Google Ads – бъдете сред най-добрите 5% от рекламодателите!

Google Ads & Google Analytics са сред най-интересните неща, с които съм се занимавал в последните години. Откакто имам привилегията и удоволствието да работя с тези софтуерни продукти, научих през практиката някои тънки моменти за управлението на Google Ads реклама, които сега ще споделя с вас.

Четете внимателно, защото ако приложите дори 1/3 от съветите тук, ще спестите много средства.

Search Term Reports (Думи за търсене)

Това е мястото в акаунта ви в Google Ads, където можете да видите кои търсения са задействали рекламите ви. Много е важно, защото оттам можете да прецените кои  търсения са полезни и кои да блокирате, за да не се показвате по тях в бъдеще – така спестявате пари, които можете да ползвате за нещо по-полезно.

 

Типове съвпадения на ключовите думи в Google Ads

Има 4 основни типа съвпадения, а именно:

 1. Широко съвпадение. Това означава, че ако напишете жълти оригинални маратонки, рекламата ви може да се покаже и по жълти оригинални обувки, жълти обувки, спортни обувки, връзки за жълти маратонки и други неща, които не са дълбоко свързани с това, което предлагате. При широко съвпадение имате най-малък контрол, ала то е много полезно за научаване какво и как търсят хората. Подредбата на думите може да е напълно свободна. Изписва се: жълти оригинални обувки.
 2. Модифицирано широко търсене.  При него вие се показвате на по-широк кръг от хора като предварително посочвате търсения, по които да се показвате. Изписва се: +жълти +оригинални +обувки. Това означава, че ще се показвате, когато някой напише жълти оригинални обувки, жълти обувки оригинални, обувки оригинални жълти, и по всякакъв начин – разбъркана фразата.
 3. Съвпадение по фраза. Много е полезно, ако искате да се покажете само когато има точно определена подредба на думите, изписва се така: „жълти оригинални обувки“. Това означава, че рекламата ви ще се покаже, когато някой потърси жълти оригинални обувки, или пък търся жълти оригинални обувки, или пък жълти оригинални обувки магазин. С други думи – преди и след фразата може да има разни думички. Ако подредбата на думите е важна, ползвайте съвпадение по фраза.
 4. Точно съвпадение.  Рекламата ви ще се показва, когато някой напише точната, конкретна заявка за търсене, изписва се така: [жълти оригинални обувки]. Рекламата ви ще се показва само и единствено на търсенето жълти оригинални обувки. Тя няма да се показва на търся жълти оригинални обувки или пък на жълти оригинални обувки магазин. Казано другояче – ако пред заявката за търсене или след нея има нещо – рекламата не се показва. Обаче ако някой напише жълта оригинална обувка – рекламата ви ще се покаже, защото според правилата на точно съвпадение, показват се варианти за единствено и множествено число. Ако някой напише заявката с правописна грешка, например жълти оригинални обуфки, рекламата ви пак ще се покаже, защото според гугъл намерението е абсолютно същото.

Негативни ключови думи и как да ги ползваме

Негативните ключови думи ни позволяват да блокираме заявки, които не са полезни за нас.

Например, ако искаме да се показваме на хората, които търсят жълти оригинални обувки като блокираме определена марка глобално, достатъчно е да въведем, например, марката

-джиджигас

, с минусче в полето, където се въвеждат ключови думи, ето тук:

 

По този начин всеки път, когато някой напише джиджигас, по какъвто и да е начин, рекламата ви няма да се покаже. Точно това е целта на занятието.

Ако искаме да блокираме цяла фраза, например физически магазин, достатъчно е да я напишем в негативните ключови думи „физически магазин“.

Ако пък искаме да блокираме хората, които неграмотно въвеждат фразата, например [оригинални жълти обуфки], достатъчно е да въведем в полето за негативни ключови думи фразата, в този ѝ вид, [оригинални жълти обуфки].

Съветче: внимавайте как блокирате заявки, защото можете брутално да счупите акаунта и да унищожите цялата му ефикасност. Много, много внимателно тук!

 

Защо скъпите ключови думи са обикновено по-ефикасни?

Не винаги е така, ала в повечето случаи – Е, защото преди вас е имало други рекламодатели в същия бранш, които са разбрали, че определени фрази и ключови думички водят най-много клиенти. По тази причина тези рекламодатели са фокусирали бюджетите си там, и може да се окаже, че един клик струва 15 лв. Но ако един клик струва 15 лв и ви води например 500 лв оборот – заслужава ли си да ги дадете?

 

Как широкото съвпадение ни помага да научим повече за клиентите?

Широкото съвпадение, като например оригинални жълти обувки, ни помага да откриваме заявки, за които не сме и подозирали. Опитайте следното: на 10 човека кажете да потърсят сайт за спортни обувки в търсачката. Обърнете внимание как всеки от хората написва по различен начин заявката си. Много често ние си мислим, че това, което ние напишем ще сработи и даде резултат, а сработва нещо съвсем друго.

Затова е добра идея, с някакъв по-малък бюджет за кликвания, да оставите широко съвпадение – да ви събира данни и идеи за нови рекламни групи.

 

Организирайте рекламните групи по теми, а не по съвпадение на ключовите думи

Имаше време, в което организирах групите по тип съвпадение – сега виждам колко непрактично е било това.

Да речем, че имате три типа продукти: жълти дамски маратонки, жълти детски маратонки, жълти мъжки маратонки.

Най-добре ги оформете в следните 3 тематични групи, с различно съвпадение:

[жълти дамски маратонки]

„жълти дамски маратонки“

+жълти +дамски +маратонки

жълти дамски маратонки

 

[жълти детски маратонки]

„жълти детски маратонки“

+жълти +детски +маратонки

жълти детски маратонки.

 

[жълти мъжки маратонки]

„жълти мъжки маратонки“

+жълти +мъжки +маратонки

жълти мъжки маратонки.

 

Обикновено по-рестриктивните съвпадения вадят по-добри резултати, но са по-скъпи. Измерете през данните кое дава най-добра възвръщаемост и там натиснете. За да можете да измервате – трябва да сте си настроили конверсиите. Как става това можете да изгледате във видеото на Google Ads от YouTube:

 

Направете проучване за негативни ключови думи или питайте клиента си за тях. Същото и за марки

Да кажем, че клиентът ви продава жълти спортни маратонки на марки „Китаец“, „Жминтипляктор“ и „Кукуруз“.

Обаче клиентът ви не продава на „Вовон“, „Домат Трейл Ънлимитед“, „Тенис Мега Кул Шуус“.

Най-добре блокирайте предварително тези марки, за да не се извеждате, когато някой ги потърси. Това можете да направите в негативните ключови думи, в полето. Много е готино и пестите мноооого парички 🙂

 

Кога да спрем заявка за търсене и кога да ѝ дадем още време

Наскоро един клиент ме убеждаваше да спра точно определена заявка при все че тя имаше 15-на търсения. При толкова малко данни не може да се разбере дали заявката би била рентабилна.

Препоръчвам да се при достигане на поне 100-на кликвания, ако се представя много зле, и то при положение, че имаме технически изряден сайт, въведени тракинг кодове и правилна страница, на която да бъде воден потребителят след клик върху рекламното каре.

 

Пример за добри практики при структуриране на рекламни групи в рамките на кампания

Добра практика е да създавате групи, следвайки структурата на сайта, който популяризирате.

Можете да създавате и групи по:

 • Местоположение.
 • Пол.
 • Възраст.
 • Категории.
 • Марки.
 • Типове услуги.
 • Цветове.
 • Събития.
 • И много други.

Границата е вашето въображение 🙂

Можете да създадете например група с най-ефикасните ви заявки с точно съвпадение и на нея, на тази група, да ѝ дадете по-висок дневен бюджет и по-агресивна цена на клик. Просто една идея е това за създаване на интересен тип групи.

Друга готина идея е да обособите най-добрите си заявки за търсене в група и с тези заявки да сложите агресивна цена на клик и отново – по-висок бюджет.

А можете да ги пуснете в нова кампания с изцяло нова стратегия за офериране, например CPA с machine learning.

 

За кампании с ROAS и настройки, някои идейки

Има два варианта – единият е да играете за максимален брой поръчки с нисък ROAS, а другият – за по-малък брой поръчки с висок ROAS.

Първата стратегия е супер добра за натрупване на клиентска база. Втората е за малко клиенти, но по-големи печалби. Зависи какви са ви целите.

 

Сметнете си break even cpc

Супер важно е, за да знаете кога сте на нула. Сметката е лесна – смятате каква печалба средно ви идва от клиент. Полученото число умножавате по процента хора, които конвертират в сайта. И така получавате break even cpc.

Ако нямате процента конвертирали, проучете в съответната индустрия какъв е средният процент конверсии. И направете така смятането.

 

Как да ползвате description 1 & description 2 в рекламните карета?

Внимание – това не са послания, които се редуват и въртят на произволен принцип. Обикновено се показва първото описание, а в някои случаи и второто. Затова е важно в двете да описвате различни ползи от продукта / услугата, или свойства / характеристики, за клиента.

 

Уверете се, че спазвате условията за ползване на Гугъл Адс

Разгледайте ги тук: Google Ads policies.

А оттук можете да поискате ръчно одобрение на Google Ads, ако нещо се бави публикуването.

 

Как да напишем готино рекламно каре?

Опишете например:

 • С какво сте различни?
 • С какво сте по-добри?
 • Ползи и свойства.
 • Добавете цени. Например, цени от 500 лв. Така някой, дето търси решение от 150 лв – няма да кликне.
 • Брой клиенти, например: 34376 доволни клиенти.
 • Ползвайте разрешени символи, например: ®
 • Въведете числа, така рекламата изпъква.
 • Уверете се, че текстът описва добре страницата, където потребителят ще влезе. Ако в рекламата с жълти спортни маратонки го отведете на място, където се описват рецепти за варене на боб, леща и кукуруз, едва ли ще направите продажбата.
 • Ако продавате например билети и има последни оставащи, опишете това.
 • Добавете разширения – нека видят вашия тел. номер, местоположение, други сходни продукти, ползи за тях.

 

Повлияйте поведението на потребителите

Има един принцип на BJ Fogg, една формула:

Поведение = мотивация + способност + трудност.

Помислете в посланието си кое е най-важното, което да повлияе поведението на хората.

Например, импровизирам:

Почивка в Турция, Бодрум
-437 лв при заявка до 17.03.19г
Само 5 места. Заяви Сега

И тук слагаме таймер, където времето тече, и часовете намаляват.

 

Ще рекламирате само марката? Отделете я в рекламна група

Избягвайте да смесвате „обикновените“ заявки за търсене с тези на марката. Като някой напише марката ви – обикновено ви познава, разбрал е за вас отнякъде. Затова поведението на тези хора е различно, а това трябва да бъде отразено и в рекламното каре.

 

Какво да правим с информативните заявки?

Да речем, че някой потърси: ползи от тичането със спортни маратонки.

Защо не направите статия по темата? Би било чудесно, нали? След това отведете потребителя в тази статия – той е някъде в средата на фунията. Опишете за този човек ползите и му предложете продукт. Кой знае, току-виж го е купил. Или най-малкото – ще запомни с добро марката, което пък в бъдеще може да го превърне в клиент.

 

Призивите за действие – какви да бъдат?

В рекламното си каре е добре практика да сложите призив за действие, който отговаря на призива във вашата лендинг страница.

Ако в карето пише: „Запиши се сега“ – потребителят очаква да отиде на страница за записвания.

Добра практика е същият призив за действие да го има и в самата страница, по възможност някъде отгоре, във видимата част, преди превъртането надолу (тоест призивът да се вижда, без да е необходимо превъртане).

 

Как да оформим добре лендинг страницата?

Тук няма да говорим за дизайн, а по-скоро за концептуален подход. Трябва да е лесна за ползване и от пръв поглед потребителят да разбира какво точно трябва да направи.

 

Ползвайте пълния потенциал на рекламното каре

Грехота е като видя как някой ползва само 10 символа в заглавието на рекламното каре при позволени 25.

Или пък при позволени 35 за описание – ползва 12 символа, или нещо подобно.

Опитайте се да запълните цялото пространство, което гугъл ви дава. Все пак плащате за тези реклами – постарайте се и ги напишете както трябва.

Това е броят символи при полетата на рекламата:

 • Headline – 25 characters
 • Display url: 35 characters
 • Description lines: 35 characters.

 

Защо понякога е добре да ползваме само ремаркетингови кампании?

Може да се окаже, че в някои ниши Гугъл Адс е прекалено скъп или пък трафикът, който водите, е прекалено малък.

При все – можете да ползвате Гугъл Адс за ремаркетинг, където хем достигате до хората, които са взаимодействали в сайта ви, и то точно до хората, взаимодействали по избран от вас начини, например посетилите определени страници, в определен срок, от даден град, в един кой си час, от еди коя си възраст, от еди коя си операционна система и много други, хем достигате до тези хора на супер ниска и добра цена.

 

Какво да правим, ако трафикът е супер добър, но хората не купуват?

Помислете за промени по сайта – вижте дали има технически проблем. Също, помислете за по-сериозна продажбена фуния и ремаркетинг от типа RLSA, Display RMKT, YouTube RMKT, FB Rmkt и други.

 

Последни съвети за днес

 • Ако ще правите Dynamic Search – нека е в отделна кампания.
 • Тествайте с експерименти различни стратегии за офериране, например manual cpc vs manual cpc enhanced. Вижте кое се представя по-добре.
 • Внимание: structured snippets & callouts са различни неща. Не ползвайте structured snippets за призив за действие, нито пък callouts за описване на структурирана информация.
 • При ползване на разширенията за съобщение – уверете се, че сте пуснали „report messaging“ – за да можете да събирате данни.
 • Price разширението е готино – ползвайте го, така квалифицирате клиенти.
 • Опитайте да ползвате опцията Rotate Ads Indefinitely – така контролът коя реклама да остане ще бъде във вас. Ако не сте достатъчно задълбочени в материята – не пипайте тази опция и като понаучите туй-онуй, върнете се на нея.
 • Ако имате малък рекламен бюджет – изключете таблетите от устройства, защото не са много ефективни, както и Search Partners, защото и те не са кой знае колко ефективни.
 • Tracking Template ползвайте само ако наистина знаете какво правите. Обикновено няма да ви се налага да ползвате това нещо, защото Google Ads има пряка интеграция с Google Analytics.
 • Уверете се, че сте избрали правилен attribution model. Така реализациите ще се приписват правилно. Ако например имате къса продажбена фуния за бързооборотни стоки, а сте избрали attribution model, който е за дълга продажбена фуния, изкривяването в данните ще бъде СТРАШНО! Пазете се, БРАТЯ, това е ОПАСНО!

 

Прочетете също и следните статии:

 

Не забравяйте, че сме на линия да ви помогнем с реклама в търсачката Гугъл. Очакваме ви!

Получавай ПОЛЕЗНО съдържание на Твоята е-поща. АБОНИРАЙ СЕ СЕГА!

Теодор Трифонов
Теодор Трифонов
2018-10-21T17:23:17+0000
Професионалисти!
Pressy Lazarova
Pressy Lazarova
2018-07-11T10:45:43+0000
Изключителен професионализъм и чудесно отношение от екипа на Уебсело! Резултатът от съвместната ни работа е страхотен продукт, за чието развитие ще продължаваме да работим заедно.
Радинела Дамакова
Радинела Дамакова
2018-06-23T07:50:32+0000
Възхитен съм от професионализма на екипа на Webselo при изработката на сайта и Фейсбук страницата ни. Благодаря за качествената работа, както и за отзивчивостта и коректността при изпълнение на поетите ангажименти, беше удоволствие да работим заедно.
Ивета Симеонова
Ивета Симеонова
2018-06-12T14:46:26+0000
Страхотни ! :) Благодаря за всичко!
Slavi Petrov
Slavi Petrov
2018-06-06T18:28:47+0000
Супер
Teodora Savova Tessa
Teodora Savova Tessa
2018-05-28T11:26:35+0000
Коректни и сериозни. Много съм доволна от съвместната и работа!
Росен Недев
Росен Недев
2018-05-05T06:30:38+0000
Ivan Rogachev
Ivan Rogachev
2018-04-28T19:24:14+0000
Много полезна среща, ценни съвети, професионално отношение и търпение. Това са само малка част от позитивите които могат да се кажат за екипа на Уебсело. Благодаря!
Mihaela Dimitrova
Mihaela Dimitrova
2018-04-26T06:45:12+0000
Екипът на Webselo е сериозен, адекватен и изграден от професионалисти. Webselo се погрижиха за сайта на моята кантора като се съобразиха изцяло с претенциите ми за визия, структурираност и възможности. Съобразиха се и с изискванията по новия Регламент за защита на личните данни. Екипът на г-н Йовев изработи и лого на кантората, включително и визитки. Отново се справиха блестящо. Благодаря Ви много!
Mariq-Magdalena Alexandrova Petrova
Mariq-Magdalena Alexandrova Petrova
2018-04-25T09:41:38+0000
Благодаря за съвместната работа и бързите резултати!
Dimitar Hristovski
Dimitar Hristovski
2018-04-17T12:40:25+0000
Elitsa Stefanova Mironova
Elitsa Stefanova Mironova
2018-04-16T13:33:44+0000
Благодаря Ви , за проявеното търпение , професионализъм, коректност и точност !
Mira DH
Mira DH
2018-03-23T07:54:43+0000
Беше удоволствие да видим идеите си реализирани с прецизност и креативност. Благодарим за изработеното лого, което Кирил сътвори за наистина отрицателно време. Успех!
Фетея Накова
Фетея Накова
2018-03-17T17:07:42+0000
Много съм доволна от резултата ,който постигнахме при изработката на моето лого.Бях изненадана колко добре са разбрали моето търсене и ми беше трудно да си избера само един от предложените ми варианти. Желая успех на този ентусиазиран екип и със сигурност бих ползвала услугите им отново!
Krum Krumov
Krum Krumov
2018-02-28T20:15:49+0000
Много приятно се работи с екипа на WebSelo! Взимат нещата присърце и успяват да дадат ценни идеи, за които не сме и подозирали. В бъдеще със сигурност ще продължим да им се доверяваме!
Нина Кутиева
Нина Кутиева
2018-02-26T20:39:20+0000
Срещнах чудесно отношение от страна на персонала! Готови са да помагат и да дават идеи. Заедно намерихме най- доброто решение за мен! Благодаря ви искрено! Продължавайте все така!
Elena Nedyalkova Nedyalkova
Elena Nedyalkova Nedyalkova
2018-02-24T14:24:03+0000
Много благодаря за изработеното лого! Много съм доволна, препоръчвам на всички услугите на тази фирма! �
Misha Yan
Misha Yan
2018-02-02T08:57:22+0000
Dimitar Stanchev
Dimitar Stanchev
2018-01-31T17:47:00+0000
Отлична работа по изработка на нашето фирмено лого! Продължавайте все така! Поздрави!
SlimCity Bg
SlimCity Bg
2018-01-24T08:15:48+0000
Plamen Dimitrov
Plamen Dimitrov
2018-01-13T12:41:06+0000
След голямо лутане сред различни хора и фирми, най-накрая открих амбициозни хора, на които може да се разчита за всичко. След първия месец работа с тях постигнахме почти двоен ръст на продажбите спрямо предните. Винаги се отзовават на всички въпроси и проблеми, които имаме. Готови са да дадат адекватно мнение и съвет как бихте подобрили бизнеса и работата си. Няма да съжалявате, ако им се доверите. Успех.
Marian Dimitrov
Marian Dimitrov
2018-01-10T15:42:57+0000
Най-после намерих намерих фирма, която знае как да си върши работата. Написаха ми страхотни копирайтинг статии. Благодаря Ви, уникални сте! Спечелихте моето доверие и за в бъдеще ще бъдем успешни бизнес партньори!
Petko Petkov IV
Petko Petkov IV
2017-12-18T18:22:49+0000
Благодаря за страхотното лого, истински професионализъм !!!
Stanislav Nikolov
Stanislav Nikolov
2017-12-18T07:56:07+0000
Отлично свършена работа - бързо и качествено. Препоръчвам.
Ruska Kirisheva
Ruska Kirisheva
2017-12-07T11:56:32+0000
Професионалисти!!! С тях се работи с лекота, помогнаха ни за една много сериозна каша с домейни и сайтове. Препоръчваме услугите им.
Tsvetelina Zlatanova
Tsvetelina Zlatanova
2017-12-03T17:31:06+0000
Magdalena Georgieva
Magdalena Georgieva
2017-11-25T19:37:33+0000
Благодаря от името на нашия екип, на вашия екип за отлично свършената работа по изработката на лого и уеб сайт, които бяха чудесен трамплин за началото на нашия проект, и само първите стъпки в съвместната ни дейност. Продължаваме да работим заедно с Webselo по рекламата и развитието на нашия магазин. Млади сте, иновативни и креативни, радваме се че работим заедно с вас!
Александър Христов
Александър Христов
2017-11-23T16:41:42+0000
Нистина фирма която държи на комуникацията с клиентите си, добра свършена работа, винаги когато съм имал нужда и имам нужда от копирайт бих се обърнал към тях !
Тодор Тодоров
Тодор Тодоров
2017-11-23T09:04:03+0000
Благодаря на екипа на Webselo за добрата комуникация и работата по изработка на лого за нашия сайт.
Svetoslav Petkov
Svetoslav Petkov
2017-11-21T15:44:14+0000
Препоръчвам тези момчета, защото са супер професионалисти!
Katya Krancheva
Katya Krancheva
2017-11-16T18:00:51+0000
Viktor Dzhartov
Viktor Dzhartov
2017-11-05T20:05:30+0000
Много сме доволни от услугите на Webselo. Благодаря за страхотно свършената работа!
Plamen Todorov
Plamen Todorov
2017-10-17T13:09:08+0000
Доволни сме от услугине на Webselo, бързо и коректно отношение.
Victoria Ivanova
Victoria Ivanova
2017-10-16T21:17:26+0000
Vasil Angelov
Vasil Angelov
2017-09-27T11:39:13+0000
Предоставиха точно това, което исках за кратко време. 5/5
Елена Костадинова
Елена Костадинова
2017-09-18T10:22:25+0000
Много сме доволни от логото, което Webselo направиха за нашия бизнес. Ние имахме начална концепция и те ни помогнаха да я развием и я осъществиха на високо професионално ниво. Проявиха голямо търпение и разбиране докато стигнем до желания резултат. Отлично отношение към клиента и лесна комуникация.
Vasil Malchev
Vasil Malchev
2017-09-04T22:16:05+0000
Lyubomira Popova
Lyubomira Popova
2017-09-02T17:32:20+0000
Не съм клиент, а само последовател във фейса, но вие пишете със страст, която вдъхновява. Споделяте мисли, емоции и резултати, които носят стойност. Рисувате вселени с думи.
Борса Подправки
Борса Подправки
2017-09-01T13:28:56+0000
Danail Stefanov
Danail Stefanov
2017-08-30T15:35:23+0000
Невероятни професионалисти.Работят бързо и качествено.Изготвиха ми невероятно лого.Препоръчвам ги горещо и в бъдеще ще работя пак с тях!
Radoslav Zankov
Radoslav Zankov
2017-08-24T13:16:42+0000
Изработиха ми лого за много кратко време, от което съм много доволен, а и цената е добра.
Павлин Пепов Шопов
Павлин Пепов Шопов
2017-08-22T16:56:19+0000
Илиян Седефов Герганчев
Илиян Седефов Герганчев
2017-08-20T09:11:41+0000
Благодаря на Кирил за професионалната консултация за маркетинг, както и за индивидуалното обучение. Благодарение на него и екипа му си оптимизирахме кампанията и за същите пари още първия месец се наблюдава ръст в продажбите от 17.4%. Трябваше по-рано да го направим! А, да, мерси и за поправката на сайта ни - беше счупена мобилната версия. Пак ще работим!
Nikov Evgeniy
Nikov Evgeniy
2017-08-10T05:51:22+0000
Ивелина Илиянова
Ивелина Илиянова
2017-08-03T06:52:52+0000
Rangel Barakov
Rangel Barakov
2017-08-02T10:26:13+0000
Работят професионално и качествено, сайтът ни стана перфектен
Диди Златева
Диди Златева
2017-08-01T16:31:11+0000
Lachezar Nedev
Lachezar Nedev
2017-07-27T16:54:57+0000
Чудесни професионалисти, много съм доволен, не само от свършената работа но и от чудесната комуникация!
Джелал Моллов
Джелал Моллов
2017-07-26T15:12:56+0000
Работя с Webselo от скоро, но съм много доволен от качеството на услугите. Екипа е отзивчив, спазват сроковете и всичко става много лесно. Истински професионалисти !!!
Красимир Цветанов
Красимир Цветанов
2017-07-26T13:12:43+0000
Andon Delisabev
Andon Delisabev
2017-07-26T05:47:05+0000
Miroslav Kamenov
Miroslav Kamenov
2017-07-25T18:31:53+0000
Екип от професионалисти! Комуникацията с тях е лесна, качеството на услугите е на много високо ниво и си спазват сроковете.
Ivan R. Indzhov
Ivan R. Indzhov
2017-07-25T08:01:05+0000
Методи Белчин
Методи Белчин
2017-07-24T16:03:26+0000
Общността ни Каузи и Начинания искаме публично да благодарим на Webselo за изработката на две лога по проекта ни Характер бг. Webselo бяха обявили конкурс за изработка на лога, в който участвахме с идея. В последствие, получихме две лога от компанията: съвсем в бонусната им култура някак си. Макар с начало от конкурс за безплатна изработка на лого, услугата бе професионално предоставена: работа по задания от нас; текущи съгласувания от екипите, работещи по изработката на логата; кратък срок за изпълнение: отне по около седмица-седмица и половина на лого. Webselo ни помогнаха да решим свой актуален проблем: да създадем символи, с които да популяризираме каузите си за позитивно образование и образование за характер сред родители, учители, обществото като цяло в България. Изхождайки от опита си с тях, като НПО препоръчваме на други колеги НПО-а в страната да пробват услугите на Webselo!
Vladislav Dimchev
Vladislav Dimchev
2017-07-22T15:21:10+0000
Христиан Лазаров
Христиан Лазаров
2017-07-13T12:10:49+0000
Перфектна изработка на перфектна цена. Топ!
Georgi Georgiev
Georgi Georgiev
2017-07-12T12:17:51+0000
Работят супер. Справиха се с изработка на лого на високо ниво. Лесна комуникация :)
Dimitar Nikolaev Tatarski
Dimitar Nikolaev Tatarski
2017-06-18T17:41:38+0000
Нашата общност искаме публично да изкажем благодарността си към Webselo, които безвъзмездно изготвиха две лога за нашите каузи в страната: позитивното образование и образованието за характер. Участвахме в техен онлайн конкурс, който ни донесе не едно, а в последствие две лога :-). Логата бяха изработени съгласно заданията ни, дори подобрени като детайли и визия от тях. Получихме в допълнение и съвети от екипа на компанията за социалното предприемачество, което случваме, както и лични приятелства с част от служителите там. Webselo са една уникална комбинация от висок професионализъм, отлично клиентско обслужване и щедра социална отговорност!
Vessy Timeva
Vessy Timeva
2017-06-17T17:31:44+0000
Десислава Георгиева
Десислава Георгиева
2017-06-13T13:46:32+0000
Млади хора, работещи с хъс и ентусиазъм, вършещи перфекна работа и оставящи удоволетворени клиенти. Аз съм много доволна от бързата и перфектна услуга.
Росен Стефанов
Росен Стефанов
2017-05-15T21:24:05+0000
Iliycho Iliev
Iliycho Iliev
2017-05-01T18:15:51+0000
Kiril Petrov
Kiril Petrov
2017-04-29T13:57:11+0000
Доволен съм от услугите, които получавам - винаги в срок. Разчитам и за напред за точни и бързи преводи.
Stefan Stoimenov
Stefan Stoimenov
2017-02-01T18:22:44+0000
Коректно, бързо и професионално отношение. Препоръчвам на всеки, който цени качеството.
Valeri Getsov
Valeri Getsov
2017-01-26T17:08:58+0000
Качествена работа, добре оптимизирана дори по ключови думи. Ще се възползвам отново
Мирослав Цеков
Мирослав Цеков
2017-01-25T15:57:38+0000
Доволен съм от работата на колегите! Препоръчвам да се работи с тях!
Lilqna Antonova
Lilqna Antonova
2017-01-23T08:41:12+0000
Страхотен е. Изключителен професионалист.
Stefan Mitev
Stefan Mitev
2017-01-21T17:51:55+0000
Лесна комуникация и бързо изпълнение.
Bogdan Stoychev
Bogdan Stoychev
2017-01-20T22:14:05+0000
Бърза и лесна комуникация и професионално изпълнение ! Препоръчвам.
Владимир Атанасов
Владимир Атанасов
2017-01-19T19:19:51+0000
Получих превъзходна статия! Професионалисти в писането на статии! Поръчайте си - няма да съжалявате!
Emil Wasilev
Emil Wasilev
2017-01-19T18:20:52+0000
Перфектна статия, бързо и качествено си свършиха работата!
Симеон Юрукович
Симеон Юрукович
2017-01-17T21:48:36+0000
Направиха ми хубав сайт. Препоръчвам!
Aleks Ligov
Aleks Ligov
2017-01-17T21:45:02+0000
Asen Popivanov
Asen Popivanov
2017-01-17T19:25:15+0000
Ако имате нужда от статии за сайта, то тези хора ще са добър избор.
Интериорни Врати
Интериорни Врати
2017-01-17T19:00:48+0000
Професионалисти във всяко отношение! Препоръчвам за писане на текстове и на дизайн на рекламни материали!
Margarita Lazova
Margarita Lazova
2017-01-17T10:12:40+0000
Креативност, качество в комбинация с невероятно отношение и бързи отговори и реакции. Бъдете все така!
Мариян Великов
Мариян Великов
2017-01-17T06:36:29+0000
Качествено свършена поръчка, резултатите не закъсняха, ще използвам услугите отново в най-скоро време.
Kamen Kamenov
Kamen Kamenov
2017-01-16T23:46:49+0000
Qko Qkov
Qko Qkov
2017-01-16T12:49:52+0000
Професионално изпълнение, бърза реакция, видими резултати! Благодарности на екипът на Уеб Село
Georgi Mladenov
Georgi Mladenov
2017-01-16T11:46:19+0000
Krassi Spasov
Krassi Spasov
2017-01-16T07:34:51+0000
Marina H. Yoweva
Marina H. Yoweva
2017-01-16T07:32:15+0000
Коректни, креативни и експедитивни в работата си!
Весела Василева
Весела Василева
2017-01-15T21:44:34+0000
Отлични професионалисти. Много коректни във всяко отношение.
Next Reviews