ги поръчал до няколко дни – едва ли ще ми трябват дълги месеци, за да взема решение.

От друга страна, ако ще си взимам къща, това е изключително важно, ключово решение, и може да ми отнеме години да се реша да взема определена къща.

Урок 23. Как да въведем тракинг код от Google Ads.

Тракинг кодът, поне основният, е две части – основен код, който се показва на всички страници, и фрагмент – който се показва само на страницата, където се потвърждава извършването на запитването, продажбата или други ключово действие.

Въвеждането на главният код обичайно е в хедъра на сайта, ако го въвеждате през Гугъл Интерфейса.

Ако ползвате Таг Мениджър, което силно препоръчвам, въвеждането на кода става както в главата, така и в тялото на вашия html документ.

Бонус съвет: Ако това е възможно, създайте различни thank-you страници за всяка от ключовите си услуги / продукти. Можете да създадете конверсия и за посещения на ключова страница, например отзиви от клиенти или Case Study.

Урок 23. Как се изчислява вашата цена на клик в търга?

Ad Rank на рекламодателя под вас, делено на вашия Quality Score.

Ad Rank (на рекламодателя под вас) / QS (вашият) = CPC (вашият).

Урок 24. Как се изчислява ROAS?

Conv. Value / Cost = ROAS, или на български – оборота, разделен на разходите = ROAS.

А какво е ROAS? Return on ad spend – възвръщаемост на рекламните разходи,тоест всяко вложено левче колко левчета, в оборот, е върнало.

ROAS и ROI са различни неща. ROAS НЕ Е възвръщаемост.

Урок 25. Ползвате ли Google Ads Scripts?

Скриптовете в Google Ads ни позволяват да извършваме автоматично някои неща, например автоматични одити, отстраняване на проблеми, автоматично настройване цената на клик – и други готини неща 🙂

Даже, нещо екзотично, като например – промяна цената на кликовете в зависимост от температурата навън. Това е полезни например за фирми, продаващи сладолед. Ако е мнооого студено, по-добре да изчакате да се постопли и тогава да „атакувате“.

 

Искате ли да научите още практически неща за Google Ads? Прочетете статиите:

Получавай ПОЛЕЗНО съдържание на Твоята е-поща. АБОНИРАЙ СЕ СЕГА!

Теодор Трифонов
Теодор Трифонов
2018-10-21T17:23:17+0000
Професионалисти!
Pressy Lazarova
Pressy Lazarova
2018-07-11T10:45:43+0000
Изключителен професионализъм и чудесно отношение от екипа на Уебсело! Резултатът от съвместната ни работа е страхотен продукт, за чието развитие ще продължаваме да работим заедно.
Радинела Дамакова
Радинела Дамакова
2018-06-23T07:50:32+0000
Възхитен съм от професионализма на екипа на Webselo при изработката на сайта и Фейсбук страницата ни. Благодаря за качествената работа, както и за отзивчивостта и коректността при изпълнение на поетите ангажименти, беше удоволствие да работим заедно.
Ивета Симеонова
Ивета Симеонова
2018-06-12T14:46:26+0000
Страхотни ! :) Благодаря за всичко!
Slavi Petrov
Slavi Petrov
2018-06-06T18:28:47+0000
Супер
Teodora Savova Tessa
Teodora Savova Tessa
2018-05-28T11:26:35+0000
Коректни и сериозни. Много съм доволна от съвместната и работа!
Росен Недев
Росен Недев
2018-05-05T06:30:38+0000
Ivan Rogachev
Ivan Rogachev
2018-04-28T19:24:14+0000
Много полезна среща, ценни съвети, професионално отношение и търпение. Това са само малка част от позитивите които могат да се кажат за екипа на Уебсело. Благодаря!
Mihaela Dimitrova
Mihaela Dimitrova
2018-04-26T06:45:12+0000
Екипът на Webselo е сериозен, адекватен и изграден от професионалисти. Webselo се погрижиха за сайта на моята кантора като се съобразиха изцяло с претенциите ми за визия, структурираност и възможности. Съобразиха се и с изискванията по новия Регламент за защита на личните данни. Екипът на г-н Йовев изработи и лого на кантората, включително и визитки. Отново се справиха блестящо. Благодаря Ви много!
Mariq-Magdalena Alexandrova Petrova
Mariq-Magdalena Alexandrova Petrova
2018-04-25T09:41:38+0000
Благодаря за съвместната работа и бързите резултати!
Dimitar Hristovski
Dimitar Hristovski
2018-04-17T12:40:25+0000
Elitsa Stefanova Mironova
Elitsa Stefanova Mironova
2018-04-16T13:33:44+0000
Благодаря Ви , за проявеното търпение , професионализъм, коректност и точност !
Mira DH
Mira DH
2018-03-23T07:54:43+0000
Беше удоволствие да видим идеите си реализирани с прецизност и креативност. Благодарим за изработеното лого, което Кирил сътвори за наистина отрицателно време. Успех!
Фетея Накова
Фетея Накова
2018-03-17T17:07:42+0000
Много съм доволна от резултата ,който постигнахме при изработката на моето лого.Бях изненадана колко добре са разбрали моето търсене и ми беше трудно да си избера само един от предложените ми варианти. Желая успех на този ентусиазиран екип и със сигурност бих ползвала услугите им отново!
Krum Krumov
Krum Krumov
2018-02-28T20:15:49+0000
Много приятно се работи с екипа на WebSelo! Взимат нещата присърце и успяват да дадат ценни идеи, за които не сме и подозирали. В бъдеще със сигурност ще продължим да им се доверяваме!
Нина Кутиева
Нина Кутиева
2018-02-26T20:39:20+0000
Срещнах чудесно отношение от страна на персонала! Готови са да помагат и да дават идеи. Заедно намерихме най- доброто решение за мен! Благодаря ви искрено! Продължавайте все така!
Elena Nedyalkova Nedyalkova
Elena Nedyalkova Nedyalkova
2018-02-24T14:24:03+0000
Много благодаря за изработеното лого! Много съм доволна, препоръчвам на всички услугите на тази фирма! �
Misha Yan
Misha Yan
2018-02-02T08:57:22+0000
Dimitar Stanchev
Dimitar Stanchev
2018-01-31T17:47:00+0000
Отлична работа по изработка на нашето фирмено лого! Продължавайте все така! Поздрави!
SlimCity Bg
SlimCity Bg
2018-01-24T08:15:48+0000
Plamen Dimitrov
Plamen Dimitrov
2018-01-13T12:41:06+0000
След голямо лутане сред различни хора и фирми, най-накрая открих амбициозни хора, на които може да се разчита за всичко. След първия месец работа с тях постигнахме почти двоен ръст на продажбите спрямо предните. Винаги се отзовават на всички въпроси и проблеми, които имаме. Готови са да дадат адекватно мнение и съвет как бихте подобрили бизнеса и работата си. Няма да съжалявате, ако им се доверите. Успех.
Marian Dimitrov
Marian Dimitrov
2018-01-10T15:42:57+0000
Най-после намерих намерих фирма, която знае как да си върши работата. Написаха ми страхотни копирайтинг статии. Благодаря Ви, уникални сте! Спечелихте моето доверие и за в бъдеще ще бъдем успешни бизнес партньори!
Petko Petkov IV
Petko Petkov IV
2017-12-18T18:22:49+0000
Благодаря за страхотното лого, истински професионализъм !!!
Stanislav Nikolov
Stanislav Nikolov
2017-12-18T07:56:07+0000
Отлично свършена работа - бързо и качествено. Препоръчвам.
Ruska Kirisheva
Ruska Kirisheva
2017-12-07T11:56:32+0000
Професионалисти!!! С тях се работи с лекота, помогнаха ни за една много сериозна каша с домейни и сайтове. Препоръчваме услугите им.
Tsvetelina Zlatanova
Tsvetelina Zlatanova
2017-12-03T17:31:06+0000
Magdalena Georgieva
Magdalena Georgieva
2017-11-25T19:37:33+0000
Благодаря от името на нашия екип, на вашия екип за отлично свършената работа по изработката на лого и уеб сайт, които бяха чудесен трамплин за началото на нашия проект, и само първите стъпки в съвместната ни дейност. Продължаваме да работим заедно с Webselo по рекламата и развитието на нашия магазин. Млади сте, иновативни и креативни, радваме се че работим заедно с вас!
Александър Христов
Александър Христов
2017-11-23T16:41:42+0000
Нистина фирма която държи на комуникацията с клиентите си, добра свършена работа, винаги когато съм имал нужда и имам нужда от копирайт бих се обърнал към тях !
Тодор Тодоров
Тодор Тодоров
2017-11-23T09:04:03+0000
Благодаря на екипа на Webselo за добрата комуникация и работата по изработка на лого за нашия сайт.
Svetoslav Petkov
Svetoslav Petkov
2017-11-21T15:44:14+0000
Препоръчвам тези момчета, защото са супер професионалисти!
Katya Krancheva
Katya Krancheva
2017-11-16T18:00:51+0000
Viktor Dzhartov
Viktor Dzhartov
2017-11-05T20:05:30+0000
Много сме доволни от услугите на Webselo. Благодаря за страхотно свършената работа!
Plamen Todorov
Plamen Todorov
2017-10-17T13:09:08+0000
Доволни сме от услугине на Webselo, бързо и коректно отношение.
Victoria Ivanova
Victoria Ivanova
2017-10-16T21:17:26+0000
Vasil Angelov
Vasil Angelov
2017-09-27T11:39:13+0000
Предоставиха точно това, което исках за кратко време. 5/5
Елена Костадинова
Елена Костадинова
2017-09-18T10:22:25+0000
Много сме доволни от логото, което Webselo направиха за нашия бизнес. Ние имахме начална концепция и те ни помогнаха да я развием и я осъществиха на високо професионално ниво. Проявиха голямо търпение и разбиране докато стигнем до желания резултат. Отлично отношение към клиента и лесна комуникация.
Vasil Malchev
Vasil Malchev
2017-09-04T22:16:05+0000
Lyubomira Popova
Lyubomira Popova
2017-09-02T17:32:20+0000
Не съм клиент, а само последовател във фейса, но вие пишете със страст, която вдъхновява. Споделяте мисли, емоции и резултати, които носят стойност. Рисувате вселени с думи.
Борса Подправки
Борса Подправки
2017-09-01T13:28:56+0000
Danail Stefanov
Danail Stefanov
2017-08-30T15:35:23+0000
Невероятни професионалисти.Работят бързо и качествено.Изготвиха ми невероятно лого.Препоръчвам ги горещо и в бъдеще ще работя пак с тях!
Radoslav Zankov
Radoslav Zankov
2017-08-24T13:16:42+0000
Изработиха ми лого за много кратко време, от което съм много доволен, а и цената е добра.
Павлин Пепов Шопов
Павлин Пепов Шопов
2017-08-22T16:56:19+0000
Илиян Седефов Герганчев
Илиян Седефов Герганчев
2017-08-20T09:11:41+0000
Благодаря на Кирил за професионалната консултация за маркетинг, както и за индивидуалното обучение. Благодарение на него и екипа му си оптимизирахме кампанията и за същите пари още първия месец се наблюдава ръст в продажбите от 17.4%. Трябваше по-рано да го направим! А, да, мерси и за поправката на сайта ни - беше счупена мобилната версия. Пак ще работим!
Nikov Evgeniy
Nikov Evgeniy
2017-08-10T05:51:22+0000
Ивелина Илиянова
Ивелина Илиянова
2017-08-03T06:52:52+0000
Rangel Barakov
Rangel Barakov
2017-08-02T10:26:13+0000
Работят професионално и качествено, сайтът ни стана перфектен
Mitko Kambitov
Mitko Kambitov
2017-08-02T06:14:50+0000
Диди Златева
Диди Златева
2017-08-01T16:31:11+0000
Lachezar Nedev
Lachezar Nedev
2017-07-27T16:54:57+0000
Чудесни професионалисти, много съм доволен, не само от свършената работа но и от чудесната комуникация!
Джелал Моллов
Джелал Моллов
2017-07-26T15:12:56+0000
Работя с Webselo от скоро, но съм много доволен от качеството на услугите. Екипа е отзивчив, спазват сроковете и всичко става много лесно. Истински професионалисти !!!
Красимир Цветанов
Красимир Цветанов
2017-07-26T13:12:43+0000
Andon Delisabev
Andon Delisabev
2017-07-26T05:47:05+0000
Miroslav Kamenov
Miroslav Kamenov
2017-07-25T18:31:53+0000
Екип от професионалисти! Комуникацията с тях е лесна, качеството на услугите е на много високо ниво и си спазват сроковете.
Ivan R. Indzhov
Ivan R. Indzhov
2017-07-25T08:01:05+0000
Методи Белчин
Методи Белчин
2017-07-24T16:03:26+0000
Общността ни Каузи и Начинания искаме публично да благодарим на Webselo за изработката на две лога по проекта ни Характер бг. Webselo бяха обявили конкурс за изработка на лога, в който участвахме с идея. В последствие, получихме две лога от компанията: съвсем в бонусната им култура някак си. Макар с начало от конкурс за безплатна изработка на лого, услугата бе професионално предоставена: работа по задания от нас; текущи съгласувания от екипите, работещи по изработката на логата; кратък срок за изпълнение: отне по около седмица-седмица и половина на лого. Webselo ни помогнаха да решим свой актуален проблем: да създадем символи, с които да популяризираме каузите си за позитивно образование и образование за характер сред родители, учители, обществото като цяло в България. Изхождайки от опита си с тях, като НПО препоръчваме на други колеги НПО-а в страната да пробват услугите на Webselo!
Vladislav Dimchev
Vladislav Dimchev
2017-07-22T15:21:10+0000
Христиан Лазаров
Христиан Лазаров
2017-07-13T12:10:49+0000
Перфектна изработка на перфектна цена. Топ!
Georgi Georgiev
Georgi Georgiev
2017-07-12T12:17:51+0000
Работят супер. Справиха се с изработка на лого на високо ниво. Лесна комуникация :)
Dimitar Nikolaev Tatarski
Dimitar Nikolaev Tatarski
2017-06-18T17:41:38+0000
Нашата общност искаме публично да изкажем благодарността си към Webselo, които безвъзмездно изготвиха две лога за нашите каузи в страната: позитивното образование и образованието за характер. Участвахме в техен онлайн конкурс, който ни донесе не едно, а в последствие две лога :-). Логата бяха изработени съгласно заданията ни, дори подобрени като детайли и визия от тях. Получихме в допълнение и съвети от екипа на компанията за социалното предприемачество, което случваме, както и лични приятелства с част от служителите там. Webselo са една уникална комбинация от висок професионализъм, отлично клиентско обслужване и щедра социална отговорност!
Vessy Timeva
Vessy Timeva
2017-06-17T17:31:44+0000
Десислава Георгиева
Десислава Георгиева
2017-06-13T13:46:32+0000
Млади хора, работещи с хъс и ентусиазъм, вършещи перфекна работа и оставящи удоволетворени клиенти. Аз съм много доволна от бързата и перфектна услуга.
Росен Стефанов
Росен Стефанов
2017-05-15T21:24:05+0000
Iliycho Iliev
Iliycho Iliev
2017-05-01T18:15:51+0000
Kiril Petrov
Kiril Petrov
2017-04-29T13:57:11+0000
Доволен съм от услугите, които получавам - винаги в срок. Разчитам и за напред за точни и бързи преводи.
Stefan Stoimenov
Stefan Stoimenov
2017-02-01T18:22:44+0000
Коректно, бързо и професионално отношение. Препоръчвам на всеки, който цени качеството.
Valeri Getsov
Valeri Getsov
2017-01-26T17:08:58+0000
Качествена работа, добре оптимизирана дори по ключови думи. Ще се възползвам отново
Мирослав Цеков
Мирослав Цеков
2017-01-25T15:57:38+0000
Доволен съм от работата на колегите! Препоръчвам да се работи с тях!
Lilqna Antonova
Lilqna Antonova
2017-01-23T08:41:12+0000
Страхотен е. Изключителен професионалист.
Stefan Mitev
Stefan Mitev
2017-01-21T17:51:55+0000
Лесна комуникация и бързо изпълнение.
Bogdan Stoychev
Bogdan Stoychev
2017-01-20T22:14:05+0000
Бърза и лесна комуникация и професионално изпълнение ! Препоръчвам.
Владимир Атанасов
Владимир Атанасов
2017-01-19T19:19:51+0000
Получих превъзходна статия! Професионалисти в писането на статии! Поръчайте си - няма да съжалявате!
Emil Wasilev
Emil Wasilev
2017-01-19T18:20:52+0000
Перфектна статия, бързо и качествено си свършиха работата!
Симеон Юрукович
Симеон Юрукович
2017-01-17T21:48:36+0000
Направиха ми хубав сайт. Препоръчвам!
Aleks Ligov
Aleks Ligov
2017-01-17T21:45:02+0000
Asen Popivanov
Asen Popivanov
2017-01-17T19:25:15+0000
Ако имате нужда от статии за сайта, то тези хора ще са добър избор.
Интериорни Врати
Интериорни Врати
2017-01-17T19:00:48+0000
Професионалисти във всяко отношение! Препоръчвам за писане на текстове и на дизайн на рекламни материали!
Margarita Lazova
Margarita Lazova
2017-01-17T10:12:40+0000
Креативност, качество в комбинация с невероятно отношение и бързи отговори и реакции. Бъдете все така!
Мариян Великов
Мариян Великов
2017-01-17T06:36:29+0000
Качествено свършена поръчка, резултатите не закъсняха, ще използвам услугите отново в най-скоро време.
Kamen Kamenov
Kamen Kamenov
2017-01-16T23:46:49+0000
Qko Qkov
Qko Qkov
2017-01-16T12:49:52+0000
Професионално изпълнение, бърза реакция, видими резултати! Благодарности на екипът на Уеб Село
Georgi Mladenov
Georgi Mladenov
2017-01-16T11:46:19+0000
Krassi Spasov
Krassi Spasov
2017-01-16T07:34:51+0000
Marina H. Yoweva
Marina H. Yoweva
2017-01-16T07:32:15+0000
Коректни, креативни и експедитивни в работата си!
Весела Василева
Весела Василева
2017-01-15T21:44:34+0000
Отлични професионалисти. Много коректни във всяко отношение.
Next Reviews