Никола Минков за процесите в SEO агенциите и промените в SERP

Днес имам удоволствието да ви представя Никола Минков, който е Founder & CEO на Serpact има над 7 години международен опит в оптимизацията на търсещи машини. Фокусът му е над Техническа оптимизация, изграждане на Content маркетинг стратегии, планиране и прогнозиране на цялостни кампании по SEO, създаване на стратегии за управление на SERP резултати.

Никола е опитен SEO специалист, който се съгласи да сподели част от опита си в бранша. Искате ли да научите ценни практически неща от един от най-добрите професионалисти в България в сферата на SEO, с които да подобрите своето позициониране, органичен трафик и ROI oт SEO? Прочетете интервюто докрай!

 

Никола, за кой клиент не бихте работили?

Здравей, благодаря за поканата. Не бихме работили за клиенти които нямат ясно изразени KPIs (цели), също така клиенти, които не възприемат посоката по която ние се опитваме да ги обучим, за да може да създадем една разумна и перспективна SEO кампания.

 

Как започвате всяка SEO кампания?

Начало на SEO кампания от serpact

 

При нас моделът за започване на работа с клиент може би е малко по-сложен.

Първо започваме с въпросник, в който се опитваме да оценим SEO знанията на клиента. После изпращаме въпросник до клиента, в който искаме да определим неговите бизнес цели. След това изпращаме трети въпросник, в който искаме да запознаем клиента с типовете SEO кампании.

След като сме преминали през въпросниците правим така наречения Workshop, където обсъждаме всички отговори на клиента и се опитваме да създадем документация или така нареченото досие на клиента (профил на клиента).

След това стигаме до момента, в който изпращаме оферта, която както се подразбира е напълно персонализирана. В самата оферта ние включваме обикновено етапите през които ще минем, колко задачи има, за колко време ще бъде изпълнена всяка една и от кой специалист.

Ако клиента приеме офертата имаме пълно познание на проекта като бизнес цели, история на бизнеса, както и нивото на познания на клиента. Имаме ясно разписани цели и задачи които се планират и започва изпълнението им. Всяка задача или всеки цикъл от задачи е равен на определена цел/и и така измерваме дали сме изпълнени целите, които естествено са съгласувани с клиента предварително.

 

Как показвате на клиента, че имате напредък (как измервате резултатите)?

Преди години основно се мериха позициите на ключови думи, обаче пазарът се промени. Клиентът го интересува основно дали има ръст на продажбите ако е онлайн магазин, ако някакъв services бизнес клиента се интересува дали има ръст на запитванията, затова моделът в Serpact е следния:

  • Мерим резултати основно базиране на реализации от органичен трафик. Разбива се според типа уеб сайт, например новинарските сайтове не разчитат само на органични трафик, а и на много referral източници които в Google Analytics (GA) се записват като: Google suggest, Google news, AMP и т.н.
  • Освен реализациите, разбира се, мерим и органичен трафик, но когато говорим за бизнес, който има определени трендове сравняваме този трафик спрямо предходната година за същия период. Има и бизнеси в които мерим органичния трафик спрямо предходен месец. Също така и наблюдаваме какъв е цялостния тренд (нарастване на органичен трафик) за целия период от старта на seo кампанията, както и преди това.
  • Измерваме и цялостното Visibility на проекта или Keywords тренда, както и класирането на определени семантични ядра (групи) или фрази по ключови думи. Абсолютно винаги разделяме семантичните ядра по тагове, за да може после лесно да се ревизират и да се предприемат определени действия при спад или липсата на ръст.

 

Може ли Black Hat техниките да се използват за White Hat SEO?

 

 

Не. Всяка black hat техника си е black hat техника, всяка white hat техника си е white hat техника, за мен няма сива техника. Има черно или бяло, средно положение няма.

 

Ако клиентът настоява за бързи резултати и Вие може да ги постигнете, осъзнавайки че те ще бъдат временни и после сайта може да пострада сериозно, бихте ли ги извършили все пак?

Категорично не. Не работим с такива клиенти, ако случайно някой клиент, с който работим му хрумне подобна идея, ние спираме да работим с него, като е възможно да наложим санкции върху клиента.

 

Каква е силата на линковете през 2019 в сравнение с 2012?

Все още имат сила, но не както през 2012 година, и не както през 2017 и 2018 година. Този тренд на спад на силата на backlinks ще продължи и най-вече през лятото на 2019 година ще се усети значително. Предполагам повечето от вас знаят, че от съвременните модели за класиране, търсещи машини като Google се опитват да преминат към модерния Information Retrieval с Neural Matching.

 

Колко време е продължил най-малкият Ви контракт? А най-дългият?

Имаме стотици реализирани еднократни услуги през годините в Serpact. Предлагаме услуги с една корекция на определен елемент в уеб-сайт, което подобрява органичният трафик и реализации. Има проекти, които не се нуждаят от пълни месечния SEO кампании.

 

 

Най-дългите проекти са тези с които започнахме работа и продължаваме да работим още от началото на 2016 година. Радваме се, че работим с десетина такива клиенти с които изминахме доста дълъг път и продължаваме да се развиваме и да отваряме нови пазари, както и да си поставяме все по-високи цели.

 

С какво SEO е по-добро от G Ads и Фейсбук? А с какво е по-слабо?

Смятам, че органичния трафик е най-релевантния трафик за един уеб-сайт. Разбира се отварям скоба, че зависи от самата ниша, например маркетинг в социалните мрежи конвертира изключително добре за определени ниши свързани с красота, отслабване и fashion.

Google Ads определено е един доста силен канал, но все пак не трябва да забравяме, че PPC резултатите в SERP имат много по-нисък CTR от органичните резултати, но те вървят ръка за ръка и според мен ако стратегията за дигитален маркетинг сочи, че тези кампании от inbound маркетинга, могат да работят заедно, те трябва да работят заедно.

Интересно наблюдение имам, че когато всички кампании в inbound маркетинга са концентрирани в една агенция, например тя работи по имейл маркетинга, SEO, Google Ads, Social Media то тогава развитието на определение бранд е по-неефективно.

 

Защо!?

Защото се получава една летаргия и когато единият канал работи добре тогава агенцията не разкрива пълният потенциал на другите канали и резултата не е оптимален. Това успокоява и собственика и агенцията, че има добри резултати, но собственикът трябва да се замисли дали е валидно за всички канали.

Моделът в САЩ е различен по мой наблюдения. Там обикновено се делегират различните inbound канали на различни агенции, като така се получава една надпревара (съревнование) между агенциите и така печелившият е клиента.

 

Мислите ли, че SEO ще бъде ненужно след 5 години? В края на    краищата Google не печели от SEO а от реклама и показва все повече
резултати от реклама в SERP-a.

Google се нуждае от SEO специалисти, защото те вървят ръка за ръка с Google Ads. Както знаете Google в момента се самообучава както споменах по-горе. След пет години определено ще има SEO, но след всяка следваща то ще става все по-трудно и все по-трудно.

SEO ще се превърне в оптимизация за SERP резултати (вече даже е настъпило). Модерния SEO специалист трябва да има огромен набор от SEO знания, които трябва да притежава.

Да припомня, че има над 25 различни snippets в Google, също така силата на Voice Search и ефекта, който вече има на пазари като САЩ.

Всичко това прави професията SEO много по-сложно. От една страна това е добре, защото пазарът сам ще изчисти така наречените “гурута” които гарантират позиции!

 

Казват, че е важно един сайт/блог да има свежо съдържание и да се публикува често. Ако имам блог, колко статии трябва да публикувам на месец?

Няма определена формула, няма и определена честота, която може да следвате като точна метрика. Трябва да се научите, че всичко е ниша спрямо ниша. Анализирайки вашата ниша и конкуренти, вие трябва сами да разпределите честотата на публикуване в блога си, типовете теми и подтеми в него, както и дължината на съдържанието плюс начините на промотирането му.

 

Смяташ ли, че може да се постигне добро SEO позициониране в ниша с висока конкуренция с ползване само на:

  • Технически SEO.
  • Добър UX.
  • Добро съдържание, проучено, с ключови думи.
  • Външни линкове от нишови сайтове в конкретната тема
  • Всичко това без ползване на социални медии (ФБ) и Гугъл Адс (Paid Search), не и като основни канали.

 

Зависи от критериите по които възприемаме добро съдържание, добър UX, добро техническо SEO. Зависи какъв ни е планът за реализация на на internal links стратегия.

Зависи от клиента, зависи от маркетинговата агенция, която работи за клиента, зависи от маркетинговите специалисти, които работят във фирмата на клиента. Зависи от начина на работа между тях и клиента.

Има много фактори които зависят за успеха на един проект, не винаги те са технически и невинаги спазвайки всички SEO best practice може да си гарантираме успеха на проекта.

В силно конкурентна ниши е изключително важно как ще се построи една стратегия, как ще се разпределят задачите и кой ще ги реализира. Понякога при изграждането на подобни стратегии трябва да се гледа по-абстрактно и задължително да има проактивност от агенцията.

Препоръчвам на всички навлизащи в SEO, дори и мениджъри и собственици на бизнеси да следят нашите уебинари в SerpAsk, където ще намерят безплатно отговор на много от въпросите си.

 

Вие работите и в чужбина. Има ли манталитентна разлика между чужденците и нашите местни клиенти?

При нас пазарът е разпределен така. Имаме 60% клиенти от чужбина и 40% клиенти от България. От тези 40% клиенти от България над 75% от тях вече работят и в чужбина с наша помощ (но са си български фирми), от останалите 25%, може би половината са в етап на подготовка за работа в чужбина.

Основно опита на Serpact е с чуждестранни пазари и отварянето на нови пазари за клиенти работещи в България. Такива са и над 90% от запитванията към нас, защото имаме огромен международен опит.

 

Никола Минков - Лектор на професионално SEO събитие

Освен че сме лектори в мое лице, както и на Дидо Григоров и Борислав Арапчев на международни конференции, ние имаме и солиден опит с клиенти от САЩ, Великобритания, Австралия преди да започнем да работим заедно в Serpact.

 

Налага  ли се надълго и нашироко да разяснявате на клиента, че няма как  устойчивия резултат да дойде в края на първия или втория месец, освен  ако нишата е слабо конкурентна?

Както разказах в началото на интервюто нашият процес по подбор на клиенти е доста сериозен. След попълването на всички тези въпросници и провеждането на workshop, който правим с клиента, ние сме наясно дали този клиент е готов да извърви целия път на SEO.

Ако клиентът не проявява разбиране и ние видим, че няма да прояви такова, просто не започваме да работим с него.

 

Кои софтуерни продукти ползвате за автоматизация на SEO и как давате добавена стойност на клиентите с тях?

Ето някой от тях: GSC, GA, GMB, SEMrush, ScreamingFrog, Ahrefs, SEO Power Suite (пълния пакет), Cognitive SEO, MOZ, Similarweb, Integrity, DeepCrawl, OnCrawl, Serpstat, Majestic и други.

Имаме 6 инструмента за анализ на съдържание, но за съжаление те са написани специално за нас и не са публични. Основно използваме къстъм софтуери предоставени от наши партньори от САЩ.

За менажиране на проекти използваме Bitrix24, както и за CRM. Тук искам да благодаря на Борислав Кирилов за огромния съпорт и голямото сърце, при миграцията ни от Asana към Bitrix24.

Разбира се, всеки софтуер добавя стойност на даден проект, но клиента рядко го интересува какво ползваме, за него е важен крайния резултат.

Получавай ПОЛЕЗНО съдържание на Твоята е-поща. АБОНИРАЙ СЕ СЕГА!

Теодор Трифонов
Теодор Трифонов
2018-10-21T17:23:17+0000
Професионалисти!
Pressy Lazarova
Pressy Lazarova
2018-07-11T10:45:43+0000
Изключителен професионализъм и чудесно отношение от екипа на Уебсело! Резултатът от съвместната ни работа е страхотен продукт, за чието развитие ще продължаваме да работим заедно.
Радинела Дамакова
Радинела Дамакова
2018-06-23T07:50:32+0000
Възхитен съм от професионализма на екипа на Webselo при изработката на сайта и Фейсбук страницата ни. Благодаря за качествената работа, както и за отзивчивостта и коректността при изпълнение на поетите ангажименти, беше удоволствие да работим заедно.
Ивета Симеонова
Ивета Симеонова
2018-06-12T14:46:26+0000
Страхотни ! :) Благодаря за всичко!
Slavi Petrov
Slavi Petrov
2018-06-06T18:28:47+0000
Супер
Teodora Savova Tessa
Teodora Savova Tessa
2018-05-28T11:26:35+0000
Коректни и сериозни. Много съм доволна от съвместната и работа!
Росен Недев
Росен Недев
2018-05-05T06:30:38+0000
Ivan Rogachev
Ivan Rogachev
2018-04-28T19:24:14+0000
Много полезна среща, ценни съвети, професионално отношение и търпение. Това са само малка част от позитивите които могат да се кажат за екипа на Уебсело. Благодаря!
Mihaela Dimitrova
Mihaela Dimitrova
2018-04-26T06:45:12+0000
Екипът на Webselo е сериозен, адекватен и изграден от професионалисти. Webselo се погрижиха за сайта на моята кантора като се съобразиха изцяло с претенциите ми за визия, структурираност и възможности. Съобразиха се и с изискванията по новия Регламент за защита на личните данни. Екипът на г-н Йовев изработи и лого на кантората, включително и визитки. Отново се справиха блестящо. Благодаря Ви много!
Mariq-Magdalena Alexandrova Petrova
Mariq-Magdalena Alexandrova Petrova
2018-04-25T09:41:38+0000
Благодаря за съвместната работа и бързите резултати!
Dimitar Hristovski
Dimitar Hristovski
2018-04-17T12:40:25+0000
Elitsa Stefanova Mironova
Elitsa Stefanova Mironova
2018-04-16T13:33:44+0000
Благодаря Ви , за проявеното търпение , професионализъм, коректност и точност !
Mira DH
Mira DH
2018-03-23T07:54:43+0000
Беше удоволствие да видим идеите си реализирани с прецизност и креативност. Благодарим за изработеното лого, което Кирил сътвори за наистина отрицателно време. Успех!
Фетея Накова
Фетея Накова
2018-03-17T17:07:42+0000
Много съм доволна от резултата ,който постигнахме при изработката на моето лого.Бях изненадана колко добре са разбрали моето търсене и ми беше трудно да си избера само един от предложените ми варианти. Желая успех на този ентусиазиран екип и със сигурност бих ползвала услугите им отново!
Krum Krumov
Krum Krumov
2018-02-28T20:15:49+0000
Много приятно се работи с екипа на WebSelo! Взимат нещата присърце и успяват да дадат ценни идеи, за които не сме и подозирали. В бъдеще със сигурност ще продължим да им се доверяваме!
Нина Кутиева
Нина Кутиева
2018-02-26T20:39:20+0000
Срещнах чудесно отношение от страна на персонала! Готови са да помагат и да дават идеи. Заедно намерихме най- доброто решение за мен! Благодаря ви искрено! Продължавайте все така!
Elena Nedyalkova Nedyalkova
Elena Nedyalkova Nedyalkova
2018-02-24T14:24:03+0000
Много благодаря за изработеното лого! Много съм доволна, препоръчвам на всички услугите на тази фирма! �
Misha Yan
Misha Yan
2018-02-02T08:57:22+0000
Dimitar Stanchev
Dimitar Stanchev
2018-01-31T17:47:00+0000
Отлична работа по изработка на нашето фирмено лого! Продължавайте все така! Поздрави!
SlimCity Bg
SlimCity Bg
2018-01-24T08:15:48+0000
Plamen Dimitrov
Plamen Dimitrov
2018-01-13T12:41:06+0000
След голямо лутане сред различни хора и фирми, най-накрая открих амбициозни хора, на които може да се разчита за всичко. След първия месец работа с тях постигнахме почти двоен ръст на продажбите спрямо предните. Винаги се отзовават на всички въпроси и проблеми, които имаме. Готови са да дадат адекватно мнение и съвет как бихте подобрили бизнеса и работата си. Няма да съжалявате, ако им се доверите. Успех.
Marian Dimitrov
Marian Dimitrov
2018-01-10T15:42:57+0000
Най-после намерих намерих фирма, която знае как да си върши работата. Написаха ми страхотни копирайтинг статии. Благодаря Ви, уникални сте! Спечелихте моето доверие и за в бъдеще ще бъдем успешни бизнес партньори!
Petko Petkov IV
Petko Petkov IV
2017-12-18T18:22:49+0000
Благодаря за страхотното лого, истински професионализъм !!!
Stanislav Nikolov
Stanislav Nikolov
2017-12-18T07:56:07+0000
Отлично свършена работа - бързо и качествено. Препоръчвам.
Ruska Kirisheva
Ruska Kirisheva
2017-12-07T11:56:32+0000
Професионалисти!!! С тях се работи с лекота, помогнаха ни за една много сериозна каша с домейни и сайтове. Препоръчваме услугите им.
Tsvetelina Zlatanova
Tsvetelina Zlatanova
2017-12-03T17:31:06+0000
Magdalena Georgieva
Magdalena Georgieva
2017-11-25T19:37:33+0000
Благодаря от името на нашия екип, на вашия екип за отлично свършената работа по изработката на лого и уеб сайт, които бяха чудесен трамплин за началото на нашия проект, и само първите стъпки в съвместната ни дейност. Продължаваме да работим заедно с Webselo по рекламата и развитието на нашия магазин. Млади сте, иновативни и креативни, радваме се че работим заедно с вас!
Александър Христов
Александър Христов
2017-11-23T16:41:42+0000
Нистина фирма която държи на комуникацията с клиентите си, добра свършена работа, винаги когато съм имал нужда и имам нужда от копирайт бих се обърнал към тях !
Тодор Тодоров
Тодор Тодоров
2017-11-23T09:04:03+0000
Благодаря на екипа на Webselo за добрата комуникация и работата по изработка на лого за нашия сайт.
Svetoslav Petkov
Svetoslav Petkov
2017-11-21T15:44:14+0000
Препоръчвам тези момчета, защото са супер професионалисти!
Katya Krancheva
Katya Krancheva
2017-11-16T18:00:51+0000
Viktor Dzhartov
Viktor Dzhartov
2017-11-05T20:05:30+0000
Много сме доволни от услугите на Webselo. Благодаря за страхотно свършената работа!
Plamen Todorov
Plamen Todorov
2017-10-17T13:09:08+0000
Доволни сме от услугине на Webselo, бързо и коректно отношение.
Victoria Ivanova
Victoria Ivanova
2017-10-16T21:17:26+0000
Vasil Angelov
Vasil Angelov
2017-09-27T11:39:13+0000
Предоставиха точно това, което исках за кратко време. 5/5
Елена Костадинова
Елена Костадинова
2017-09-18T10:22:25+0000
Много сме доволни от логото, което Webselo направиха за нашия бизнес. Ние имахме начална концепция и те ни помогнаха да я развием и я осъществиха на високо професионално ниво. Проявиха голямо търпение и разбиране докато стигнем до желания резултат. Отлично отношение към клиента и лесна комуникация.
Vasil Malchev
Vasil Malchev
2017-09-04T22:16:05+0000
Lyubomira Popova
Lyubomira Popova
2017-09-02T17:32:20+0000
Не съм клиент, а само последовател във фейса, но вие пишете със страст, която вдъхновява. Споделяте мисли, емоции и резултати, които носят стойност. Рисувате вселени с думи.
Борса Подправки
Борса Подправки
2017-09-01T13:28:56+0000
Danail Stefanov
Danail Stefanov
2017-08-30T15:35:23+0000
Невероятни професионалисти.Работят бързо и качествено.Изготвиха ми невероятно лого.Препоръчвам ги горещо и в бъдеще ще работя пак с тях!
Radoslav Zankov
Radoslav Zankov
2017-08-24T13:16:42+0000
Изработиха ми лого за много кратко време, от което съм много доволен, а и цената е добра.
Павлин Пепов Шопов
Павлин Пепов Шопов
2017-08-22T16:56:19+0000
Илиян Седефов Герганчев
Илиян Седефов Герганчев
2017-08-20T09:11:41+0000
Благодаря на Кирил за професионалната консултация за маркетинг, както и за индивидуалното обучение. Благодарение на него и екипа му си оптимизирахме кампанията и за същите пари още първия месец се наблюдава ръст в продажбите от 17.4%. Трябваше по-рано да го направим! А, да, мерси и за поправката на сайта ни - беше счупена мобилната версия. Пак ще работим!
Nikov Evgeniy
Nikov Evgeniy
2017-08-10T05:51:22+0000
Ивелина Илиянова
Ивелина Илиянова
2017-08-03T06:52:52+0000
Rangel Barakov
Rangel Barakov
2017-08-02T10:26:13+0000
Работят професионално и качествено, сайтът ни стана перфектен
Mitko Kambitov
Mitko Kambitov
2017-08-02T06:14:50+0000
Диди Златева
Диди Златева
2017-08-01T16:31:11+0000
Lachezar Nedev
Lachezar Nedev
2017-07-27T16:54:57+0000
Чудесни професионалисти, много съм доволен, не само от свършената работа но и от чудесната комуникация!
Джелал Моллов
Джелал Моллов
2017-07-26T15:12:56+0000
Работя с Webselo от скоро, но съм много доволен от качеството на услугите. Екипа е отзивчив, спазват сроковете и всичко става много лесно. Истински професионалисти !!!
Красимир Цветанов
Красимир Цветанов
2017-07-26T13:12:43+0000
Andon Delisabev
Andon Delisabev
2017-07-26T05:47:05+0000
Miroslav Kamenov
Miroslav Kamenov
2017-07-25T18:31:53+0000
Екип от професионалисти! Комуникацията с тях е лесна, качеството на услугите е на много високо ниво и си спазват сроковете.
Ivan R. Indzhov
Ivan R. Indzhov
2017-07-25T08:01:05+0000
Методи Белчин
Методи Белчин
2017-07-24T16:03:26+0000
Общността ни Каузи и Начинания искаме публично да благодарим на Webselo за изработката на две лога по проекта ни Характер бг. Webselo бяха обявили конкурс за изработка на лога, в който участвахме с идея. В последствие, получихме две лога от компанията: съвсем в бонусната им култура някак си. Макар с начало от конкурс за безплатна изработка на лого, услугата бе професионално предоставена: работа по задания от нас; текущи съгласувания от екипите, работещи по изработката на логата; кратък срок за изпълнение: отне по около седмица-седмица и половина на лого. Webselo ни помогнаха да решим свой актуален проблем: да създадем символи, с които да популяризираме каузите си за позитивно образование и образование за характер сред родители, учители, обществото като цяло в България. Изхождайки от опита си с тях, като НПО препоръчваме на други колеги НПО-а в страната да пробват услугите на Webselo!
Vladislav Dimchev
Vladislav Dimchev
2017-07-22T15:21:10+0000
Христиан Лазаров
Христиан Лазаров
2017-07-13T12:10:49+0000
Перфектна изработка на перфектна цена. Топ!
Georgi Georgiev
Georgi Georgiev
2017-07-12T12:17:51+0000
Работят супер. Справиха се с изработка на лого на високо ниво. Лесна комуникация :)
Dimitar Nikolaev Tatarski
Dimitar Nikolaev Tatarski
2017-06-18T17:41:38+0000
Нашата общност искаме публично да изкажем благодарността си към Webselo, които безвъзмездно изготвиха две лога за нашите каузи в страната: позитивното образование и образованието за характер. Участвахме в техен онлайн конкурс, който ни донесе не едно, а в последствие две лога :-). Логата бяха изработени съгласно заданията ни, дори подобрени като детайли и визия от тях. Получихме в допълнение и съвети от екипа на компанията за социалното предприемачество, което случваме, както и лични приятелства с част от служителите там. Webselo са една уникална комбинация от висок професионализъм, отлично клиентско обслужване и щедра социална отговорност!
Vessy Timeva
Vessy Timeva
2017-06-17T17:31:44+0000
Десислава Георгиева
Десислава Георгиева
2017-06-13T13:46:32+0000
Млади хора, работещи с хъс и ентусиазъм, вършещи перфекна работа и оставящи удоволетворени клиенти. Аз съм много доволна от бързата и перфектна услуга.
Росен Стефанов
Росен Стефанов
2017-05-15T21:24:05+0000
Iliycho Iliev
Iliycho Iliev
2017-05-01T18:15:51+0000
Kiril Petrov
Kiril Petrov
2017-04-29T13:57:11+0000
Доволен съм от услугите, които получавам - винаги в срок. Разчитам и за напред за точни и бързи преводи.
Stefan Stoimenov
Stefan Stoimenov
2017-02-01T18:22:44+0000
Коректно, бързо и професионално отношение. Препоръчвам на всеки, който цени качеството.
Valeri Getsov
Valeri Getsov
2017-01-26T17:08:58+0000
Качествена работа, добре оптимизирана дори по ключови думи. Ще се възползвам отново
Мирослав Цеков
Мирослав Цеков
2017-01-25T15:57:38+0000
Доволен съм от работата на колегите! Препоръчвам да се работи с тях!
Lilqna Antonova
Lilqna Antonova
2017-01-23T08:41:12+0000
Страхотен е. Изключителен професионалист.
Stefan Mitev
Stefan Mitev
2017-01-21T17:51:55+0000
Лесна комуникация и бързо изпълнение.
Bogdan Stoychev
Bogdan Stoychev
2017-01-20T22:14:05+0000
Бърза и лесна комуникация и професионално изпълнение ! Препоръчвам.
Владимир Атанасов
Владимир Атанасов
2017-01-19T19:19:51+0000
Получих превъзходна статия! Професионалисти в писането на статии! Поръчайте си - няма да съжалявате!
Emil Wasilev
Emil Wasilev
2017-01-19T18:20:52+0000
Перфектна статия, бързо и качествено си свършиха работата!
Симеон Юрукович
Симеон Юрукович
2017-01-17T21:48:36+0000
Направиха ми хубав сайт. Препоръчвам!
Aleks Ligov
Aleks Ligov
2017-01-17T21:45:02+0000
Asen Popivanov
Asen Popivanov
2017-01-17T19:25:15+0000
Ако имате нужда от статии за сайта, то тези хора ще са добър избор.
Интериорни Врати
Интериорни Врати
2017-01-17T19:00:48+0000
Професионалисти във всяко отношение! Препоръчвам за писане на текстове и на дизайн на рекламни материали!
Margarita Lazova
Margarita Lazova
2017-01-17T10:12:40+0000
Креативност, качество в комбинация с невероятно отношение и бързи отговори и реакции. Бъдете все така!
Мариян Великов
Мариян Великов
2017-01-17T06:36:29+0000
Качествено свършена поръчка, резултатите не закъсняха, ще използвам услугите отново в най-скоро време.
Kamen Kamenov
Kamen Kamenov
2017-01-16T23:46:49+0000
Qko Qkov
Qko Qkov
2017-01-16T12:49:52+0000
Професионално изпълнение, бърза реакция, видими резултати! Благодарности на екипът на Уеб Село
Georgi Mladenov
Georgi Mladenov
2017-01-16T11:46:19+0000
Krassi Spasov
Krassi Spasov
2017-01-16T07:34:51+0000
Marina H. Yoweva
Marina H. Yoweva
2017-01-16T07:32:15+0000
Коректни, креативни и експедитивни в работата си!
Весела Василева
Весела Василева
2017-01-15T21:44:34+0000
Отлични професионалисти. Много коректни във всяко отношение.
Next Reviews