Ефикасна Маркетингова Стратегия: как да я създадем, настроим и разгърнем

Много често като одитирам онлайн маркетинга на някоя фирма, намирам, че зад рекламите липсва каквато и да е стратегия!

Това е твърде жалко, защото така се губи фокусът на рекламата, пропилява се ценно време и се хвърлят пари на вятъра.

Да не говорим, че активите, например сайтове, лендинг страници, съдържание, видеа, социални акаунти – не работят заедно и аудиториите “не преливат” от единия актив в другия, нито пък има адекватни тракинг системи, с които да се проследява какво точно върши потребителят, как бива придобиван той, и въобще – какви са причините да извърши едно или друго действие.

През 2018 г. имахме случай, в който сайтът на клиент изпитваше сериозни технически проблеми, които за съжаление и до ден днешен не са решени поради забавяне на разработчиците на проекта, и това спъна цялата му рекламна стратегия! Ужасно, нали?

В този материал съм обобщил някои неща от практиката, които, ако приложите, ще бъдете по-ефикасни.

И така, както казва Паисий Хилендарски в “История Славянобългарска” – “Искаш ли, без усилие, да научиш онова, за което мнозина други много са се трудили? Искаш ли да придобиеш опита без трудно и опасно пътуване, докато седиш у дома си? Чети историята! “

Перифразирам, разбира се. Чети статията :))

 

Стъпка 1: Как започва една добра онлайн маркетингова стратегия?

Създаването на стратегия за интернет реклама минава през няколко етапа. Първият е опознаване на самия бизнес, неговите особености, дължината на продажбената фуния, честотата на покупка, предимства и недостатъци на продукта/услугата, ценово позициониране, резултати от предходни рекламни кампании, подробен потребителски профил или профили – ако се работи с няколко целеви групи, и други неща, разбира се.

Маркетинговите стратегии не бива да бъдат универсални, защото така се губи въобще смисълът от… маркетинг. Те следва да бъдат индивидуални. Затова в този материал правим нещо като шаблон, който да адаптирате по нуждите си.

  • Опознаване на самия бизнес. От колко време съществува бизнесът? Кои се преките съперници? В кое е най-добър бизнесът и в кое – най-слаб? Какво може да се подобри в процесите му?
  • Как е позициониран бизнесът и какъв тип клиенти “преследва”? Може би бизнесът е масов и търси обем? Или пък е премиум и позициониран във високия сегмент, предлагайки индивидуални продукти и услуги, като например изработка на автомобил по индивидуална поръчка?
  • Каква е дължината на продажбената фуния? Колко време отнема на потребителя да вземе решение? Например, ако продавате автомобил за 200 хиляди евро – със сигурност продажбената фуния е значително по-дълга, отколкото при продажба на бурканче мед (12 лв). Също честотата на покупка на този автомобил е значително по-ниска – вероятно човек ще купи едва няколко нови автомобила през живота си, докато бурканчета с мед може да консумира стотици!
  • Кои са идеалните клиенти на бизнеса? Как изглеждат те, какво ядат, какви пари изкарват, къде ходят, как говорят, каква музика слушат, какви дрехи си купуват, какви книги четат (ако четат), мъже или жени са, семейни или необвързани, технофили или технофоби са, и много, много други…
  • Какви рекламни кампании са правени, ако въобще са пускани някакви? Какви са резултатите от кампаниите и в кои платформи са правени? Достатъчен ли е бил бюджетът? Колко пъти е показан брандът, какви са отзивите и каква е кликаемостта, каква е цената за придобиване на клиент, какъв е процентът на превърнатите в клиенти посетители какъв е средният марж от поръчка, каква е средната поръчка, от коя рекламна платформа е най-рентабилно, какво съдържание е създавано, има ли имейл списък, ютюб списък, саундклауд списък, и други.
  • Има ли фирмата блог? Разполага ли фирмата със сателитни сайтове или други дигитални активи, като например мобилни приложения, интеграции със складови системи, фийдове, собствени платформи и прочее?
  • Бизнесът в червения или в синия океан е? Или казано с други думи – притежава ли бизнесът уникални собствени продукти, с които да изпъкне, и да се отличи, или предлага нещо, което потребителят може да си купи от безброй места?

Всички тези въпроси са много важни и на тях трябва да отговорите СЕГА!

 

Стъпка 2: Оценка на дигиталните активи

В какво състояние е сайтът съответния бизнес, и има ли въобще сайт? Какви лендинг страници са правени, ползвани ли са, в какви кампании, по какъв начин и каква е била резултатността?

Технически изрядни ли са дигиталните активи? Работят ли добре, лесни ли са за ползване, чупи ли се нещо по тях? Има ли нещо, което може да се подобри и по какъв начин?

Разполагат ли сайтът и лендинг страницата с мобилна версия? По какъв начин конвертират?

 

Стъпка 3: Въвеждане на инструменти за измерване

Въведени ли са Гугъл Аналитикс, Фейсбук Пиксел, ХотДжар, Гугъл Конзола, Гугъл Адуърдс и други инструменти за измерване?

Също, имате ли по сайта ивенти, с които може да се проследява поведението на потребителя, например върху кои бутончета е кликнал, кои страници е посетил, добавил ли е продукт в количка, кои продукти е разглеждал, за пръв път ли купува, или е редовен купувач?

 

Ето клипче какво е Гугъл Аналитикс:

 

 

Какво е Фейсбук Пиксел:

 

 

Стъпка 4: Комуникиране на промени, избор на ниша и създаване на медиен план

Какви промени следва да извършите по дигиталните активи? Как ще ги подобрите? Каква е целта на промените?

Също, с кои продукти или услуги ще започне рекламата? Коя е продуктовата ниша и какви са предимствата на предлаганите продукти/услуги?

 

Стъпка 5: Създаване на медиен план – кои медии, с какъв бюджет, кога и как участват в кампанията?

Кои медии ще се ползват и как ще се разгръща кампанията във всяка една от тях? Например, търсачката Гугъл в къса продажбена фуния може да се ползва като първа точка на допир. Същото може да се направи и с кампания за трафик във Фейсбук.

Като втора точка на допир след като потребителят е посетил продукта или услугата може да се създаде реклама, която да следва конкретния потребител във Фейсбук, партньорската мрежа на Гугъл Адс (разгледайте възможностите за Гугъл реклама при нас), Месинджър, Ютюб, мобилно приложение, Фейсбук социалната мрежа и инстаграм (разгледайте възможностите за реклама във Фейсбук и Инстаграм) – и други желани канали.

Рекламата, следваща потребителя, може да е динамична, или пък статична, като в някои случаи динамичните реклами се представят значително по-добре, защото могат да изведат на потребителя конкретните продукти или услуги, които той самият е разгледал.

При изпълнението на медийния план могат да се употребят отзиви от доволни клиенти в социалните медии, а ако има видеа с доволни клиенти – още по-добре.

Също е добре идея да изведете и допълнителни ползи на вашия продукт или услуга, или по някакъв начин да образовате аудиторията си, да бъдете полезни на хората, и въобще – да давате колкото се може по-висока добавена стойност.

Намерете начин да дадете полезност, внушите доверие и създадете усещане за спешност и недоимък на офертата, например:

Карай Ски в Банско само за 24 лв на ден! Останаха 14 места и всеки момент ще свършат. Тази оферта се показва само ВЕДНЪЖ! Запази своето място ВЕДНАГА!

Ах, колко хубаво звучи, та ми се прииска веднага да си взема… Страхотно, нали?

 

Стъпка 6: Измерете резултатите.

Постигате ли желаната цена за придобиване на клиент? Рентабилна ли е рекламата и какви точно са резултатите?

Разпишете тези неща и помислете кое работи, кое не работи – подобрете кампанията и направете втора “врътка”.

Ако например в първата “врътка” сте видели, че имате 100 продажби, при аудитория 50% мъже и 50% жени, от които продажби 90 са от жени – очевидно вашата аудитория не е мъжката, и можете или да спрете рекламата, или да рекламирайте в най-рентабилния за бизнеса мъжки сегмент.

Извършете анализ на мъжката аудитория и вижте дали цената за придобиване на клиент е добра. Дори ако печалбата ви е по-ниска, но все пак сте на плюс, обмислете оставяне на тази категория.

Общо взето, вижте как в рамките на 3 параграфа изтъкнах неща, които по някакъв начин почти си противоречат, но не е точно така.

Трябва да вземете индивидуално решение в зависимост от ситуацията, тъй като всеки бизнес е различен, УНИКАЛЕН, тъй както е уникален всеки, ЧУЕК! :)))

 

Стъпка 6: Бъдете полезни, публични и постоянни!

Работете с вашата “топла” аудитория – това са хората, с които най-често взаимодействате. Бъдете им полезни, давайте стойност, но не винаги под формата на промоции.

Всъщност аз, Кирил Христов Йовев (нарочно си пиша имената, та да не стане объркване J  ) въобще не съм привърженик на промоциите.

По-добре да дам подарък, отколкото да намаля продукт – клиентите свикват да очакват намаления, а това не ми харесва – не е добре за бизнеса.

Достигнете до най-добрата си аудитория, давайки ѝ стойност, образовайки я, разсмивайки я. Предоставяйте полезна информация, свързана с темата, по която говорите и в която сте компетентни. И нещата ще се получат :)))

Прочетете още:

Получавай ПОЛЕЗНО съдържание на Твоята е-поща. АБОНИРАЙ СЕ СЕГА!

Теодор Трифонов
Теодор Трифонов
2018-10-21T17:23:17+0000
Професионалисти!
Pressy Lazarova
Pressy Lazarova
2018-07-11T10:45:43+0000
Изключителен професионализъм и чудесно отношение от екипа на Уебсело! Резултатът от съвместната ни работа е страхотен продукт, за чието развитие ще продължаваме да работим заедно.
Радинела Дамакова
Радинела Дамакова
2018-06-23T07:50:32+0000
Възхитен съм от професионализма на екипа на Webselo при изработката на сайта и Фейсбук страницата ни. Благодаря за качествената работа, както и за отзивчивостта и коректността при изпълнение на поетите ангажименти, беше удоволствие да работим заедно.
Ивета Симеонова
Ивета Симеонова
2018-06-12T14:46:26+0000
Страхотни ! :) Благодаря за всичко!
Slavi Petrov
Slavi Petrov
2018-06-06T18:28:47+0000
Супер
Teodora Savova Tessa
Teodora Savova Tessa
2018-05-28T11:26:35+0000
Коректни и сериозни. Много съм доволна от съвместната и работа!
Росен Недев
Росен Недев
2018-05-05T06:30:38+0000
Ivan Rogachev
Ivan Rogachev
2018-04-28T19:24:14+0000
Много полезна среща, ценни съвети, професионално отношение и търпение. Това са само малка част от позитивите които могат да се кажат за екипа на Уебсело. Благодаря!
Mihaela Dimitrova
Mihaela Dimitrova
2018-04-26T06:45:12+0000
Екипът на Webselo е сериозен, адекватен и изграден от професионалисти. Webselo се погрижиха за сайта на моята кантора като се съобразиха изцяло с претенциите ми за визия, структурираност и възможности. Съобразиха се и с изискванията по новия Регламент за защита на личните данни. Екипът на г-н Йовев изработи и лого на кантората, включително и визитки. Отново се справиха блестящо. Благодаря Ви много!
Mariq-Magdalena Alexandrova Petrova
Mariq-Magdalena Alexandrova Petrova
2018-04-25T09:41:38+0000
Благодаря за съвместната работа и бързите резултати!
Dimitar Hristovski
Dimitar Hristovski
2018-04-17T12:40:25+0000
Elitsa Stefanova Mironova
Elitsa Stefanova Mironova
2018-04-16T13:33:44+0000
Благодаря Ви , за проявеното търпение , професионализъм, коректност и точност !
Mira DH
Mira DH
2018-03-23T07:54:43+0000
Беше удоволствие да видим идеите си реализирани с прецизност и креативност. Благодарим за изработеното лого, което Кирил сътвори за наистина отрицателно време. Успех!
Фетея Накова
Фетея Накова
2018-03-17T17:07:42+0000
Много съм доволна от резултата ,който постигнахме при изработката на моето лого.Бях изненадана колко добре са разбрали моето търсене и ми беше трудно да си избера само един от предложените ми варианти. Желая успех на този ентусиазиран екип и със сигурност бих ползвала услугите им отново!
Krum Krumov
Krum Krumov
2018-02-28T20:15:49+0000
Много приятно се работи с екипа на WebSelo! Взимат нещата присърце и успяват да дадат ценни идеи, за които не сме и подозирали. В бъдеще със сигурност ще продължим да им се доверяваме!
Нина Кутиева
Нина Кутиева
2018-02-26T20:39:20+0000
Срещнах чудесно отношение от страна на персонала! Готови са да помагат и да дават идеи. Заедно намерихме най- доброто решение за мен! Благодаря ви искрено! Продължавайте все така!
Elena Nedyalkova Nedyalkova
Elena Nedyalkova Nedyalkova
2018-02-24T14:24:03+0000
Много благодаря за изработеното лого! Много съм доволна, препоръчвам на всички услугите на тази фирма! �
Harry Anichkin
Harry Anichkin
2018-02-02T16:29:20+0000
Misha Yan
Misha Yan
2018-02-02T08:57:22+0000
Radostin Valeov
Radostin Valeov
2018-02-01T10:08:16+0000
Dimitar Stanchev
Dimitar Stanchev
2018-01-31T17:47:00+0000
Отлична работа по изработка на нашето фирмено лого! Продължавайте все така! Поздрави!
SlimCity Bg
SlimCity Bg
2018-01-24T08:15:48+0000
Plamen Dimitrov
Plamen Dimitrov
2018-01-13T12:41:06+0000
След голямо лутане сред различни хора и фирми, най-накрая открих амбициозни хора, на които може да се разчита за всичко. След първия месец работа с тях постигнахме почти двоен ръст на продажбите спрямо предните. Винаги се отзовават на всички въпроси и проблеми, които имаме. Готови са да дадат адекватно мнение и съвет как бихте подобрили бизнеса и работата си. Няма да съжалявате, ако им се доверите. Успех.
Marian Dimitrov
Marian Dimitrov
2018-01-10T15:42:57+0000
Най-после намерих намерих фирма, която знае как да си върши работата. Написаха ми страхотни копирайтинг статии. Благодаря Ви, уникални сте! Спечелихте моето доверие и за в бъдеще ще бъдем успешни бизнес партньори!
Petko Petkov IV
Petko Petkov IV
2017-12-18T18:22:49+0000
Благодаря за страхотното лого, истински професионализъм !!!
Stanislav Nikolov
Stanislav Nikolov
2017-12-18T07:56:07+0000
Отлично свършена работа - бързо и качествено. Препоръчвам.
Ruska Kirisheva
Ruska Kirisheva
2017-12-07T11:56:32+0000
Професионалисти!!! С тях се работи с лекота, помогнаха ни за една много сериозна каша с домейни и сайтове. Препоръчваме услугите им.
Tsvetelina Zlatanova
Tsvetelina Zlatanova
2017-12-03T17:31:06+0000
Magdalena Georgieva
Magdalena Georgieva
2017-11-25T19:37:33+0000
Благодаря от името на нашия екип, на вашия екип за отлично свършената работа по изработката на лого и уеб сайт, които бяха чудесен трамплин за началото на нашия проект, и само първите стъпки в съвместната ни дейност. Продължаваме да работим заедно с Webselo по рекламата и развитието на нашия магазин. Млади сте, иновативни и креативни, радваме се че работим заедно с вас!
Александър Христов
Александър Христов
2017-11-23T16:41:42+0000
Нистина фирма която държи на комуникацията с клиентите си, добра свършена работа, винаги когато съм имал нужда и имам нужда от копирайт бих се обърнал към тях !
Тодор Тодоров
Тодор Тодоров
2017-11-23T09:04:03+0000
Благодаря на екипа на Webselo за добрата комуникация и работата по изработка на лого за нашия сайт.
Svetoslav Petkov
Svetoslav Petkov
2017-11-21T15:44:14+0000
Препоръчвам тези момчета, защото са супер професионалисти!
Katya Krancheva
Katya Krancheva
2017-11-16T18:00:51+0000
Viktor Dzhartov
Viktor Dzhartov
2017-11-05T20:05:30+0000
Много сме доволни от услугите на Webselo. Благодаря за страхотно свършената работа!
Plamen Todorov
Plamen Todorov
2017-10-17T13:09:08+0000
Доволни сме от услугине на Webselo, бързо и коректно отношение.
Victoria Ivanova
Victoria Ivanova
2017-10-16T21:17:26+0000
Vasil Angelov
Vasil Angelov
2017-09-27T11:39:13+0000
Предоставиха точно това, което исках за кратко време. 5/5
Елена Костадинова
Елена Костадинова
2017-09-18T10:22:25+0000
Много сме доволни от логото, което Webselo направиха за нашия бизнес. Ние имахме начална концепция и те ни помогнаха да я развием и я осъществиха на високо професионално ниво. Проявиха голямо търпение и разбиране докато стигнем до желания резултат. Отлично отношение към клиента и лесна комуникация.
Vasil Malchev
Vasil Malchev
2017-09-04T22:16:05+0000
Lyubomira Popova
Lyubomira Popova
2017-09-02T17:32:20+0000
Не съм клиент, а само последовател във фейса, но вие пишете със страст, която вдъхновява. Споделяте мисли, емоции и резултати, които носят стойност. Рисувате вселени с думи.
Борса Подправки
Борса Подправки
2017-09-01T13:28:56+0000
Danail Stefanov
Danail Stefanov
2017-08-30T15:35:23+0000
Невероятни професионалисти.Работят бързо и качествено.Изготвиха ми невероятно лого.Препоръчвам ги горещо и в бъдеще ще работя пак с тях!
Radoslav Zankov
Radoslav Zankov
2017-08-24T13:16:42+0000
Изработиха ми лого за много кратко време, от което съм много доволен, а и цената е добра.
Павлин Пепов Шопов
Павлин Пепов Шопов
2017-08-22T16:56:19+0000
Илиян Седефов Герганчев
Илиян Седефов Герганчев
2017-08-20T09:11:41+0000
Благодаря на Кирил за професионалната консултация за маркетинг, както и за индивидуалното обучение. Благодарение на него и екипа му си оптимизирахме кампанията и за същите пари още първия месец се наблюдава ръст в продажбите от 17.4%. Трябваше по-рано да го направим! А, да, мерси и за поправката на сайта ни - беше счупена мобилната версия. Пак ще работим!
Nikov Evgeniy
Nikov Evgeniy
2017-08-10T05:51:22+0000
Ивелина Илиянова
Ивелина Илиянова
2017-08-03T06:52:52+0000
Рангел Бараков
Рангел Бараков
2017-08-02T10:26:13+0000
Работят професионално и качествено, сайтът ни стана перфектен
Mitko Kambitov
Mitko Kambitov
2017-08-02T06:14:50+0000
Диди Златева
Диди Златева
2017-08-01T16:31:11+0000
Lachezar Nedev
Lachezar Nedev
2017-07-27T16:54:57+0000
Чудесни професионалисти, много съм доволен, не само от свършената работа но и от чудесната комуникация!
Джелал Моллов
Джелал Моллов
2017-07-26T15:12:56+0000
Работя с Webselo от скоро, но съм много доволен от качеството на услугите. Екипа е отзивчив, спазват сроковете и всичко става много лесно. Истински професионалисти !!!
Красимир Цветанов
Красимир Цветанов
2017-07-26T13:12:43+0000
Andon Delisabev
Andon Delisabev
2017-07-26T05:47:05+0000
Miroslav Kamenov
Miroslav Kamenov
2017-07-25T18:31:53+0000
Екип от професионалисти! Комуникацията с тях е лесна, качеството на услугите е на много високо ниво и си спазват сроковете.
Ivan R. Indzhov
Ivan R. Indzhov
2017-07-25T08:01:05+0000
Методи Белчин
Методи Белчин
2017-07-24T16:03:26+0000
Общността ни Каузи и Начинания искаме публично да благодарим на Webselo за изработката на две лога по проекта ни Характер бг. Webselo бяха обявили конкурс за изработка на лога, в който участвахме с идея. В последствие, получихме две лога от компанията: съвсем в бонусната им култура някак си. Макар с начало от конкурс за безплатна изработка на лого, услугата бе професионално предоставена: работа по задания от нас; текущи съгласувания от екипите, работещи по изработката на логата; кратък срок за изпълнение: отне по около седмица-седмица и половина на лого. Webselo ни помогнаха да решим свой актуален проблем: да създадем символи, с които да популяризираме каузите си за позитивно образование и образование за характер сред родители, учители, обществото като цяло в България. Изхождайки от опита си с тях, като НПО препоръчваме на други колеги НПО-а в страната да пробват услугите на Webselo!
Vladislav Dimchev
Vladislav Dimchev
2017-07-22T15:21:10+0000
Христиан Лазаров
Христиан Лазаров
2017-07-13T12:10:49+0000
Перфектна изработка на перфектна цена. Топ!
Georgi Georgiev
Georgi Georgiev
2017-07-12T12:17:51+0000
Работят супер. Справиха се с изработка на лого на високо ниво. Лесна комуникация :)
Dimitar Nikolaev Tatarski
Dimitar Nikolaev Tatarski
2017-06-18T17:41:38+0000
Нашата общност искаме публично да изкажем благодарността си към Webselo, които безвъзмездно изготвиха две лога за нашите каузи в страната: позитивното образование и образованието за характер. Участвахме в техен онлайн конкурс, който ни донесе не едно, а в последствие две лога :-). Логата бяха изработени съгласно заданията ни, дори подобрени като детайли и визия от тях. Получихме в допълнение и съвети от екипа на компанията за социалното предприемачество, което случваме, както и лични приятелства с част от служителите там. Webselo са една уникална комбинация от висок професионализъм, отлично клиентско обслужване и щедра социална отговорност!
Vessy Timeva
Vessy Timeva
2017-06-17T17:31:44+0000
Десислава Георгиева
Десислава Георгиева
2017-06-13T13:46:32+0000
Млади хора, работещи с хъс и ентусиазъм, вършещи перфекна работа и оставящи удоволетворени клиенти. Аз съм много доволна от бързата и перфектна услуга.
Росен Стефанов
Росен Стефанов
2017-05-15T21:24:05+0000
Iliycho Iliev
Iliycho Iliev
2017-05-01T18:15:51+0000
Kiril Petrov
Kiril Petrov
2017-04-29T13:57:11+0000
Доволен съм от услугите, които получавам - винаги в срок. Разчитам и за напред за точни и бързи преводи.
Stefan Stoimenov
Stefan Stoimenov
2017-02-01T18:22:44+0000
Коректно, бързо и професионално отношение. Препоръчвам на всеки, който цени качеството.
Valeri Getsov
Valeri Getsov
2017-01-26T17:08:58+0000
Качествена работа, добре оптимизирана дори по ключови думи. Ще се възползвам отново
Мирослав Цеков
Мирослав Цеков
2017-01-25T15:57:38+0000
Доволен съм от работата на колегите! Препоръчвам да се работи с тях!
Lilqna Antonova
Lilqna Antonova
2017-01-23T08:41:12+0000
Страхотен е. Изключителен професионалист.
Stefan Mitev
Stefan Mitev
2017-01-21T17:51:55+0000
Лесна комуникация и бързо изпълнение.
Bogdan Stoychev
Bogdan Stoychev
2017-01-20T22:14:05+0000
Бърза и лесна комуникация и професионално изпълнение ! Препоръчвам.
Владимир Атанасов
Владимир Атанасов
2017-01-19T19:19:51+0000
Получих превъзходна статия! Професионалисти в писането на статии! Поръчайте си - няма да съжалявате!
Emil Wasilev
Emil Wasilev
2017-01-19T18:20:52+0000
Перфектна статия, бързо и качествено си свършиха работата!
Симеон Юрукович
Симеон Юрукович
2017-01-17T21:48:36+0000
Направиха ми хубав сайт. Препоръчвам!
Aleks Ligov
Aleks Ligov
2017-01-17T21:45:02+0000
Asen Popivanov
Asen Popivanov
2017-01-17T19:25:15+0000
Ако имате нужда от статии за сайта, то тези хора ще са добър избор.
Интериорни Врати
Интериорни Врати
2017-01-17T19:00:48+0000
Професионалисти във всяко отношение! Препоръчвам за писане на текстове и на дизайн на рекламни материали!
Margarita Lazova
Margarita Lazova
2017-01-17T10:12:40+0000
Креативност, качество в комбинация с невероятно отношение и бързи отговори и реакции. Бъдете все така!
Мариян Великов
Мариян Великов
2017-01-17T06:36:29+0000
Качествено свършена поръчка, резултатите не закъсняха, ще използвам услугите отново в най-скоро време.
Kamen Kamenov
Kamen Kamenov
2017-01-16T23:46:49+0000
Qko Qkov
Qko Qkov
2017-01-16T12:49:52+0000
Професионално изпълнение, бърза реакция, видими резултати! Благодарности на екипът на Уеб Село
Georgi Mladenov
Georgi Mladenov
2017-01-16T11:46:19+0000
Krassi Spasov
Krassi Spasov
2017-01-16T07:34:51+0000
Marina Yoweva
Marina Yoweva
2017-01-16T07:32:15+0000
Коректни, креативни и експедитивни в работата си!
Весела Василева
Весела Василева
2017-01-15T21:44:34+0000
Отлични професионалисти. Много коректни във всяко отношение.
Next Reviews