Цената да рекламираш в Инстаграм и Фейсбук. Как да намалите разходите си за реклама!?

Независимо колко голяма или малка е вашата компания, Вие винаги трябва да търсите начини да намалите разходите й и да подобрите степента на възвръщаемост на средствата при рекламни кампании.

По-малките разходи за реклама в Инстаграм и Фейсбук Ви дават възможност да направите именно това – добро ROI винаги е възможно. Можете да достигнете около 1000 души само за цената от 5 долара във Фейсбук или Инстаграм!

Можете да осъществявате реклами в Инстаграм през мениджъра за реклами на Фейсбук. В действителност, ако не сте информирани, Фейсбук притежава мрежата Инстаграм.

На фона на това, в този пост, когато споменем Фейсбук, можете да разбирате, че всичко описано за него, важи в пълна степен и за Инстаграм (макар и засега, рекламата във втората да е значително по-евтина всъщност).

Сега нека да продължим:

В добавка към ниските разходи и високи нива на ROI има и много други допълнителни ползи на рекламирането във Фейсбук.

Платформата на социалната мрежа предлага доста добри функции за „пресяване“ на аудитория, които Ви позволяват да намерите и ангажирате именно вашата търсена таргет група сред каналите в мрежата, където Ви очакват над 1.85 милиарда потребители.

Това означава, че можете да подобрите видимостта си сред целевите Ви групи без да харчите повече от нужното / оптималното като пари за показването на рекламите на бизнеса ви.

Фейсбук и Инстаграм рекламите могат да Ви помогнат също да посрещнете лавина от постижения за бизнеса Ви чрез въпросното достигане до клиентите, ангажиране на аудитория и съответно ръст в нивата на продажбите.

Ниската стойност на рекламите в Инстаграм и Фейсбук може да спомогне за развитието на рекламите в социалните медии и те да се превърнат във водещ от гледна точка на успешно конвертиране (CRO) метод за рекламиране в мрежата.

Малко по надолу в материала ще обсъдим, колко струва рекламата в Инстаграм и Фейсбук, също така ще Ви предложим похвати, за да намалите разходите си в тези мрежи, като същевременно максимизирате резултатите от тях.

 

Стойността на рекламирането в Инстаграм и Фейсбук

Сега, когато вече си осигурихме вниманието Ви с излагането на всички начини по които рекламирането в социалните медии, може да Ви бъде от полза, за да разраснете бизнеса си, нека поговорим за цената на този тип реклама във Фейсбук и Инстаграм. На първо място и двете социални платформи използват един и същи процес за наддаване за реклами.

Като рекламиращ, Вие самите ще определите бюджета си или това как и колко ще харчите всеки ден за реклама или цялостно за хода на цялата си кампания.

Тогава ще определите вече и залога си, който е максималната сума, която искате да изхарчите, когато даден потребител предприеме действие по отношение на вашата интернет реклама.

 

Също, както на типичен търг или аукцион има победител, така и когато става въпрос за реклама и това чие рекламно съдържание ще бъде показано на таргетираната аудитория – нещата също са състезателни и се определя победител!

Обаче, за разлика от типичния търг, тук не винаги „печелившия“ е този който е дал най-добрия рейт за наддаване / залог. Наместо това Инстаграм и Фейсбук показват съдържанието на рекламиращия, което е най-полезно и свързано с търсенето на потребителите по специфичната тема.

Накратко социалните медии като канали за реклама вземат под внимание вашето наддаване, вероятността потребителите да предприемат действие към вашата реклама и качеството и свързаността на съдържанието на вашата интернет реклама – преди да ориентират дадена реклама към нейните потребители.

Имате две различни опции, когато искате да правите наддаване за реклами в Инстаграм и Фейсбук. Вие можете да използвате и двата модела за залог – CPC опцията ли CPM.

Опцията CPC или заплащане на клик е рекламния модел, при който вие заплащате при клик направен от потребител на вашата реклама в мрежата.

Докато опцията за плащане CPM или плащане на импресия Ви позволява да платите за хиляда импресии на Интернет рекламата ви, тоест за всеки 1000 потенциални клиенти, които ще видят вашата реклама във Фейсбук или Инстаграм.

Поглеждайки по детайлно към средните стойности на CPC и CPM рекламите за тези социални медии, може да добиете по-добра идея за това какво да очаквате като разходи за реклама относно вашите Инстаграм или Фейсбук реклами.

Според данните на Forbes средните стойности на CPM за Инстаграм са между 5$ и 6$. Докато средните стойности за CPC за Инстаграм  рекламите са между 0,56$ и 0,72$. Изследване на AdEspresso предполага, че средните стойности на рекламите във Фейсбук за CPC опцията са около 0,35$, а средните стойности за опцията CPM са около 7$.

Това са просто базови осреднени стойности опиращи се на информация събрана през определени периоди от време (предимно за САЩ, Канада и Обединеното кралство).

Много е важно да се отбележи, че има редица фактори, които могат да повлияят на вашите нива на CPM и CPC в социалните медии. Един от тези фактори е именно вашата таргет аудитория.

Ако залагате на целева аудитория, която много други рекламиращи също се опитват да достигнат, можете да откриете че вашите разходи за реклама са над средния достигнат минимум. Това е така, понеже има повече състезаващи се за тази определена целева аудитория и това вдига цената на рекламата.

Това съвсем  не означава да насочите рекламните си кампании към тези потребители, които не са правилните за вашият бизнес. Както ще видим малко по-късно в материала, максимата „точно послание, точен таргетиграе важна роля сред факторите за рекламиране, за да се постигне успех и по-ниска цена за рекламите Ви.

Това ни довежда до друг фактор, който може да повлияе на стойността на вашата интернет реклама – качеството на съдържанието на рекламата Ви.

Как точно вашата реклама е полезна и свързана посредством съдържанието си с потребителя, може да окаже голямо влияние на стойността й , особено когато говорим за Инстаграм и Фейсбук реклами. Всъщност платформата за реклами на Фейсбук взима релевантността под внимание, когато се взема решение, коя реклама ще бъде показана към коя целева група.

Точно затова е толкова важно за рекламиращите да създадат качествено съдържание на рекламите си, което е полезно или иначе казано – правете стойностна реклама за целевата Ви рупа.

Стойността на вашата реклама може да бъде повлияно и от времето на годината, в което рекламирате. През пиковите моменти за реклама от годината, като ваканционните сезони, има повече състезание между рекламиращите в тези социални медийни канали.

Това означава, че Вие можете да очаквате генерално да платите повече за реклами във Фейсбук и Инстаграм през тези популярни времена от годината. Обаче, много е важно да отбележим, че рекламирането през тези пикови времена, като Черен Петък например,  може определено да си заслужава, понеже именно по това време пазаруващите онлайн са най-активни. (Но все пак това рекламиране ще Ви струва по-скъпо!)

Как да намалим разходите си за Рекламиране

Един от най-ефективните методи за намаляване на разходите Ви за интернет реклама във Фейсбук и Инстаграм рекламите е да създавате качествено съдържание на рекламите си, което е свързано с вашата си целева група или групи и пазар.

Фейсбук и Инстаграм използват даването на точки за свързаност / релевантност на рекламата, за да класират релевантността на съдържанието на рекламите в техните платформи.

Колкото по релевантни с целевата Ви аудитория са вашите реклами, толкова по-ниска ще бъде съответно тяхната стойност.

Подобно, колкото по-малко свързани са те по съдържание с целевата Ви аудитория и пазар, по-висока ще бъде тяхната парична стойност.

 

Точките Ви за релевантност на рекламите във Фейсбук и Инстаграм ще започнат да се променят, когато повече потребители на социалните медии, започнат да реагират на рекламите Ви.

Взаимодействия като кликове и харесвания ще Ви помогнат да подсилите вашите точки за релевантност на рекламните Ви кампании.

Докато негативни взаимодействия, като скриването от потребителите на вашето рекламно съдържание, ще Ви донесат спадане на точките за relevant score на рекламите Ви. В крайна сметка това има директен ефект върху стойността на вашите разходи за рекламиране.

С това ясно се казва, Вие можете да работите, за да понижите разходите си за реклама, като създавате по-ефективно и полезно рекламно съдържание. Вземайки под внимание, това как всеки елемент от вашата Фейсбук и Инстаграм реклама ще се свърже с вашата целева маркетинг аудитория от купувачи.

Направете така, че да сте сигурни за заглавията, текстовете, графиките и снимките, офертите и призивите за действие / call to action на рекламите Ви и тяхната свързаност към вашата целева аудитория. Колкото повече стойност могат да предложат вашите реклами и съдържанието им на целевата група, толкова по свързано става вашето съдържание като цяло и съответно много по-малко ще плащате за рекламиране във Фейсбук и Инстаграм.

Вие също можете да намалите разходите си за рекламиране във Фейсбук и Инстаграм, като подобрите „свиването на фунията“ си. Ако покажете съдържанието на рекламата си на по-широка аудитория по-малко вероятно е то да бъде свързано  към голямата част от нея, които виждат рекламата Ви.

Обаче, използвайки по-сложни функции за целесъобразност в платформата за рекламиране на Фейсбук и Инстаграм, Вие можете да определите точно вашата аудитория, за да достигнете именно до тези хора, които най-вероятно ще се заинтересуват от вашето рекламно съдържание, продукт или предложение за услуга, както и марка.

Най-добрият начин да определите, кои елементи на вашата реклама са най-свързани с вашата аудитория, е да проведете А/В тестване за вашите реклами във Фейсбук и Инстаграм.

Това се прави, като създадете две доста подобни реклами, които се различават една от друга по определен аспект. Проследявайки резултатите от двете си рекламни кампании, ще видите коя реклама се представя по-добре. Това ще Ви помогне да разберете, кой елемент на вашата реклама е най-ефективен.

 

 

За пример, нека кажем че искате да тествате с А/В тестване вашите СТА. Вие можете да създадете две Фейсбук или Инстаграм реклами, които са идентични с изключение на аспекта им за СТА.

После можете да пуснете рекламите в действие и да съберете анализите им, за да видите коя СТА се представя по-добре, базирано на вашите собствени цели за бизнеса Ви и рекламирането му.

След като веднъж вече сте определили това, тогава вече ще знаете коя СТА е най-ефективна за вашата целева аудитория. Можете да използвате събраната информация, за да подобрите бъдещите си рекламни кампании.

 

Ползите на това да наемеш Експерт във Фейсбук рекламирането

Използването на платформата за рекламиране във Фейсбук и Инстаграм може да се окаже доста сложно нещо, особено когато се опитвате да повишите успешното представяне на вашите рекламни кампании, докато намалите същевременно разходите за тях. Има доста разнообразни фактори, които ще доведат до успешно А/В тестване на рекламите и последващото им изпълнение.

Много бизнеси днес решават да си партнират с експерти или агенции специализирани във Фейсбук и Инстаграм рекламирането. Именно те им помагат да намалят разходите си за рекламиране в Инстаграм и Фейсбук, като същевременно повишат ефективността на рекламните им кампании.

Използването на помощта на Рекламна агенция специализирана във Фейсбук рекламата  Ви носи редица ползи за бизнеса, независимо колко голям или малък е той. Агенцията може да снижи до минимум разходите за реклама в Инстаграм и Фейсбук.

Експертите работещи в тези агенции разбират много добре на високо и комплексното ниво на рекламирането във Фейсбук и Инстаграм рекламните платформи (те разбира се работят с тях често и имат опит).

Те също познават много добре всички трикове и похвати за рекламиране в тези платформи, за да може бизнеса Ви да повиши релевантността / свързаността си с аудиторията и така степента Ви на конверсии да се повиши.

Въпреки това работата с Рекламна агенция занимаваща се с реклама във Фейсбук изисква инвестиция, но тази инвестиция Ви се отплаща многократно в дългосрочен план за бизнеса. Наемането на агенция Ви помага да подобрите степента на рекламните си кампании по отношение на ROI в социалните медии, докато същевременно спестява за бизнеса Ви пари и време.

Вие няма да има нужда да се тревожите повече за намирането на перфектната комбинация от важни елементи за рекламата Ви, за да повишите вашата ефективна свързаност с аудиторията, като намалите същевременно разходите си за реклама. Наместо това Вие ще сте спокойни и ще знаете, че експертите са зад гърба Ви

 

Искате ли да повишите още ефикасността на рекламата си в Гугъл или Фейсбук? Прочетете още сега:

Получавай ПОЛЕЗНО съдържание на Твоята е-поща. АБОНИРАЙ СЕ СЕГА!

Теодор Трифонов
Теодор Трифонов
2018-10-21T17:23:17+0000
Професионалисти!
Pressy Lazarova
Pressy Lazarova
2018-07-11T10:45:43+0000
Изключителен професионализъм и чудесно отношение от екипа на Уебсело! Резултатът от съвместната ни работа е страхотен продукт, за чието развитие ще продължаваме да работим заедно.
Радинела Дамакова
Радинела Дамакова
2018-06-23T07:50:32+0000
Възхитен съм от професионализма на екипа на Webselo при изработката на сайта и Фейсбук страницата ни. Благодаря за качествената работа, както и за отзивчивостта и коректността при изпълнение на поетите ангажименти, беше удоволствие да работим заедно.
Ивета Симеонова
Ивета Симеонова
2018-06-12T14:46:26+0000
Страхотни ! :) Благодаря за всичко!
Slavi Petrov
Slavi Petrov
2018-06-06T18:28:47+0000
Супер
Teodora Savova Tessa
Teodora Savova Tessa
2018-05-28T11:26:35+0000
Коректни и сериозни. Много съм доволна от съвместната и работа!
Росен Недев
Росен Недев
2018-05-05T06:30:38+0000
Ivan Rogachev
Ivan Rogachev
2018-04-28T19:24:14+0000
Много полезна среща, ценни съвети, професионално отношение и търпение. Това са само малка част от позитивите които могат да се кажат за екипа на Уебсело. Благодаря!
Mihaela Dimitrova
Mihaela Dimitrova
2018-04-26T06:45:12+0000
Екипът на Webselo е сериозен, адекватен и изграден от професионалисти. Webselo се погрижиха за сайта на моята кантора като се съобразиха изцяло с претенциите ми за визия, структурираност и възможности. Съобразиха се и с изискванията по новия Регламент за защита на личните данни. Екипът на г-н Йовев изработи и лого на кантората, включително и визитки. Отново се справиха блестящо. Благодаря Ви много!
Mariq-Magdalena Alexandrova Petrova
Mariq-Magdalena Alexandrova Petrova
2018-04-25T09:41:38+0000
Благодаря за съвместната работа и бързите резултати!
Dimitar Hristovski
Dimitar Hristovski
2018-04-17T12:40:25+0000
Elitsa Stefanova Mironova
Elitsa Stefanova Mironova
2018-04-16T13:33:44+0000
Благодаря Ви , за проявеното търпение , професионализъм, коректност и точност !
Mira DH
Mira DH
2018-03-23T07:54:43+0000
Беше удоволствие да видим идеите си реализирани с прецизност и креативност. Благодарим за изработеното лого, което Кирил сътвори за наистина отрицателно време. Успех!
Фетея Накова
Фетея Накова
2018-03-17T17:07:42+0000
Много съм доволна от резултата ,който постигнахме при изработката на моето лого.Бях изненадана колко добре са разбрали моето търсене и ми беше трудно да си избера само един от предложените ми варианти. Желая успех на този ентусиазиран екип и със сигурност бих ползвала услугите им отново!
Krum Krumov
Krum Krumov
2018-02-28T20:15:49+0000
Много приятно се работи с екипа на WebSelo! Взимат нещата присърце и успяват да дадат ценни идеи, за които не сме и подозирали. В бъдеще със сигурност ще продължим да им се доверяваме!
Нина Кутиева
Нина Кутиева
2018-02-26T20:39:20+0000
Срещнах чудесно отношение от страна на персонала! Готови са да помагат и да дават идеи. Заедно намерихме най- доброто решение за мен! Благодаря ви искрено! Продължавайте все така!
Elena Nedyalkova Nedyalkova
Elena Nedyalkova Nedyalkova
2018-02-24T14:24:03+0000
Много благодаря за изработеното лого! Много съм доволна, препоръчвам на всички услугите на тази фирма! �
Harry Anichkin
Harry Anichkin
2018-02-02T16:29:20+0000
Misha Yan
Misha Yan
2018-02-02T08:57:22+0000
Radostin Valeov
Radostin Valeov
2018-02-01T10:08:16+0000
Dimitar Stanchev
Dimitar Stanchev
2018-01-31T17:47:00+0000
Отлична работа по изработка на нашето фирмено лого! Продължавайте все така! Поздрави!
SlimCity Bg
SlimCity Bg
2018-01-24T08:15:48+0000
Plamen Dimitrov
Plamen Dimitrov
2018-01-13T12:41:06+0000
След голямо лутане сред различни хора и фирми, най-накрая открих амбициозни хора, на които може да се разчита за всичко. След първия месец работа с тях постигнахме почти двоен ръст на продажбите спрямо предните. Винаги се отзовават на всички въпроси и проблеми, които имаме. Готови са да дадат адекватно мнение и съвет как бихте подобрили бизнеса и работата си. Няма да съжалявате, ако им се доверите. Успех.
Marian Dimitrov
Marian Dimitrov
2018-01-10T15:42:57+0000
Най-после намерих намерих фирма, която знае как да си върши работата. Написаха ми страхотни копирайтинг статии. Благодаря Ви, уникални сте! Спечелихте моето доверие и за в бъдеще ще бъдем успешни бизнес партньори!
Petko Petkov IV
Petko Petkov IV
2017-12-18T18:22:49+0000
Благодаря за страхотното лого, истински професионализъм !!!
Stanislav Nikolov
Stanislav Nikolov
2017-12-18T07:56:07+0000
Отлично свършена работа - бързо и качествено. Препоръчвам.
Ruska Kirisheva
Ruska Kirisheva
2017-12-07T11:56:32+0000
Професионалисти!!! С тях се работи с лекота, помогнаха ни за една много сериозна каша с домейни и сайтове. Препоръчваме услугите им.
Tsvetelina Zlatanova
Tsvetelina Zlatanova
2017-12-03T17:31:06+0000
Magdalena Georgieva
Magdalena Georgieva
2017-11-25T19:37:33+0000
Благодаря от името на нашия екип, на вашия екип за отлично свършената работа по изработката на лого и уеб сайт, които бяха чудесен трамплин за началото на нашия проект, и само първите стъпки в съвместната ни дейност. Продължаваме да работим заедно с Webselo по рекламата и развитието на нашия магазин. Млади сте, иновативни и креативни, радваме се че работим заедно с вас!
Александър Христов
Александър Христов
2017-11-23T16:41:42+0000
Нистина фирма която държи на комуникацията с клиентите си, добра свършена работа, винаги когато съм имал нужда и имам нужда от копирайт бих се обърнал към тях !
Тодор Тодоров
Тодор Тодоров
2017-11-23T09:04:03+0000
Благодаря на екипа на Webselo за добрата комуникация и работата по изработка на лого за нашия сайт.
Svetoslav Petkov
Svetoslav Petkov
2017-11-21T15:44:14+0000
Препоръчвам тези момчета, защото са супер професионалисти!
Katya Krancheva
Katya Krancheva
2017-11-16T18:00:51+0000
Viktor Dzhartov
Viktor Dzhartov
2017-11-05T20:05:30+0000
Много сме доволни от услугите на Webselo. Благодаря за страхотно свършената работа!
Plamen Todorov
Plamen Todorov
2017-10-17T13:09:08+0000
Доволни сме от услугине на Webselo, бързо и коректно отношение.
Victoria Ivanova
Victoria Ivanova
2017-10-16T21:17:26+0000
Vasil Angelov
Vasil Angelov
2017-09-27T11:39:13+0000
Предоставиха точно това, което исках за кратко време. 5/5
Елена Костадинова
Елена Костадинова
2017-09-18T10:22:25+0000
Много сме доволни от логото, което Webselo направиха за нашия бизнес. Ние имахме начална концепция и те ни помогнаха да я развием и я осъществиха на високо професионално ниво. Проявиха голямо търпение и разбиране докато стигнем до желания резултат. Отлично отношение към клиента и лесна комуникация.
Vasil Malchev
Vasil Malchev
2017-09-04T22:16:05+0000
Lyubomira Popova
Lyubomira Popova
2017-09-02T17:32:20+0000
Не съм клиент, а само последовател във фейса, но вие пишете със страст, която вдъхновява. Споделяте мисли, емоции и резултати, които носят стойност. Рисувате вселени с думи.
Борса Подправки
Борса Подправки
2017-09-01T13:28:56+0000
Danail Stefanov
Danail Stefanov
2017-08-30T15:35:23+0000
Невероятни професионалисти.Работят бързо и качествено.Изготвиха ми невероятно лого.Препоръчвам ги горещо и в бъдеще ще работя пак с тях!
Radoslav Zankov
Radoslav Zankov
2017-08-24T13:16:42+0000
Изработиха ми лого за много кратко време, от което съм много доволен, а и цената е добра.
Павлин Пепов Шопов
Павлин Пепов Шопов
2017-08-22T16:56:19+0000
Илиян Седефов Герганчев
Илиян Седефов Герганчев
2017-08-20T09:11:41+0000
Благодаря на Кирил за професионалната консултация за маркетинг, както и за индивидуалното обучение. Благодарение на него и екипа му си оптимизирахме кампанията и за същите пари още първия месец се наблюдава ръст в продажбите от 17.4%. Трябваше по-рано да го направим! А, да, мерси и за поправката на сайта ни - беше счупена мобилната версия. Пак ще работим!
Nikov Evgeniy
Nikov Evgeniy
2017-08-10T05:51:22+0000
Ивелина Илиянова
Ивелина Илиянова
2017-08-03T06:52:52+0000
Рангел Бараков
Рангел Бараков
2017-08-02T10:26:13+0000
Работят професионално и качествено, сайтът ни стана перфектен
Mitko Kambitov
Mitko Kambitov
2017-08-02T06:14:50+0000
Диди Златева
Диди Златева
2017-08-01T16:31:11+0000
Lachezar Nedev
Lachezar Nedev
2017-07-27T16:54:57+0000
Чудесни професионалисти, много съм доволен, не само от свършената работа но и от чудесната комуникация!
Джелал Моллов
Джелал Моллов
2017-07-26T15:12:56+0000
Работя с Webselo от скоро, но съм много доволен от качеството на услугите. Екипа е отзивчив, спазват сроковете и всичко става много лесно. Истински професионалисти !!!
Красимир Цветанов
Красимир Цветанов
2017-07-26T13:12:43+0000
Andon Delisabev
Andon Delisabev
2017-07-26T05:47:05+0000
Miroslav Kamenov
Miroslav Kamenov
2017-07-25T18:31:53+0000
Екип от професионалисти! Комуникацията с тях е лесна, качеството на услугите е на много високо ниво и си спазват сроковете.
Ivan R. Indzhov
Ivan R. Indzhov
2017-07-25T08:01:05+0000
Методи Белчин
Методи Белчин
2017-07-24T16:03:26+0000
Общността ни Каузи и Начинания искаме публично да благодарим на Webselo за изработката на две лога по проекта ни Характер бг. Webselo бяха обявили конкурс за изработка на лога, в който участвахме с идея. В последствие, получихме две лога от компанията: съвсем в бонусната им култура някак си. Макар с начало от конкурс за безплатна изработка на лого, услугата бе професионално предоставена: работа по задания от нас; текущи съгласувания от екипите, работещи по изработката на логата; кратък срок за изпълнение: отне по около седмица-седмица и половина на лого. Webselo ни помогнаха да решим свой актуален проблем: да създадем символи, с които да популяризираме каузите си за позитивно образование и образование за характер сред родители, учители, обществото като цяло в България. Изхождайки от опита си с тях, като НПО препоръчваме на други колеги НПО-а в страната да пробват услугите на Webselo!
Vladislav Dimchev
Vladislav Dimchev
2017-07-22T15:21:10+0000
Христиан Лазаров
Христиан Лазаров
2017-07-13T12:10:49+0000
Перфектна изработка на перфектна цена. Топ!
Georgi Georgiev
Georgi Georgiev
2017-07-12T12:17:51+0000
Работят супер. Справиха се с изработка на лого на високо ниво. Лесна комуникация :)
Dimitar Nikolaev Tatarski
Dimitar Nikolaev Tatarski
2017-06-18T17:41:38+0000
Нашата общност искаме публично да изкажем благодарността си към Webselo, които безвъзмездно изготвиха две лога за нашите каузи в страната: позитивното образование и образованието за характер. Участвахме в техен онлайн конкурс, който ни донесе не едно, а в последствие две лога :-). Логата бяха изработени съгласно заданията ни, дори подобрени като детайли и визия от тях. Получихме в допълнение и съвети от екипа на компанията за социалното предприемачество, което случваме, както и лични приятелства с част от служителите там. Webselo са една уникална комбинация от висок професионализъм, отлично клиентско обслужване и щедра социална отговорност!
Vessy Timeva
Vessy Timeva
2017-06-17T17:31:44+0000
Десислава Георгиева
Десислава Георгиева
2017-06-13T13:46:32+0000
Млади хора, работещи с хъс и ентусиазъм, вършещи перфекна работа и оставящи удоволетворени клиенти. Аз съм много доволна от бързата и перфектна услуга.
Росен Стефанов
Росен Стефанов
2017-05-15T21:24:05+0000
Iliycho Iliev
Iliycho Iliev
2017-05-01T18:15:51+0000
Kiril Petrov
Kiril Petrov
2017-04-29T13:57:11+0000
Доволен съм от услугите, които получавам - винаги в срок. Разчитам и за напред за точни и бързи преводи.
Stefan Stoimenov
Stefan Stoimenov
2017-02-01T18:22:44+0000
Коректно, бързо и професионално отношение. Препоръчвам на всеки, който цени качеството.
Valeri Getsov
Valeri Getsov
2017-01-26T17:08:58+0000
Качествена работа, добре оптимизирана дори по ключови думи. Ще се възползвам отново
Мирослав Цеков
Мирослав Цеков
2017-01-25T15:57:38+0000
Доволен съм от работата на колегите! Препоръчвам да се работи с тях!
Lilqna Antonova
Lilqna Antonova
2017-01-23T08:41:12+0000
Страхотен е. Изключителен професионалист.
Stefan Mitev
Stefan Mitev
2017-01-21T17:51:55+0000
Лесна комуникация и бързо изпълнение.
Bogdan Stoychev
Bogdan Stoychev
2017-01-20T22:14:05+0000
Бърза и лесна комуникация и професионално изпълнение ! Препоръчвам.
Владимир Атанасов
Владимир Атанасов
2017-01-19T19:19:51+0000
Получих превъзходна статия! Професионалисти в писането на статии! Поръчайте си - няма да съжалявате!
Emil Wasilev
Emil Wasilev
2017-01-19T18:20:52+0000
Перфектна статия, бързо и качествено си свършиха работата!
Симеон Юрукович
Симеон Юрукович
2017-01-17T21:48:36+0000
Направиха ми хубав сайт. Препоръчвам!
Aleks Ligov
Aleks Ligov
2017-01-17T21:45:02+0000
Asen Popivanov
Asen Popivanov
2017-01-17T19:25:15+0000
Ако имате нужда от статии за сайта, то тези хора ще са добър избор.
Интериорни Врати
Интериорни Врати
2017-01-17T19:00:48+0000
Професионалисти във всяко отношение! Препоръчвам за писане на текстове и на дизайн на рекламни материали!
Margarita Lazova
Margarita Lazova
2017-01-17T10:12:40+0000
Креативност, качество в комбинация с невероятно отношение и бързи отговори и реакции. Бъдете все така!
Мариян Великов
Мариян Великов
2017-01-17T06:36:29+0000
Качествено свършена поръчка, резултатите не закъсняха, ще използвам услугите отново в най-скоро време.
Kamen Kamenov
Kamen Kamenov
2017-01-16T23:46:49+0000
Qko Qkov
Qko Qkov
2017-01-16T12:49:52+0000
Професионално изпълнение, бърза реакция, видими резултати! Благодарности на екипът на Уеб Село
Georgi Mladenov
Georgi Mladenov
2017-01-16T11:46:19+0000
Krassi Spasov
Krassi Spasov
2017-01-16T07:34:51+0000
Marina Yoweva
Marina Yoweva
2017-01-16T07:32:15+0000
Коректни, креативни и експедитивни в работата си!
Весела Василева
Весела Василева
2017-01-15T21:44:34+0000
Отлични професионалисти. Много коректни във всяко отношение.
Next Reviews