Как да изградите бизнес от 0-та чрез PPC маркетинг?

PPC (pay-per-click) е вид реклама, при която разчитате по-скоро на платени посещения в сайта, отколкото на органично генерирани такива. PPC ви позволява също да изберете алтернативи за наддавания по цена (bidding options) за позиция на рекламата в спонсорираните линкове на търсачката на Google.

При Google Ads, плащате при клик, при което потребителят бива изпратен на адреса на дадения уебсайт. При добре оптимизирана PPC реклама, цената, която следва да заплатите на клик може да бъде доста ниска, и респективно, при лошо управление на рекламата можете спокойно да изгорите и с доста парични средства.

Как точно работи PPC?

Така нареченият плати-на-клик модул работи по следния начин: всеки път, когато зададете някакво търсене, било то по ключова дума или фраза, търсачката ще ви изведе страници с резултати (естествено на първата ще бъдат заредени победителите по даденото търсене).

А това са определя от няколко базисни фактора:

 • Висок Relevance + Quality Score на ключовите думи и като цяло кампанията
 • Мащабируемост на наддаването
 • Висок ранг на рекламата

Колкото за Ad Rank-а, като показател, това е метрика, реализираща се от две основни неща:

 • CPC Bid –а (възможно най-високата сума, която сте готови да заплатите за клик)
 • CTR, Relevance + генералния вид на лендинг страницата

Какво предлага PPC Advertising?

ppc реклама webselo

PPC рекламата ви позволява да:

 • Разраснете клиентската си база – достигнете потребителите, активно търсещи и интересуващи се от подобни продукти/услуги като Вашите и им предложете релевантно решение на техния проблем.
 • Генерирате повече лийдове на по-ниска цена (и то в момент, в който потенциалните ви клиенти са готови да се възползват от вашето предложение СЕГА, защото искат решение на проблема СЕГА); а да не говорим, че можете да предлагате и отстъпки с краен срок, които още повече да предизвикат интереса на търсещите такива.

За кого работи най-добре PPC рекламата?

Истината е, че PPC маркетинга може да работи еднакво добре за почти всеки тип бизнес, независимо от целта – дали се стремите да вдигнете продажбите на сайта си, или пък да генерирате повече лийдове за дадена услуга, или пък тепърва изграждате брандинг кампания за новия си бизнес.

Проблемите започват с изпълнението на поставените цели. Провалите и трудностите се зараждат именно при неспазване на точно тези няколко кратки, но фундаментални стъпки в изграждането на стратегията за осъществяването на целите на ppc кампанията си, а именно:

 • Проучване на ключови думи

Колкото и времеемко да ви се струва целия този процес, той е основата на всяка ppc кампания без значение към коя ниша принадлежи вашия бизнес.

Успешните кампании биват онези, които биват непрекъснато допълвани с релевантни ключови думи. Като тук, разбира се, включваме и негативните ключови думи, които задължително трябва да използвате. Иначе, рискувате 50% от ефикасността от работата ви да отиде на кино.

За целта, силно ви препоръчваме да не използвате само и единствено един инструмент като keyword planner в google ads, а поне няколко такива.

Използвайте повече keyword инструменти

Ahrefs site explorer

Колкото и да е страхотен keyword planner-a в платформата на google ads, ще се убедите (вероятно след многократни опити), че най-добрата комбинация е тази, която включва използването на редица безплатни (и платени) инструменти като SEMrush, Ahrefs и други.

Изпробвайте ги и със сигурност ще се убедите в тяхната полза и ефикасност в изграждане на ppc кампанията си.

Ефикасният, добрият keyword списък включва:

 1. Релевантни ключови думи – нали не искате да плащате за лош, посредствен трафик, който няма нищо общо с бизнеса ви? Ключовите думи, за които наддавате, трябва да са максимално близки до това, което бизнесът ви предлага.
 2. Строго конкретни (дългоопашати) ключови думи – вярно е, че са доста по-рядко срещани, но са много по-точни и конкретни, но внимавайте кога ги използвате (консултирайте се с ppc специалисти, които да ви съдействат)
 3. Изключвайте негативни търсения по фрази или думи – непрекъснато рафинирайте и следете кампаниите си, влизащите търсения по ключови думи и се адаптирайте според тях.

Ако попаднете на търсения, които са в пълен противовес с предлаганото от вас, тогава ги отделете като негативни ключови думи. Например, ако предлагате платени онлайн обучения по маркетинг, за вас негативно търсене (и съответно ключова дума) би било безплатни онлайн обучения по маркетинг и други подобни.

Задълбочено анализиране

След като вече имате добавени ключови думи (както и негативни такива), с които да повишите CTR + Quality Score на ад групите, можете спокойно да започнете и с леки split тестове на това ниво. Това упражнение може да ви помогне да създадете доста по-добре таргетирани послания и съответно по-добре структурирана и изградена лендинг страница.

 • Преглеждайте скъпите PPC ключови думи – винаги ще има и такива ключови думи, които ще излизат доста солено на клик. Ето защо е добре да следите кампанията си, анализирайки скъпите или пък слабо представящите се ключови думи, и ако се налага, изключете ги.
 • Рафинирайте лендинг страницата (още повече) – модифицирайте съдържанието на лендинг страницата си така, че да можете да отговорите на търсенето.

Не оставяйте потребителят да се лута из редица менюта, опции, текстове и призиви за действие.

Наблегнете на семплотата и конкретността.

Колкото по-бързо се ориентира потребителят на лендинг страницата, толкова е по-голяма вероятността да извърши желаното от вас действие.

Друга добра практика – никога не пращайте трафик само и единствено към една и съща уеб страница.

Продължителното оптимизиране на ppc кампаниите ви неизменно ще допринесат за две основни неща:

 • Разширяване на обема клиенти
 • Повишаване на ROI

PPC бюджети и наддавания: къде е тънката разлика?

При по-голям бюджет неизменно ще рекламирате с повишен състезателен дух и на теория е по-вероятно да спечелвате бидванията по-често, а оттук и да подобрите KPI метриките си (key performance indicators). При по-малки бюджети е очевидно, че не можете да очаквате чудеса и милион продажби. Но въпреки това, нека видим какво може да се направи и подобри и в двата случая.

Мит: Бюджетът определя цялостното представяне на ppc кампанията.

Отговор: и да, и не.

При google auction, основните фактори, които трябва да гледате са:

 • Ad rank
 • Quality Score
 • Keyword Bid Price

Quality Score, например, също може да бъде разделен на няколко поднива, включващи: лендинг пейдж изживяването, релевантността на лендинг пейдж съдържанието, мобилната гъвкавост, бързина на сайта и т.н. Както сами виждате, съществуват редица ключови елемента само на ниво quality Score.

Гледайте бидовете – това, че сте „казали“на googlе, че можете да отделите Х сума съвсем не означава, че автоматично ще се подобри представянето на ppc кампанията ви.

За да покажете на google коя ключова дума наистина е важна за вас, можете да направите стъпка напред към [Manual] CPC.

Manual CPC

Важно е да настройвате бидовете до оптимална стойност. Само си представете: ако top-of-page бидването за дадена ключова дума струва $10 и вие бидвате на $3, тогава шансовете ви ще бъдат вероятно за средна позиция по излизане в търсачката (например между 5-7); да не говорим, че има вероятност въобще и да не се появите там.

А това автоматично ще доведе до спад в очаквания CTR рейтинг, което от своя страна ще свали драстично и quality score + ще доведе до скок в цената за показване на рекламата.

Как да се възползвате максимално от бидовете

ppc reklama webselo

Да приемем, че някой търси адвокатски услуги в Бостън и вие предлагате точно такъв тип услуги. В случая, естествено, ще искате да бидвате по-агресивно върху тази ключова дума, ако искате да излезете на по-предна позиция в търсачката.

Първите няколко резултати, изведени от търсачката, са с най-висок шанс за клик от страна на потребителя (особено когато са и добре визуализирани).

Настрана от този факт, най-добре класираните (на топ позиции в търсачката ) компании обикновено се радват и на добре референции и отзиви от страна на предишни клиенти. А това определено ще повиши доверието и у потенциалните нови клиенти.

А от друга страна – последните резултати (изведени съвсем на дъното на страницата) могат да останат и напълно незабелязани от потребителя, а това несъмнено е свързано с ниско заложения бид за тази ключова дума независимо от бюджета.

Ето така можете да изпреварите конкуренти с доста по-големи бюджети – правилно бидване (понякога и по-агресивно) върху конкретни ключови думи. Пренебрегвайки бидванията, шансовете да бъдете видени, кликнати или въобще разгледани като сайт са доста нищожни.

И накрая, ако искате да повишите своя impression rate, CTR и въобще шансовете си за реализирана продажба, обаждане или лийдове, трябва неизменно да следите не само тенденциите в бранша си, но и данните, с които разполагате, прилагайки също и някои ROI тактики, както и да знаете как да наддавате спрямо ситуацията.

 

Прочетете още:

Получавай ПОЛЕЗНО съдържание на Твоята е-поща. АБОНИРАЙ СЕ СЕГА!

Теодор Трифонов
Теодор Трифонов
2018-10-21T17:23:17+0000
Професионалисти!
Pressy Lazarova
Pressy Lazarova
2018-07-11T10:45:43+0000
Изключителен професионализъм и чудесно отношение от екипа на Уебсело! Резултатът от съвместната ни работа е страхотен продукт, за чието развитие ще продължаваме да работим заедно.
Радинела Дамакова
Радинела Дамакова
2018-06-23T07:50:32+0000
Възхитен съм от професионализма на екипа на Webselo при изработката на сайта и Фейсбук страницата ни. Благодаря за качествената работа, както и за отзивчивостта и коректността при изпълнение на поетите ангажименти, беше удоволствие да работим заедно.
Ивета Симеонова
Ивета Симеонова
2018-06-12T14:46:26+0000
Страхотни ! :) Благодаря за всичко!
Slavi Petrov
Slavi Petrov
2018-06-06T18:28:47+0000
Супер
Teodora Savova Tessa
Teodora Savova Tessa
2018-05-28T11:26:35+0000
Коректни и сериозни. Много съм доволна от съвместната и работа!
Росен Недев
Росен Недев
2018-05-05T06:30:38+0000
Ivan Rogachev
Ivan Rogachev
2018-04-28T19:24:14+0000
Много полезна среща, ценни съвети, професионално отношение и търпение. Това са само малка част от позитивите които могат да се кажат за екипа на Уебсело. Благодаря!
Mihaela Dimitrova
Mihaela Dimitrova
2018-04-26T06:45:12+0000
Екипът на Webselo е сериозен, адекватен и изграден от професионалисти. Webselo се погрижиха за сайта на моята кантора като се съобразиха изцяло с претенциите ми за визия, структурираност и възможности. Съобразиха се и с изискванията по новия Регламент за защита на личните данни. Екипът на г-н Йовев изработи и лого на кантората, включително и визитки. Отново се справиха блестящо. Благодаря Ви много!
Mariq-Magdalena Alexandrova Petrova
Mariq-Magdalena Alexandrova Petrova
2018-04-25T09:41:38+0000
Благодаря за съвместната работа и бързите резултати!
Dimitar Hristovski
Dimitar Hristovski
2018-04-17T12:40:25+0000
Elitsa Stefanova Mironova
Elitsa Stefanova Mironova
2018-04-16T13:33:44+0000
Благодаря Ви , за проявеното търпение , професионализъм, коректност и точност !
Mira DH
Mira DH
2018-03-23T07:54:43+0000
Беше удоволствие да видим идеите си реализирани с прецизност и креативност. Благодарим за изработеното лого, което Кирил сътвори за наистина отрицателно време. Успех!
Фетея Накова
Фетея Накова
2018-03-17T17:07:42+0000
Много съм доволна от резултата ,който постигнахме при изработката на моето лого.Бях изненадана колко добре са разбрали моето търсене и ми беше трудно да си избера само един от предложените ми варианти. Желая успех на този ентусиазиран екип и със сигурност бих ползвала услугите им отново!
Krum Krumov
Krum Krumov
2018-02-28T20:15:49+0000
Много приятно се работи с екипа на WebSelo! Взимат нещата присърце и успяват да дадат ценни идеи, за които не сме и подозирали. В бъдеще със сигурност ще продължим да им се доверяваме!
Нина Кутиева
Нина Кутиева
2018-02-26T20:39:20+0000
Срещнах чудесно отношение от страна на персонала! Готови са да помагат и да дават идеи. Заедно намерихме най- доброто решение за мен! Благодаря ви искрено! Продължавайте все така!
Elena Nedyalkova Nedyalkova
Elena Nedyalkova Nedyalkova
2018-02-24T14:24:03+0000
Много благодаря за изработеното лого! Много съм доволна, препоръчвам на всички услугите на тази фирма! �
Harry Anichkin
Harry Anichkin
2018-02-02T16:29:20+0000
Misha Yan
Misha Yan
2018-02-02T08:57:22+0000
Radostin Valeov
Radostin Valeov
2018-02-01T10:08:16+0000
Dimitar Stanchev
Dimitar Stanchev
2018-01-31T17:47:00+0000
Отлична работа по изработка на нашето фирмено лого! Продължавайте все така! Поздрави!
SlimCity Bg
SlimCity Bg
2018-01-24T08:15:48+0000
Plamen Dimitrov
Plamen Dimitrov
2018-01-13T12:41:06+0000
След голямо лутане сред различни хора и фирми, най-накрая открих амбициозни хора, на които може да се разчита за всичко. След първия месец работа с тях постигнахме почти двоен ръст на продажбите спрямо предните. Винаги се отзовават на всички въпроси и проблеми, които имаме. Готови са да дадат адекватно мнение и съвет как бихте подобрили бизнеса и работата си. Няма да съжалявате, ако им се доверите. Успех.
Marian Dimitrov
Marian Dimitrov
2018-01-10T15:42:57+0000
Най-после намерих намерих фирма, която знае как да си върши работата. Написаха ми страхотни копирайтинг статии. Благодаря Ви, уникални сте! Спечелихте моето доверие и за в бъдеще ще бъдем успешни бизнес партньори!
Petko Petkov IV
Petko Petkov IV
2017-12-18T18:22:49+0000
Благодаря за страхотното лого, истински професионализъм !!!
Stanislav Nikolov
Stanislav Nikolov
2017-12-18T07:56:07+0000
Отлично свършена работа - бързо и качествено. Препоръчвам.
Ruska Kirisheva
Ruska Kirisheva
2017-12-07T11:56:32+0000
Професионалисти!!! С тях се работи с лекота, помогнаха ни за една много сериозна каша с домейни и сайтове. Препоръчваме услугите им.
Tsvetelina Zlatanova
Tsvetelina Zlatanova
2017-12-03T17:31:06+0000
Magdalena Georgieva
Magdalena Georgieva
2017-11-25T19:37:33+0000
Благодаря от името на нашия екип, на вашия екип за отлично свършената работа по изработката на лого и уеб сайт, които бяха чудесен трамплин за началото на нашия проект, и само първите стъпки в съвместната ни дейност. Продължаваме да работим заедно с Webselo по рекламата и развитието на нашия магазин. Млади сте, иновативни и креативни, радваме се че работим заедно с вас!
Александър Христов
Александър Христов
2017-11-23T16:41:42+0000
Нистина фирма която държи на комуникацията с клиентите си, добра свършена работа, винаги когато съм имал нужда и имам нужда от копирайт бих се обърнал към тях !
Тодор Тодоров
Тодор Тодоров
2017-11-23T09:04:03+0000
Благодаря на екипа на Webselo за добрата комуникация и работата по изработка на лого за нашия сайт.
Svetoslav Petkov
Svetoslav Petkov
2017-11-21T15:44:14+0000
Препоръчвам тези момчета, защото са супер професионалисти!
Katya Krancheva
Katya Krancheva
2017-11-16T18:00:51+0000
Viktor Dzhartov
Viktor Dzhartov
2017-11-05T20:05:30+0000
Много сме доволни от услугите на Webselo. Благодаря за страхотно свършената работа!
Plamen Todorov
Plamen Todorov
2017-10-17T13:09:08+0000
Доволни сме от услугине на Webselo, бързо и коректно отношение.
Victoria Ivanova
Victoria Ivanova
2017-10-16T21:17:26+0000
Vasil Angelov
Vasil Angelov
2017-09-27T11:39:13+0000
Предоставиха точно това, което исках за кратко време. 5/5
Елена Костадинова
Елена Костадинова
2017-09-18T10:22:25+0000
Много сме доволни от логото, което Webselo направиха за нашия бизнес. Ние имахме начална концепция и те ни помогнаха да я развием и я осъществиха на високо професионално ниво. Проявиха голямо търпение и разбиране докато стигнем до желания резултат. Отлично отношение към клиента и лесна комуникация.
Vasil Malchev
Vasil Malchev
2017-09-04T22:16:05+0000
Lyubomira Popova
Lyubomira Popova
2017-09-02T17:32:20+0000
Не съм клиент, а само последовател във фейса, но вие пишете със страст, която вдъхновява. Споделяте мисли, емоции и резултати, които носят стойност. Рисувате вселени с думи.
Борса Подправки
Борса Подправки
2017-09-01T13:28:56+0000
Danail Stefanov
Danail Stefanov
2017-08-30T15:35:23+0000
Невероятни професионалисти.Работят бързо и качествено.Изготвиха ми невероятно лого.Препоръчвам ги горещо и в бъдеще ще работя пак с тях!
Radoslav Zankov
Radoslav Zankov
2017-08-24T13:16:42+0000
Изработиха ми лого за много кратко време, от което съм много доволен, а и цената е добра.
Павлин Пепов Шопов
Павлин Пепов Шопов
2017-08-22T16:56:19+0000
Илиян Седефов Герганчев
Илиян Седефов Герганчев
2017-08-20T09:11:41+0000
Благодаря на Кирил за професионалната консултация за маркетинг, както и за индивидуалното обучение. Благодарение на него и екипа му си оптимизирахме кампанията и за същите пари още първия месец се наблюдава ръст в продажбите от 17.4%. Трябваше по-рано да го направим! А, да, мерси и за поправката на сайта ни - беше счупена мобилната версия. Пак ще работим!
Nikov Evgeniy
Nikov Evgeniy
2017-08-10T05:51:22+0000
Ивелина Илиянова
Ивелина Илиянова
2017-08-03T06:52:52+0000
Rangel Barakov
Rangel Barakov
2017-08-02T10:26:13+0000
Работят професионално и качествено, сайтът ни стана перфектен
Mitko Kambitov
Mitko Kambitov
2017-08-02T06:14:50+0000
Диди Златева
Диди Златева
2017-08-01T16:31:11+0000
Lachezar Nedev
Lachezar Nedev
2017-07-27T16:54:57+0000
Чудесни професионалисти, много съм доволен, не само от свършената работа но и от чудесната комуникация!
Джелал Моллов
Джелал Моллов
2017-07-26T15:12:56+0000
Работя с Webselo от скоро, но съм много доволен от качеството на услугите. Екипа е отзивчив, спазват сроковете и всичко става много лесно. Истински професионалисти !!!
Красимир Цветанов
Красимир Цветанов
2017-07-26T13:12:43+0000
Andon Delisabev
Andon Delisabev
2017-07-26T05:47:05+0000
Miroslav Kamenov
Miroslav Kamenov
2017-07-25T18:31:53+0000
Екип от професионалисти! Комуникацията с тях е лесна, качеството на услугите е на много високо ниво и си спазват сроковете.
Ivan R. Indzhov
Ivan R. Indzhov
2017-07-25T08:01:05+0000
Методи Белчин
Методи Белчин
2017-07-24T16:03:26+0000
Общността ни Каузи и Начинания искаме публично да благодарим на Webselo за изработката на две лога по проекта ни Характер бг. Webselo бяха обявили конкурс за изработка на лога, в който участвахме с идея. В последствие, получихме две лога от компанията: съвсем в бонусната им култура някак си. Макар с начало от конкурс за безплатна изработка на лого, услугата бе професионално предоставена: работа по задания от нас; текущи съгласувания от екипите, работещи по изработката на логата; кратък срок за изпълнение: отне по около седмица-седмица и половина на лого. Webselo ни помогнаха да решим свой актуален проблем: да създадем символи, с които да популяризираме каузите си за позитивно образование и образование за характер сред родители, учители, обществото като цяло в България. Изхождайки от опита си с тях, като НПО препоръчваме на други колеги НПО-а в страната да пробват услугите на Webselo!
Vladislav Dimchev
Vladislav Dimchev
2017-07-22T15:21:10+0000
Христиан Лазаров
Христиан Лазаров
2017-07-13T12:10:49+0000
Перфектна изработка на перфектна цена. Топ!
Georgi Georgiev
Georgi Georgiev
2017-07-12T12:17:51+0000
Работят супер. Справиха се с изработка на лого на високо ниво. Лесна комуникация :)
Dimitar Nikolaev Tatarski
Dimitar Nikolaev Tatarski
2017-06-18T17:41:38+0000
Нашата общност искаме публично да изкажем благодарността си към Webselo, които безвъзмездно изготвиха две лога за нашите каузи в страната: позитивното образование и образованието за характер. Участвахме в техен онлайн конкурс, който ни донесе не едно, а в последствие две лога :-). Логата бяха изработени съгласно заданията ни, дори подобрени като детайли и визия от тях. Получихме в допълнение и съвети от екипа на компанията за социалното предприемачество, което случваме, както и лични приятелства с част от служителите там. Webselo са една уникална комбинация от висок професионализъм, отлично клиентско обслужване и щедра социална отговорност!
Vessy Timeva
Vessy Timeva
2017-06-17T17:31:44+0000
Десислава Георгиева
Десислава Георгиева
2017-06-13T13:46:32+0000
Млади хора, работещи с хъс и ентусиазъм, вършещи перфекна работа и оставящи удоволетворени клиенти. Аз съм много доволна от бързата и перфектна услуга.
Росен Стефанов
Росен Стефанов
2017-05-15T21:24:05+0000
Iliycho Iliev
Iliycho Iliev
2017-05-01T18:15:51+0000
Kiril Petrov
Kiril Petrov
2017-04-29T13:57:11+0000
Доволен съм от услугите, които получавам - винаги в срок. Разчитам и за напред за точни и бързи преводи.
Stefan Stoimenov
Stefan Stoimenov
2017-02-01T18:22:44+0000
Коректно, бързо и професионално отношение. Препоръчвам на всеки, който цени качеството.
Valeri Getsov
Valeri Getsov
2017-01-26T17:08:58+0000
Качествена работа, добре оптимизирана дори по ключови думи. Ще се възползвам отново
Мирослав Цеков
Мирослав Цеков
2017-01-25T15:57:38+0000
Доволен съм от работата на колегите! Препоръчвам да се работи с тях!
Lilqna Antonova
Lilqna Antonova
2017-01-23T08:41:12+0000
Страхотен е. Изключителен професионалист.
Stefan Mitev
Stefan Mitev
2017-01-21T17:51:55+0000
Лесна комуникация и бързо изпълнение.
Bogdan Stoychev
Bogdan Stoychev
2017-01-20T22:14:05+0000
Бърза и лесна комуникация и професионално изпълнение ! Препоръчвам.
Владимир Атанасов
Владимир Атанасов
2017-01-19T19:19:51+0000
Получих превъзходна статия! Професионалисти в писането на статии! Поръчайте си - няма да съжалявате!
Emil Wasilev
Emil Wasilev
2017-01-19T18:20:52+0000
Перфектна статия, бързо и качествено си свършиха работата!
Симеон Юрукович
Симеон Юрукович
2017-01-17T21:48:36+0000
Направиха ми хубав сайт. Препоръчвам!
Aleks Ligov
Aleks Ligov
2017-01-17T21:45:02+0000
Asen Popivanov
Asen Popivanov
2017-01-17T19:25:15+0000
Ако имате нужда от статии за сайта, то тези хора ще са добър избор.
Интериорни Врати
Интериорни Врати
2017-01-17T19:00:48+0000
Професионалисти във всяко отношение! Препоръчвам за писане на текстове и на дизайн на рекламни материали!
Margarita Lazova
Margarita Lazova
2017-01-17T10:12:40+0000
Креативност, качество в комбинация с невероятно отношение и бързи отговори и реакции. Бъдете все така!
Мариян Великов
Мариян Великов
2017-01-17T06:36:29+0000
Качествено свършена поръчка, резултатите не закъсняха, ще използвам услугите отново в най-скоро време.
Kamen Kamenov
Kamen Kamenov
2017-01-16T23:46:49+0000
Qko Qkov
Qko Qkov
2017-01-16T12:49:52+0000
Професионално изпълнение, бърза реакция, видими резултати! Благодарности на екипът на Уеб Село
Georgi Mladenov
Georgi Mladenov
2017-01-16T11:46:19+0000
Krassi Spasov
Krassi Spasov
2017-01-16T07:34:51+0000
Marina Yoweva
Marina Yoweva
2017-01-16T07:32:15+0000
Коректни, креативни и експедитивни в работата си!
Весела Василева
Весела Василева
2017-01-15T21:44:34+0000
Отлични професионалисти. Много коректни във всяко отношение.
Next Reviews