Как да печелим време и да сложим ред в бизнеса с Bitrix24

За кого не е тази статия? Ако обичате да си губите времето и да сте непродуктивни – Не е за Вас! С помощта на софтуера Bitrix24 можете да вършите повече за по-кратко време. Звучи ли супер?

Bitrix24 може да ви помогне с организацията на офиса обхващаща общуване, календари, документи, събития, отпуски:

Bitrix24 ви помага с вашите отчети и задачи, срокове и създаване на повтарящи се, циклични задачи:

 

Разполагате с мощна CRM функционалност, с която общувате по-лесно и бързо със своите клиенти, колеги и партньори:

 

Изграждате обединен контактен център с вашите канали за комуникация, например мейл, чат, месинджър, телефон:

 

Създавате бързо и лесно сайтове, и е-магазини:

 

Всъщност Bitrix24 може МНОГО ПОВЕЧЕ. Както и вие 🙂

Но нека все пак да ви се представя. Казвам се Борислав и работя с продукти на Битрикс от 2004 година.

Облачният продукт бе представен на пазара през април 2012 и оттогава се предлага безплатна неограничена във времето версия за до 12 човека.

От самото начало целта на разработчиците е да обхванат най-използваните в една фирма дейности в една обща информационна система.

Разбира се всички тези функции и съвети можете да използвате и при внедряване на други информационни системи. Аз ще опиша Битрикс24 защото той обхваща максимален брой инструменти за работа и общуване. Как се започва? Нещо подобно на Клондайк – просто трябва да забиеш колчетата и мястото е твое.

Става лесно – регистрираме нов Bitrix24, сменяме му името и вече знаем moyat.bitrix24.com си е само мой. Дали веднага да поканим останалите колеги? Не, по-добре да не избързваме, нека разгледаме всички местенца, да се разходим навсякъде и тогава ще поканим някой колега.

Всички менюта се виждат много лесно – бургера горе вляво отваря всички менюта. Отворете всяко едно, а ако нещо не е ясно винаги можете да натиснете питанката горе вдясно за помощ.

Още при стартиране можете да изберете за какво основно ще използвате системата – Комуникация, CRM, Задачи и проекти и Сайтове.

„В началото бе словото“, изберете Комуникация и няма да сбъркате, така или иначе винаги може да изберете друга подредба на менюто. Всички функции са достъпни и всеки може да подрежда менюто свободно по всяко време.

Избор на основен вид на менюто – в зависимост от типа на основната дейност се показват различни позиции в менюто, а други се скриват от видимото пространство. Скритите пунктове в менюто винаги могат да се преместят във видимата област. Всяка отворена страница също може да се добави в менюто.

Моите първи стъпки при внедряване на системата

Първото, с което започвам е да опозная бизнеса, как конкретно се работи, колко човека са, да си представя, че съм на мястото на най-отдадения сътрудник с желание фирмата да расте. Следващите стъпки са лесни – с грижа за клиента определяш следните неща:

 • Цел на внедряването – какво ще е най-полезното за клиента – вътрешна комуникация, ред в работата с клиентите, всички канали за комуникация да отидат на едно място. Една цел е напълно достатъчна – разбираема, приета от ръководството, измерима.
 • Екип. Нека си представим следното 10 сътрудника без технически познания, поканени още в самото начало на работа започват да питат как да редактират реквизитите на дадена компания, за да пуснат оферта или как да добавят продукт в нея, или… А пък трима вече се справят чудесно, но в етапа на обучение не искат да вършат една и съща работа в две системи – офертата трябва да се направи и както преди, и по новия начин. 13 човека по 2 часа днес са 26 часа, а отговорите на всички въпроси и на претенциите на бойкотиращите също изискват време – например 4 часа. Сметките показват, че стартирането с много хора не винаги е смислен начин да се започне нещо ново.
 • Малък екип от въвлечени в дейността на фирмата служители три – четири сътрудника заедно с ръководител са напълно достатъчно за стартиране. Описват и тестват един работен сценарий – например създаване на оферта в CRM от попълване на данните за фирмата през добавяне на продуктите до създаване на pdf файл и изпращането му на мейл. Подходящ шаблон за такова писмо вземащ автоматично името на представителя на клиента и всички необходими данни от системата също ще е полезен. Изглаждането на целия процес, подготовката на работещ сценарий може да се запише в няколко точки с подходящите линкове и дори с едно кратко видео. Това видео и работната инструкция вече може да се изпрати на няколко служителя за да опитат да се справят самостоятелно. При успешен опит можете да съберете възникналите въпроси и да им отговорите. След това се включват всички останали. Единият начин ни коства 40 човеко/часа, а другият отнема 10-15 часа и всичко работи. Трябва веднага да се изолират бойкотиращите процеса. Подмятанията – това не работи, много е сложно, предишното си беше супер не решават никакъв проблем.
 • Не забравяйте – снимките по профилите спестяват много време, а длъжността на сътрудника помага на всеки новодошъл да се ориентира.

Снимка 3 В много от екраните се виждат само аватарите на служителите. При посочване се показва името, а понякога и длъжността. Когато има снимка на служителя ориентирането е много по-бързо и се пести до 10% от времето за работа.

 • Начало – екипът трябва да знае кога и с какво започва, трябва да знае и кога трябва да има резултат. Накарайте някой да обещае нещо и той веднага ще поиска всичките му необходими ресурси. Щом е обещано и има условията да се изпълни работата лети.
 • Срокове – стъпките трябва да са малки и задължително трябва да са успешни, трябва да се толкова малки, че да са успешни. Ако процесът на офериране е сложен и продължителен, и изисква поне няколко съгласувания, разделяме го на части. Първо преглеждаме и редактираме реквизитите на фирмата, после преглеждаме и редактираме продуктите. Количествата, цените, сроковете на доставка и плащане оставяме за следващия етап.
 • Възвръщаемост – внедряването на информационна система не може да бъде самоцелно, то трябва да носи полза на фирмата – спестено време, спестен труд, възможност за съвместна работа, взаимозаменяемост на сътрудниците. Ако сложно и продължително внедряване на цяла система може да се замени от няколко елементарни действия на средно квалифициран служител то такова внедряване няма да е ценно за фирмата, ще влоши конкурентноспособността ѝ.
  Полза, полза, полза – внедряване полезно за работата и внедряване носещо възвръщаемост на инвестициите в пари, време, компетенции и дори емоции на работното място.
  Бях шокиран от един клиент – след инсталацията и стартирането във фирмата единствения въпрос беше „Как да включим емоджитата в Активната лента за общуване?“. Положителната емоцията при общуване в тази фирма явно е съществен ресурс и не напразно.

 

 • Спринтове – малки успешни стъпки. В Битрикс24 има 5 блока на функционалност и значителен брой модули, които могат да бъдат използвани в един или друг момент. Не е необходимо да използвате CRM Маркетинг още в началото, ако календара на отпуските и отсъствията ще даде много повече ценност. Ако повтарящите се и цикличните задачи помагат повече в работата, не е необходимо да създавате сложни подчинени задачи със статуси и дори с автоматизации в тях. Малки и успешни стъпки, толкова малки, че веднага да са успешни.
 • Капани има, избягвайте ги – най-честите са – веднага да поканим всички и да използваме всичко СЕГА. Полза и възвръщаемост за тях трябва да мислите, първо няколко човека и работещи сценарии, това трябва да са водещите начини на внедряване. Трима души по 5 часа могат да донесат повече полза от 30 човека пропиляли по час.
 • Бойкотиращи – всеки процес на внедряване на информационна система включва някакъв етап на едновременна работа по стария и по новия начин. За всеки човек този етап е сложен, досаден, дори непреодолим. Навикът и страхът от новото си казват думата, затова хората които дори подсъзнателно не искат новото бойкотират самия процес на внедряване. Колкото по-късно бойкотиращите се включат в процеса и колкото са по-малко на всеки етап на внедряване е толкова по-добре. В първоначалния екип в най-добрия случай не трябва да има въобще. Сред служителите за тестове и въпроси е добре да са без превес над останалите. След пълното внедряване и обучение при работеща система техните грешки и страхове могат много успешно да бъдат показвани и отстранявани, може да се показват видео и работни инструкции.

Популярни примери на внедряване

 • Сайт визитка, сайт каталог, сайт на събитие със собствен домейн без да се плаща за хостинг, с лайв чат, форма за обратна връзка, Фейсбук страница и месинджър. Това използване на безплатния план на Битрикс24 е най-масово дава възможност за създаване на сайт за няколко часа. Всички запитвания на клиентите постъпват в CRM системата. Изграждането на сайта не изисква специални технически познания.

 • – Свързване на работещ сайт с цел постигане на омниканалност при обслужването на клиентите, автоматизиране на етапите на обслужване на клиента от първоначалния контакт през уточняване на интереса му до доставка на продукт или последваща комуникация.

 • Задачи и проекти – създаване на работни групи по проекти, използване на шаблони на стандартни задачи, използване на шаблони на циклични задачи, проверяване на краен срок, засичане на използвано време, работни отчети по задачи, измерване на обща ефективност на сътрудника.

Работни сценарии за използване

 • Получено запитване от сайт, създаване на проформа фактура за доставка на продукта, въвеждане на получено плащане и изпращане на фактура за доставен продукт. Всеки един етап е придружен с автоматични нотификации към сътрудника отговарящ за процеса, създаване на задачи за етапа, автоматично създаване на документи с данните на клиента проформа за плащане и фактура при доставка.
 • Получено запитване от сайт, телефон или месинджър. Разпределяне за обработка в отдела по продажби, проучване на запитването, проучване на клиента от публични източници и за предишни запитвания, уточняващ разговор и насочване към подходяща за клиента търговска точка за оформяне на документи и получаване на услуга или продукт. Всеки етап е с нотификация към сътрудника, задача към сътрудника с наблюдаващ и краен срок, отложена контролна нотификация при липса на напредък в процеса на обработка, оповестяване и задача към сътрудника в търговския обект за свързване с клиента.

Изводи – информационната система може да бъде полезна за всекидневната работа. Внедряването ѝ трябва да има възвръщаемост на инвестицията в ресурси. Стъпките на внедряване трябва да са толкова малки, че да са успешни. Екипът на внедряване трябва да е малък и от отдадени сътрудници. Безплатната версия е неограничена по време за до 12 човека. Демо периода за пълна функционалност е 30 дена, а след изтичането му възможностите се връщат към тези на безплатния план.

Подарък – за всеки упорит читател стигнал до тук освен обичайния безплатен час за представяне и консултация по Битрикс24 ще направя настройка и включване на уеб уиджет на сайта му с включен лайвчат с български превод, уеб форма и форма за обратно позвъняване подаващи клиентските запитвания директно в CRM модула на неговия Битрикс24. Достатъчно е да ми изпратите запитване в softkey.bg с линк към тази статия.

Моята цел е Вашето успешно внедряване.

П.П. Една малка изненада за маркетолозите и дигиталните агенции – модулът Sales Intelligence дава възможност да посочите къде харчите парите за реклама и колко лийдове и успешни сделки са получени от различните канали. В отчета можете да видите дори кой от операторите се справя най-добре с продажбите и кой изостава.

 

Получавай ПОЛЕЗНО съдържание на Твоята е-поща. АБОНИРАЙ СЕ СЕГА!

Теодор Трифонов
Теодор Трифонов
2018-10-21T17:23:17+0000
Професионалисти!
Pressy Lazarova
Pressy Lazarova
2018-07-11T10:45:43+0000
Изключителен професионализъм и чудесно отношение от екипа на Уебсело! Резултатът от съвместната ни работа е страхотен продукт, за чието развитие ще продължаваме да работим заедно.
Радинела Дамакова
Радинела Дамакова
2018-06-23T07:50:32+0000
Възхитен съм от професионализма на екипа на Webselo при изработката на сайта и Фейсбук страницата ни. Благодаря за качествената работа, както и за отзивчивостта и коректността при изпълнение на поетите ангажименти, беше удоволствие да работим заедно.
Ивета Симеонова
Ивета Симеонова
2018-06-12T14:46:26+0000
Страхотни ! :) Благодаря за всичко!
Slavi Petrov
Slavi Petrov
2018-06-06T18:28:47+0000
Супер
Teodora Savova Tessa
Teodora Savova Tessa
2018-05-28T11:26:35+0000
Коректни и сериозни. Много съм доволна от съвместната и работа!
Росен Недев
Росен Недев
2018-05-05T06:30:38+0000
Ivan Rogachev
Ivan Rogachev
2018-04-28T19:24:14+0000
Много полезна среща, ценни съвети, професионално отношение и търпение. Това са само малка част от позитивите които могат да се кажат за екипа на Уебсело. Благодаря!
Mihaela Dimitrova
Mihaela Dimitrova
2018-04-26T06:45:12+0000
Екипът на Webselo е сериозен, адекватен и изграден от професионалисти. Webselo се погрижиха за сайта на моята кантора като се съобразиха изцяло с претенциите ми за визия, структурираност и възможности. Съобразиха се и с изискванията по новия Регламент за защита на личните данни. Екипът на г-н Йовев изработи и лого на кантората, включително и визитки. Отново се справиха блестящо. Благодаря Ви много!
Mariq-Magdalena Alexandrova Petrova
Mariq-Magdalena Alexandrova Petrova
2018-04-25T09:41:38+0000
Благодаря за съвместната работа и бързите резултати!
Dimitar Hristovski
Dimitar Hristovski
2018-04-17T12:40:25+0000
Elitsa Stefanova Mironova
Elitsa Stefanova Mironova
2018-04-16T13:33:44+0000
Благодаря Ви , за проявеното търпение , професионализъм, коректност и точност !
Mira DH
Mira DH
2018-03-23T07:54:43+0000
Беше удоволствие да видим идеите си реализирани с прецизност и креативност. Благодарим за изработеното лого, което Кирил сътвори за наистина отрицателно време. Успех!
Фетея Накова
Фетея Накова
2018-03-17T17:07:42+0000
Много съм доволна от резултата ,който постигнахме при изработката на моето лого.Бях изненадана колко добре са разбрали моето търсене и ми беше трудно да си избера само един от предложените ми варианти. Желая успех на този ентусиазиран екип и със сигурност бих ползвала услугите им отново!
Krum Krumov
Krum Krumov
2018-02-28T20:15:49+0000
Много приятно се работи с екипа на WebSelo! Взимат нещата присърце и успяват да дадат ценни идеи, за които не сме и подозирали. В бъдеще със сигурност ще продължим да им се доверяваме!
Нина Кутиева
Нина Кутиева
2018-02-26T20:39:20+0000
Срещнах чудесно отношение от страна на персонала! Готови са да помагат и да дават идеи. Заедно намерихме най- доброто решение за мен! Благодаря ви искрено! Продължавайте все така!
Elena Nedyalkova Nedyalkova
Elena Nedyalkova Nedyalkova
2018-02-24T14:24:03+0000
Много благодаря за изработеното лого! Много съм доволна, препоръчвам на всички услугите на тази фирма! �
Misha Yan
Misha Yan
2018-02-02T08:57:22+0000
Dimitar Stanchev
Dimitar Stanchev
2018-01-31T17:47:00+0000
Отлична работа по изработка на нашето фирмено лого! Продължавайте все така! Поздрави!
SlimCity Bg
SlimCity Bg
2018-01-24T08:15:48+0000
Plamen Dimitrov
Plamen Dimitrov
2018-01-13T12:41:06+0000
След голямо лутане сред различни хора и фирми, най-накрая открих амбициозни хора, на които може да се разчита за всичко. След първия месец работа с тях постигнахме почти двоен ръст на продажбите спрямо предните. Винаги се отзовават на всички въпроси и проблеми, които имаме. Готови са да дадат адекватно мнение и съвет как бихте подобрили бизнеса и работата си. Няма да съжалявате, ако им се доверите. Успех.
Marian Dimitrov
Marian Dimitrov
2018-01-10T15:42:57+0000
Най-после намерих намерих фирма, която знае как да си върши работата. Написаха ми страхотни копирайтинг статии. Благодаря Ви, уникални сте! Спечелихте моето доверие и за в бъдеще ще бъдем успешни бизнес партньори!
Petko Petkov IV
Petko Petkov IV
2017-12-18T18:22:49+0000
Благодаря за страхотното лого, истински професионализъм !!!
Stanislav Nikolov
Stanislav Nikolov
2017-12-18T07:56:07+0000
Отлично свършена работа - бързо и качествено. Препоръчвам.
Ruska Kirisheva
Ruska Kirisheva
2017-12-07T11:56:32+0000
Професионалисти!!! С тях се работи с лекота, помогнаха ни за една много сериозна каша с домейни и сайтове. Препоръчваме услугите им.
Tsvetelina Zlatanova
Tsvetelina Zlatanova
2017-12-03T17:31:06+0000
Magdalena Georgieva
Magdalena Georgieva
2017-11-25T19:37:33+0000
Благодаря от името на нашия екип, на вашия екип за отлично свършената работа по изработката на лого и уеб сайт, които бяха чудесен трамплин за началото на нашия проект, и само първите стъпки в съвместната ни дейност. Продължаваме да работим заедно с Webselo по рекламата и развитието на нашия магазин. Млади сте, иновативни и креативни, радваме се че работим заедно с вас!
Александър Христов
Александър Христов
2017-11-23T16:41:42+0000
Нистина фирма която държи на комуникацията с клиентите си, добра свършена работа, винаги когато съм имал нужда и имам нужда от копирайт бих се обърнал към тях !
Тодор Тодоров
Тодор Тодоров
2017-11-23T09:04:03+0000
Благодаря на екипа на Webselo за добрата комуникация и работата по изработка на лого за нашия сайт.
Svetoslav Petkov
Svetoslav Petkov
2017-11-21T15:44:14+0000
Препоръчвам тези момчета, защото са супер професионалисти!
Katya Krancheva
Katya Krancheva
2017-11-16T18:00:51+0000
Viktor Dzhartov
Viktor Dzhartov
2017-11-05T20:05:30+0000
Много сме доволни от услугите на Webselo. Благодаря за страхотно свършената работа!
Plamen Todorov
Plamen Todorov
2017-10-17T13:09:08+0000
Доволни сме от услугине на Webselo, бързо и коректно отношение.
Victoria Ivanova
Victoria Ivanova
2017-10-16T21:17:26+0000
Vasil Angelov
Vasil Angelov
2017-09-27T11:39:13+0000
Предоставиха точно това, което исках за кратко време. 5/5
Елена Костадинова
Елена Костадинова
2017-09-18T10:22:25+0000
Много сме доволни от логото, което Webselo направиха за нашия бизнес. Ние имахме начална концепция и те ни помогнаха да я развием и я осъществиха на високо професионално ниво. Проявиха голямо търпение и разбиране докато стигнем до желания резултат. Отлично отношение към клиента и лесна комуникация.
Vasil Malchev
Vasil Malchev
2017-09-04T22:16:05+0000
Lyubomira Popova
Lyubomira Popova
2017-09-02T17:32:20+0000
Не съм клиент, а само последовател във фейса, но вие пишете със страст, която вдъхновява. Споделяте мисли, емоции и резултати, които носят стойност. Рисувате вселени с думи.
Борса Подправки
Борса Подправки
2017-09-01T13:28:56+0000
Danail Stefanov
Danail Stefanov
2017-08-30T15:35:23+0000
Невероятни професионалисти.Работят бързо и качествено.Изготвиха ми невероятно лого.Препоръчвам ги горещо и в бъдеще ще работя пак с тях!
Radoslav Zankov
Radoslav Zankov
2017-08-24T13:16:42+0000
Изработиха ми лого за много кратко време, от което съм много доволен, а и цената е добра.
Павлин Пепов Шопов
Павлин Пепов Шопов
2017-08-22T16:56:19+0000
Илиян Седефов Герганчев
Илиян Седефов Герганчев
2017-08-20T09:11:41+0000
Благодаря на Кирил за професионалната консултация за маркетинг, както и за индивидуалното обучение. Благодарение на него и екипа му си оптимизирахме кампанията и за същите пари още първия месец се наблюдава ръст в продажбите от 17.4%. Трябваше по-рано да го направим! А, да, мерси и за поправката на сайта ни - беше счупена мобилната версия. Пак ще работим!
Nikov Evgeniy
Nikov Evgeniy
2017-08-10T05:51:22+0000
Ивелина Илиянова
Ивелина Илиянова
2017-08-03T06:52:52+0000
Rangel Barakov
Rangel Barakov
2017-08-02T10:26:13+0000
Работят професионално и качествено, сайтът ни стана перфектен
Диди Златева
Диди Златева
2017-08-01T16:31:11+0000
Lachezar Nedev
Lachezar Nedev
2017-07-27T16:54:57+0000
Чудесни професионалисти, много съм доволен, не само от свършената работа но и от чудесната комуникация!
Джелал Моллов
Джелал Моллов
2017-07-26T15:12:56+0000
Работя с Webselo от скоро, но съм много доволен от качеството на услугите. Екипа е отзивчив, спазват сроковете и всичко става много лесно. Истински професионалисти !!!
Красимир Цветанов
Красимир Цветанов
2017-07-26T13:12:43+0000
Andon Delisabev
Andon Delisabev
2017-07-26T05:47:05+0000
Miroslav Kamenov
Miroslav Kamenov
2017-07-25T18:31:53+0000
Екип от професионалисти! Комуникацията с тях е лесна, качеството на услугите е на много високо ниво и си спазват сроковете.
Ivan R. Indzhov
Ivan R. Indzhov
2017-07-25T08:01:05+0000
Методи Белчин
Методи Белчин
2017-07-24T16:03:26+0000
Общността ни Каузи и Начинания искаме публично да благодарим на Webselo за изработката на две лога по проекта ни Характер бг. Webselo бяха обявили конкурс за изработка на лога, в който участвахме с идея. В последствие, получихме две лога от компанията: съвсем в бонусната им култура някак си. Макар с начало от конкурс за безплатна изработка на лого, услугата бе професионално предоставена: работа по задания от нас; текущи съгласувания от екипите, работещи по изработката на логата; кратък срок за изпълнение: отне по около седмица-седмица и половина на лого. Webselo ни помогнаха да решим свой актуален проблем: да създадем символи, с които да популяризираме каузите си за позитивно образование и образование за характер сред родители, учители, обществото като цяло в България. Изхождайки от опита си с тях, като НПО препоръчваме на други колеги НПО-а в страната да пробват услугите на Webselo!
Vladislav Dimchev
Vladislav Dimchev
2017-07-22T15:21:10+0000
Христиан Лазаров
Христиан Лазаров
2017-07-13T12:10:49+0000
Перфектна изработка на перфектна цена. Топ!
Georgi Georgiev
Georgi Georgiev
2017-07-12T12:17:51+0000
Работят супер. Справиха се с изработка на лого на високо ниво. Лесна комуникация :)
Dimitar Nikolaev Tatarski
Dimitar Nikolaev Tatarski
2017-06-18T17:41:38+0000
Нашата общност искаме публично да изкажем благодарността си към Webselo, които безвъзмездно изготвиха две лога за нашите каузи в страната: позитивното образование и образованието за характер. Участвахме в техен онлайн конкурс, който ни донесе не едно, а в последствие две лога :-). Логата бяха изработени съгласно заданията ни, дори подобрени като детайли и визия от тях. Получихме в допълнение и съвети от екипа на компанията за социалното предприемачество, което случваме, както и лични приятелства с част от служителите там. Webselo са една уникална комбинация от висок професионализъм, отлично клиентско обслужване и щедра социална отговорност!
Vessy Timeva
Vessy Timeva
2017-06-17T17:31:44+0000
Десислава Георгиева
Десислава Георгиева
2017-06-13T13:46:32+0000
Млади хора, работещи с хъс и ентусиазъм, вършещи перфекна работа и оставящи удоволетворени клиенти. Аз съм много доволна от бързата и перфектна услуга.
Росен Стефанов
Росен Стефанов
2017-05-15T21:24:05+0000
Iliycho Iliev
Iliycho Iliev
2017-05-01T18:15:51+0000
Kiril Petrov
Kiril Petrov
2017-04-29T13:57:11+0000
Доволен съм от услугите, които получавам - винаги в срок. Разчитам и за напред за точни и бързи преводи.
Stefan Stoimenov
Stefan Stoimenov
2017-02-01T18:22:44+0000
Коректно, бързо и професионално отношение. Препоръчвам на всеки, който цени качеството.
Valeri Getsov
Valeri Getsov
2017-01-26T17:08:58+0000
Качествена работа, добре оптимизирана дори по ключови думи. Ще се възползвам отново
Мирослав Цеков
Мирослав Цеков
2017-01-25T15:57:38+0000
Доволен съм от работата на колегите! Препоръчвам да се работи с тях!
Lilqna Antonova
Lilqna Antonova
2017-01-23T08:41:12+0000
Страхотен е. Изключителен професионалист.
Stefan Mitev
Stefan Mitev
2017-01-21T17:51:55+0000
Лесна комуникация и бързо изпълнение.
Bogdan Stoychev
Bogdan Stoychev
2017-01-20T22:14:05+0000
Бърза и лесна комуникация и професионално изпълнение ! Препоръчвам.
Владимир Атанасов
Владимир Атанасов
2017-01-19T19:19:51+0000
Получих превъзходна статия! Професионалисти в писането на статии! Поръчайте си - няма да съжалявате!
Emil Wasilev
Emil Wasilev
2017-01-19T18:20:52+0000
Перфектна статия, бързо и качествено си свършиха работата!
Симеон Юрукович
Симеон Юрукович
2017-01-17T21:48:36+0000
Направиха ми хубав сайт. Препоръчвам!
Aleks Ligov
Aleks Ligov
2017-01-17T21:45:02+0000
Asen Popivanov
Asen Popivanov
2017-01-17T19:25:15+0000
Ако имате нужда от статии за сайта, то тези хора ще са добър избор.
Интериорни Врати
Интериорни Врати
2017-01-17T19:00:48+0000
Професионалисти във всяко отношение! Препоръчвам за писане на текстове и на дизайн на рекламни материали!
Margarita Lazova
Margarita Lazova
2017-01-17T10:12:40+0000
Креативност, качество в комбинация с невероятно отношение и бързи отговори и реакции. Бъдете все така!
Мариян Великов
Мариян Великов
2017-01-17T06:36:29+0000
Качествено свършена поръчка, резултатите не закъсняха, ще използвам услугите отново в най-скоро време.
Kamen Kamenov
Kamen Kamenov
2017-01-16T23:46:49+0000
Qko Qkov
Qko Qkov
2017-01-16T12:49:52+0000
Професионално изпълнение, бърза реакция, видими резултати! Благодарности на екипът на Уеб Село
Georgi Mladenov
Georgi Mladenov
2017-01-16T11:46:19+0000
Krassi Spasov
Krassi Spasov
2017-01-16T07:34:51+0000
Marina H. Yoweva
Marina H. Yoweva
2017-01-16T07:32:15+0000
Коректни, креативни и експедитивни в работата си!
Весела Василева
Весела Василева
2017-01-15T21:44:34+0000
Отлични професионалисти. Много коректни във всяко отношение.
Next Reviews